Anonimen
|
Pozdravljene v novem letu! Naj bo tudi to tako lepo, kot je bilo prejšne ali pa še lepše! Maychika, moje sožalje. Ja, ja, Gorenjci se že kregajo, še novo leto se ni uredu začelo, pa že mečejo krožnike ob zid . Se je še na Idrijskem čutilo. Obožujem potrese . Na faksu sem morala delat eno seminarsko na temo potresov, mi je bila super tema, tako da vse kar ste si želeli vedeti o potresih in še več, ve Ankica . Mi smo bili za novo leto kar doma, sami trije. Kristina je spala, prespala vse pokanje. Midva sva pa vsak eno šilce zelo dobrega teranovega likerja spila, gledala TV in potem ognjemete po celi Ljubljani. Se mi je zdelo, da so letos manj pokali, kot prejšna leta. Včeraj pa smo nenačrtovano šli obiskat moje starše, mami je bila najbolj srečen človek na svetu, da je lahko malo stiskala svojo prvo vnučko. Hihi, nas ti naši čmrlji spravljajo v smeh. Kristina je najbolj hecna, kadar se razjezi (če ji vzamem kakšno igračko ali kaj ni po njenem). Takrat začne na ves glas protestirat in vpit ge-ge-ge-ge. Krista, Kristina je bila tudi zelo slab jedec do pred 14-imi dnevi. Vse je bilo blak, fuj in fej, usta tiščala skupaj. Zelenjava in meso - ni šanse, da bi jo jedla. No, potem pa s eji je kar naenkrat odprlo, sedaj je vse, kar ji ponudim, so pa dnevi, ko poje ogromno in dnevi, ko poje bolj malo, še posebej, ko ji rastejo zobki, sem opazila. Očitno ji ne paše, da ji z žličko stikam po ustih. Se bo tudi Kristjanu počasi odprlo, brez skrbi. Za srečanje pa kar povejte. lp
|