kaja29
|
oj naša je bla pa včeri tko pridna (cel dan) pri kopanju pa še posebej v vodi itak da uživa, potem je bla pa ves čas ko sva jo rihtala kot ena miška in je samo spremljala kaj se dogaja okoli nje, sem bla prav vesela, ker smo imeli s prvim kopanjem kar nekaj težav pri oblačenju , potem se je pa še polulala in pokakala, včeraj je šlo pa vse kot po maslu mi nič ne mažemo, razen nogice in rokice pa še to ne vsak dan, po kopanju pa tudi nič, ko samo z vodo umivamo, ko bomo pa z milom bomo pa vidli, če bo suha koža bomo, po obrazeku tudi nič ne mažemo, ker ma kar lepo kožico, samo malo se še lupi, pa ko bodo (če bodo) temenca bomo z olivnim oljem, ker baje najmanj alergij povzroča povijamo z eno tetra plenico, tko da tudi mi ne moremo nič malih številk uporabiti, večje so pa povsod po teleščku prevelike, samo čez rito so prav, pa upam, da nam ne bo več treba široko povijati po prvem pregledu in UZ, ker nam ga v porodnišnici niso nardili, kolegica je pa potem mogla na široko povijati (no ampak tako imaš vsaj kaj prijet v roke, ko kopamo in je nagec pa ni nič za v roke dat ) kaj imate vse s seboj za k pediatru (verjetno rezervo za preoblečt, pa pleničke, kremico..., še kaj?) 2mak tudi naša družinica vam čestita, urejat moraš pa na socialni, če še nisi, ti tam vse razložijo, pa za davčno, pa zavarovanje to mislim, da je najvažnejše, pa pri pediatru in pri ginek se moraš naročit, za hemeroide je pa men sestrična celo nosečnost težila, če jih že mam, kot da bi jih hotla priklicat, pa hvala bogu ni blo nič iz tega, jo bom pa vprašala, če ve za kakšno zdravilo, ker jih je na vsak način hotla zdravit (al preprečit, kaj jaz vem ) tud naša je kar za pojest, z atijem ji kar naprej lička lupčkama, ko so tko luštna, pa ko je nagec ji po trebuščku vragolije ustvarjavam pa nogice lupčkava, pa res bi jo kar ham-ham, pa jo imava rada en sam sonček jo je, tud ko je mal tečkice in se ne more odločit kaj bi sama s sabo, ko je pa boga se nama pa kar smili in ne veva kako jo potolažit, saj potem pa od vsega hudga sama zaspančka in je spet en sam sonček dans sem se pa kar razpisala, pa bom zdaj kar nehala, bo treba kaj za kosilo pripravit P.S. kako pa kaj kilogrami,? pri meni jih je šlo 13kg v dobrem tednu dol, zdaj se bom pa mogla še s preostalimi 3 kg ubadati, ki so se nabrali okrog trebuha in bokov , pa bo že, ko bo treba za malo letat, bo šlo vse stran (upam )
|