mojčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28 Mojčika, kaj pravijo pa starši otrok. Saj če je zate premrzla voda, je tudi za otroke. A se ni še nihče oglasil? Voda ima enih 28°c, pravijo, da to ni malo, če plavaš, naj pa povem, da je malo, če v vodi stojiš in samo hodiš gor id dol s tamalimi in si pol iz vode, sploh zame, ki mi je normalna telesna temperatura 37°c, kaj vem, jaz vidim, da imajo modre ustnice in probam, da čimveč plavajo, a naučim jih tako ne dosti, ker bi vsakemu posebaj morala kazati, drugi pa počakajo na vrsto. Da bi vsi plavali in jaz enemu kazala si ne upam, so premajhni in bi se bala, da mi kak potoni, medtem ko se posvečam drugemu. Sicer pa KRISTA vse NAJ NAJ in lepo nosečnost ter zdravega otročička, oba seveda, polno pozitivne energije Najin dan je bil naporen, jaz boleham, mala pa je bila sitna, temepratura je bila vedno pod 36, zato sva jo peljala pokazat, še vedno povišani levkociti, torej neko vnetje je, pa ne vedo kakšno. Zdravnikov zaključek je bil, krivi so zobje, v ustih je vse oteklo in rdeče, trojkici naš še vedno mučita, sta privzdignjeni, vse je belo, dlesen prav krvava, ven pa ne prideta, tudi on je rekel, da bo kmalu, a to se vleče že 3 tedne, prav bogica je, petk se že zdaj bojim. Punce s čim se ve držite pokonci, jaz sem res čist brez energije, si moram kake vitamine nabavit. Danes mi je bilo tako hudo, še z MM se mi ni dalo nič, sama nase sem bila jezna, naredila nisem čist nič, sama seb sem bila v napoto. Pa spet me čakajo trije dnevi, ko bom od 7.00-16.00 v službi, pa še priprave. Bemtiš, da imam dovolj, komaj čakam krompirjeve počitnice, čeprav bom imela vsaj 4x25 testov za popravit Možek mi nocoj špila in poje na eni zabavi, MM spi, jaz se grejem na kavču, jutri pa gremo k tašči na kosilo, tetke bodo popazile MM, da jaz naredim kaj za šolo. Tolko nočko vsem