*zvezdica* -> RE: APRILKE 2006 (2.8.2006 9:40:43)
|
Hej! He he, vidim da je moj dragi možek že objavil 2 pesmici J…sedaj vam pa še jaz napišem kako je pri nas z animacijo…ogromno se z njim pogovarjam…govorim mu kaj počnem, kam bova šla, kje sva, kaj vidiva, kje je očka…..zelo rad se tudi on gleda v ogledalu in se smeje sam sebi, še raje pa vidi da s stopalcema »taca« po ogledalu (zraven kar vriska), rad vidi če pleševa in pojeva, pa z očijem se gresta avione in letata po celem stanovanju, »meče«ga v zrak…Zelo rad ima pesmice…moževa sestra mu je ob rojstvu naredila posebno pesmarico (Marcelova pesmarica), kjer so izbrane same zelo luštne pesmice (tudi ti dve, ki sta objavljeni) s slikicami….melodijo pa si kar sami izmislimo. Rad ima tudi, če mu spuščamo same nenavadne glasove……predvsem pa uživa ko je nagica, pa da mu pihaš od nogic proti obrazku ali pa ga pahljaš…to kar v luft skače od veseljaJ…vali se že na bok in na trebuh…Trenutno pa je odkril novo zadevo…dobil je res ful mehkega psa in sedaj ga vleče povsod za seboj…najraje pa vidi če počasi »pada » z neba. Rad ima tudi igrice Biba leze, Piči,piči pičica, Miška kaško kuhala…. Še nekaj..samo kot zanimivost…a ste opazile, da je ogromno otroških »pesmic-igric« totalno »morbidnih…samo par za primer :1. igrica z rokami: Ena račka je umrla, ali pojdeš na pogreb? Kolko vencov boš kupila? En, dva, tri, pa povej število ti (!!!!!). 2.Žiga žaga glavco preč, ne boš jedel žgancev več (!!!) 3. Miška kaško kuhala, svoje mlade futrala…temu dala, temu dala….temu pa vrat zavila, pa v luknco se skrila (!!!!) Pa rečte če niso grozne! A se vaši sončki še radi vozijo v vozičku? Naš je začel totalno protestirat, ker ne vidi ven. Strehico sem spustila čisto nizko, pa nič ne pomaga. Drevesa so sicer zanimiva, ampak tudi teh se s časoma naveliča. Edina varianta, da gremo na sprehod je ta, da v vozičku pase kravice. Pri vozičku imam na srečo možnost, da del strehice odpnem, tako da je cel zadnji del odprt. Z glavico ga obrnem, da gleda v smer vožnji in tako ima enkraten razgled. No, sedaj pa končno uživa! Ampak res ga je smešno videtiJ Uf uf sem se razpisala…sorry
|
|
|
|