Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica Živjo, jaz sem se pa naročila v dravljah pri dr. Reševi Muravec za NS (hčerka od prim . Reša), ali je katera že bila pri njej in je bila z njo zadovoljna, sem namreč mislila, da bom dobila Pušenjaka na NS v Dravljah, ne vem, ampak jih očitno tam več dela NS. hvala za odgovore. Jadrnička, bi morala pa posebej prositi za njega, če bi hotela njega imeti na NS. Jaz sem bila pri njej in je OK, sicer za moje pojme gre malce prehitro ampak je pa odprta za vsa vprašanja, tako da, če ti kej ne bo jasno ali pa se ti bo zdelo, da je prehitra jo kar ustavi med pregledom in vprašaj. Meni sicer ni merila nosne kosti, je samo vratno svetlino, čeprav je nosna kost tudi pomemben del tega pregleda, za kar me malce čudi, da tega ni omenila, tudi ko jo je sestra 2x vprašala, pa je rekla, da ni potrebe, no pa nič zato. Naredila ti bo nekaj slikic in en kratek filmček, poslušali boste srček in kmalu, prekmalu bo vsega konec. Pa reci da želiš še filmček, da ti posname, sicer se mi pa zdi, da te bo tudi sama vprašala. Plačala bosta 75€ in dobila bosta izvid, CD, dve reviji in dan bo mignil kot bi rekla keks. Srečno.