|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nuhalna svetlina
16.8.2008 11:14:47   
Anonimen
snežinka7... DS se z merjenjem nuhalne svetline, kot so ti že napisale, ne more izključiti, temveč se samo določi kakšna je ob tvojih rezultatih verjetnost, da bo otrok imel DS (in še nekatere druge trisomije). Piše, da indikacij za kariotipizacijo ni - to je tisto, kar delajo s preiskavo amniocinteze, kjer 100% izveš, ali je prisotna trisomija 21. kromosoma (in še nekaterih drugih), torej DS. Torej je tvoj rezultat vsaj nad 1:300, kar pomeni, da nadaljnje preiskave niso potebne in bo najbrž tudi vse vredu, zato se čisto brezveze sekiraš.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
17.8.2008 23:46:21   
lea88
Pohvalila bi dr. Natašo Tul Mandič (ZC Dravlje).
Cena nuhalne je 60eur. Dodatne preiskave krvi pa je 50eur. Jst osebno nisem šla dat krvi ker je že rezultat od NS bil dobr. (1:8189). Če daš kri se rezultat za 10% pokaže bolj točno.

Kar me je motilo je blo da sm mogla pred pregledom izpolnit nek listek. (isti podatki kar piše v materinski knjižici)

Za NS v Postojni pa priporočam da se naročite vsaj tri tedne prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
18.8.2008 10:06:24   
tia12
ali se NS dela tudi v novem mestu?

(odgovor članu lea88)
Neposredna povezava do sporočila: 378
18.8.2008 10:14:01   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

ali se NS dela tudi v novem mestu?

ja v zdrastvenem domu pri dr. Kostanjšek

Jaz nisem bila pri njej, ker sem šla v Domžale k dr. Megličevi. Bilo je super, tako da sva se z možem odločila da greva k njej še 1x na 4D - komaj čakam!!!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 379
19.8.2008 13:38:02   
Blancica
Pozdravljene!

Mene pa zanima, če je katera izmed vas opravljala NS v Domžalah - Kalliste?
Prosim za mnenja,

hvala in lp
Blanka

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 380
20.8.2008 22:21:02   
Anonimen
Jaz sicer v Kalliste nisem imela NS, ampak samoplačniško morfologijo in sem bila zelo zadovoljna. Ginekologinja je zelo prijazna, ima zelo dober UZ aparat in se res čudovito vidi (dosti boljše, kot npr. pri moji ginekologinji in v porodnišnici), tako da mislim, da je tudi kar se NS tiče vredu.

Lp 

(odgovor članu Blancica)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
21.8.2008 9:35:09   
Blancica
hvala za odgovor ;)

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
21.8.2008 20:22:14   
glen
Sporočam vam da s 1. sept 2008 ima na obali(bolnišnica Izola) uradno licenco za Ns tudi dr. Boštjan Lovšinuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 383
25.8.2008 22:49:19   
Tejči H
Merjenje nuhalne svetline 

ZD NOVO MESTO:
Vsak dan med 7. in 13. uro na tel. št. 031/ 295 – 422

Samo, da malo popravim. Jaz sem tudi mislila, da se lahko naročiš vsak dan med 7. in 13. Vendar je mene kr nadrla user posted image , k sem poklicala v petek ob 9. zjutri. Tko, da resno razmišljam, da nebi šla tja.
Po novem se lahko naročamo vsak dan (razn petka) med 13. in 14. uro.

Tko, da upam ni še katera tega doživela. Kr piše nikjer, je imajo nov čas za naročanje.

Lp in čimlepšo nosečnost vam želim.

Tejči

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 384
26.8.2008 21:50:36   
jadrnica
Živjo,

jaz sem se pa naročila v dravljah pri dr. Reševi Muravec za NS (hčerka od prim . Reša), ali je katera že bila pri njej in je bila z njo zadovoljna, sem namreč mislila, da bom dobila Pušenjaka na NS v Dravljah, ne vem, ampak jih očitno tam več dela NS.

hvala za odgovore.

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 385
27.8.2008 17:19:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

Živjo,

jaz sem se pa naročila v dravljah pri dr. Reševi Muravec za NS (hčerka od prim . Reša), ali je katera že bila pri njej in je bila z njo zadovoljna, sem namreč mislila, da bom dobila Pušenjaka na NS v Dravljah, ne vem, ampak jih očitno tam več dela NS.

hvala za odgovore.

Jadrnička, bi morala pa posebej prositi za njega, če bi hotela njega imeti na NS.
Jaz sem bila pri njej in je OK, sicer za moje pojme gre malce prehitro ampak je pa odprta za vsa vprašanja, tako da, če ti kej ne bo jasno ali pa se ti bo zdelo, da je prehitra jo kar ustavi med pregledom in vprašaj. Meni sicer ni merila nosne kosti, je samo vratno svetlino, čeprav je nosna kost tudi pomemben del tega pregleda, za kar me malce čudi, da tega ni omenila, tudi ko jo je sestra  2x vprašala, pa je rekla, da ni potrebe, no pa nič zato.
Naredila ti bo nekaj slikic in en kratek filmček, poslušali boste srček in kmalu, prekmalu bo vsega konec. Pa reci da želiš še filmček, da ti posname, sicer se mi pa zdi, da te bo tudi sama vprašala.
Plačala bosta 75€ in dobila bosta izvid, CD, dve reviji in dan bo mignil kot bi rekla keks.

Srečno. 

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 386
28.8.2008 10:46:05   
jadrnica
Hvala za odgovor Shunka,user posted image user posted image

no sedaj je stanje tako , da grem kar k svoji dohtarci Antonic Babnik na NS (tudi Dravlje), ker pač hodim k njej (pa je rekla, da naj kar k njej pridem). Bom poročala, kako pa kaj ona opravi pregled, se mi ona zdi itak zelo strokovna in se kar posveti pacientu že pri splošnem pregledu, no sicer jo imam šele ob 1900 zvečer, pa upam, da ne bo čist preč že do takrat

cau

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
29.8.2008 9:54:14   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

Hvala za odgovor Shunka,user posted image user posted image

no sedaj je stanje tako , da grem kar k svoji dohtarci Antonic Babnik na NS (tudi Dravlje), ker pač hodim k njej (pa je rekla, da naj kar k njej pridem). Bom poročala, kako pa kaj ona opravi pregled, se mi ona zdi itak zelo strokovna in se kar posveti pacientu že pri splošnem pregledu, no sicer jo imam šele ob 1900 zvečer, pa upam, da ne bo čist preč že do takrat

cau

Obvezno javi v našo temo kako je šlo user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 388
11.9.2008 20:06:50   
annya
Pozdravljene!danes sem se končno naročila na pregled in ga imam komaj 7.10. takrat pa bom že v 10.tednu,  nuhalna pa je predvidena od 11-14 tedna...kdaj se naj naročim za nuhalno...že zdaj???Ker če je za čakat,potem bo malo pozno če se za nuhalno naročim po prvem pregledu...user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 389
13.9.2008 10:36:11   
Abra
Na nuhalno se lahko naročiš neodvisno od prvega pregleda. To je itak samoplačniški in neobvezen pregled, ki ga delaš na lastno željo. Naročiš se pa tko k nekomu, ki ima licenco.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 390
17.9.2008 8:34:35   
annya
Sem se včeraj naročila na nuhalno in jo bom imela v 13 tednu. Se vam ne zdi to malo pozno???'user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 391
17.9.2008 8:39:35   
zabbica
Ni prepozno. Jaz sem jo imela 13t3d.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 392
18.9.2008 22:53:31   
jadrnica
Evo porocčam glede pregled pri dr. Babnikovi v Dravljah:

ocena: odlično, plus 5, bila sem notri pol ure, vse smo pregledali, NS, nosno kost, nogice, rokice, usesa, mehurcek, zelodček, nosek, srcek, pa kaj vem še vse, kar se je pac videlo. je vse lepo razlagala, pa tudi kar sem vprasala jaz ali moj moz, je lepo po domace razlozila, res priporocam. pa še srčni utrip smo poslusali in se ene 3d slikice je naredila....tko da meni se je zdel zelo prijazna in se je posvetila pacientu, dostopna za razlage. priporočam.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 393
19.9.2008 19:43:59   
barboom
Pozdravljene!

Mene pa zanima kako je pr NS, če dobiš napotnico, pa si mlajši od 35let, moraš vseeno plačati al ne?!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 394
29.9.2008 13:27:24   
mediuhec
punce,

kakšen rezultat nuhalne se vam zdi slab? 1:600, 1:2000, 1:4000 ... - mislim tako slab, da bi šle še na DHT ali celo na AC samoplačniško?

lp

(odgovor članu barboom)
Neposredna povezava do sporočila: 395
29.9.2008 13:34:47   
orto2
to pa je težko vprašanje, jaz sem šla po nuhalni še na dht, pa sem imela rezultat okoli 1: 3800, po nuhalni pa je skočil na 1:28000.
bi šla na mnio, če bi bila cenejša, tako pa se zdi absolutno predrago

kakšen rezultat pa imaš?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 396
30.9.2008 10:39:01   
Anonimen
Za dht svetujejo, če imaš NS tam pod 1:500.

Jaz sem imela 1:3500 pa ne nameravam iti na dht.

Se mi zdi, da je že malo pretiravanja, če imaš 1:28000 pa bi še šla na amnio!!! No, to je moje mnjenje, vsak pri sebi ve kaj dela. Pa še amnio ni glih nedolžna...lahko tudi po tem splaviš.

(odgovor članu orto2)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
1.10.2008 9:56:56   
lorelai28
živjo:)

mene pa zanima, kdaj se naj naročim na nuhalno, glede na to da imam prvi pregled šele v začetku novembra (bom v 11.tednu)...? zdaj grem v 6.teden....kar ne morem se odločit, ali naj pokličem ali neuser posted image ? imam občutek da se mi bodo "smejali", ker tako zgodaj kličemuser posted image ...hvala za odg., lp:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
1.10.2008 15:47:56   
Miška2006
Ti kar takoj pokliči, ker so dolge vrste za nuhlno, četudi je samoplačniška!!!

Nič se ti ne bodo smejali. Če boš čakala do prvega pregleda, dvomim, da bo še kaj fraj. Namreč nuhalna je med 11. in 14. tednom nosečnosti.

(odgovor članu lorelai28)
Neposredna povezava do sporočila: 399
20.10.2008 8:43:06   
annya
Imam eno vprašanje....Ali mi lahko katera pove kje ima dr.Pelkičeva zasebno ambulanto???Točen naslov oz. kako priti do tja???

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?