|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nuhalna svetlina
3.6.2008 13:02:32   
*m*o*j*c*a*
živjo punce!
mogoče mi lahko katera pomaga..sem v 9 tednu in bi se rada naročila na nuhalno..najbližje mi je Velenje, zato sem se odločila za dr.Biserko MARTIN-ŠTAJEREC..zdej sem pa mal zmedena user posted image na netu sem zasledila dve različni telefonski, danes sem poskusila poklicati, pa se ni nihče javil..mogoče je bilo že izven delovnega časa, zato bi prosila, če katera ve, kdaj se lahko naročim in katera bi bila prava številkauser posted image
že vnaprej hvala za vašo pomoč!!user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 351
10.6.2008 15:51:32   
mausilein
zdravo,punce. mene pa zanima ali je ns samoplačniška ali na napotnico? hvala

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 352
10.6.2008 15:55:52   
sazi
ali je ns samoplačniška ali na napotnico

če si mlajša od 35 let je samoplačniška, če pa starejša, pa na napotnico

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 353
11.6.2008 7:37:32   
mausilein
sazi, najlepša hvala za odgovor.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 354
11.6.2008 16:18:30   
Anonimen
Pozdravljene!

Sem se tudi sama naročila za NS in sicer v začetku julija v Dravljah. Pregled naj bi opravil dr. Mujezinovič. Zanima me, ali ima katera izkušnje z njim? Hvala za vse info.

Ostanite v soncu... 

(odgovor članu mausilein)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
13.6.2008 19:54:56   
*Sinty*
Ojla
Zanima me če še ima dr. Pelkič še vedno isto ceno za NS kot pred enim letom in sicer 50€?

Lp

"Vsakdo dela napake. Odpuščati jih je dejanje ljubezni."

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 356
26.6.2008 20:55:49   
m333
ojla punce
sem v 9 tednu 14 7 imam NS v velenju
zanima pa me kakšna je ta ginekologinja BISERKA MARTIN ŠTAJERC

HVALA

(odgovor članu *Sinty*)
Neposredna povezava do sporočila: 357
27.6.2008 15:55:32   
maja83
IZVIRNO SPOROČILO: m333

ojla punce
sem v 9 tednu 14 7 imam NS v velenju
zanima pa me kakšna je ta ginekologinja BISERKA MARTIN ŠTAJERC

HVALA

Živjo...
jst mam tudi 14.7.08 prvi pregled  (sem v 6T) pri dr.Martinovi. sicer je ona moja osebna ginekologinja in meni je ženska o.k.. Vse ti lepo razloži...
Tko da ...no potem se pa vidiva 14.7.

(odgovor članu m333)
Neposredna povezava do sporočila: 358
28.6.2008 1:39:22   
app moravske toplice
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Kakor vem je nS na Jesenicah še vedno brezplačna, drugod pa zaračunajo od10.000 - 15.000,00!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 359
30.6.2008 11:38:55   
Mimmi78
Direktna št. za dr. Strah (ZD Domžale) je 01/724 52 21. Je lažje in hitreje dobiti vezo. lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 360
30.6.2008 15:30:17   
Anonimen
Mene pa zanima, koliko vas je potem še šlo na ta krvni test poleg NS? Če je tveganje npr. 1:8.000 ali se potem splača iti še na ta test?

(odgovor članu Mimmi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
30.6.2008 21:49:20   
Anonimen
Pozdravljene,

Pozdravljene, danes sem bila na pregledu pri dr. Strahovi in sem izvedela sledeče:
k dr. Strahovi (kadar nje ni, jo nadomešča dr. Ksenija Geršak) se lahko za nuhalno svetlino oz. druge preglede naročite na novo telefonsko številko: 051-636-000.

Julija, v času dopusta,  bodo naročali:
pon in sreda: 8-10h
tor, čet, in pet : 16-18h.
Sicer je dr. Strahova na dopustu od 14. 7. pa do 1.8., vendar bo baje delala 23. in 24. julija. Vmes jo bo pa nadomeščala skoz dr, Geršakova, ki je baje tudi zelo dobra in ima večletne izkušnje.

Od avgusta pa bodo spet dosegljivi na zgornji tel. številki ves čas v delovnih dneh.

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
3.7.2008 20:54:19   
bina30
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene!

Sem se tudi sama naročila za NS in sicer v začetku julija v Dravljah. Pregled naj bi opravil dr. Mujezinovič. Zanima me, ali ima katera izkušnje z njim? Hvala za vse info.

Ostanite v soncu... 

Dr. Faris Mujezinović je moj izbrani ginekolog in imam same dobre stvari za poročat. Ja mlad (no, ni mladenič), simpatičen, ne komplicira, z lahkoto mi je napisal bolniško, naju s partnerjem naročil v soboto (žive duše nikjer, full se mi je posvetil) na UZ, da se je prepričal, če se odpiram, brezplačno naredil 3D UZ. Takrat (lani v tem času) še ni delal nuhalne, je pa drugače super dr!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
4.7.2008 8:21:53   
mavrica24
Bina28, najlepša hvala za odgovor. Zdaj se nuhalne še bolj veseliva. Še dva dni ;)

Lep pozdrav, pa čimveč senceuser posted image

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 364
4.7.2008 12:03:12   
Petri_
ojla,
kaj mogoče katera izmed vas ve ali delajo na primorskem NS samo v Postojni ali tudi kje drugje ? user posted image  Sem iz Kp in nimam izkušenj... kaj ima katera od vas izkušnje z gin. v Postojni? Koliko prej se je treba naročiti za NS?
Hvala za odgovore in lpuser posted image

(odgovor članu mavrica24)
Neposredna povezava do sporočila: 365
4.7.2008 14:23:13   
Tinky
Petri, v Kp in okolici ni ginekologa z licenco, ki bi opravljal NS.

V Postojno se pa moraš naročit kar zgodaj, saj imajo full gužvo.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Petri_)
Neposredna povezava do sporočila: 366
4.7.2008 14:27:45   
Anonimen
Če je tveganje npr. 1:8.000 ali se potem splača iti še na ta test?

Meni se zdi 1:8000 lep rezultat - sama sem imela nekaj podobnega v 1. nosečnosti, zdaj zaradi pridobljenih let pričakujem slabši rezultat. Jaz v tem primeru ne bi šla na krvni test, sploh, ker tudi ni neko zagotovilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
4.7.2008 14:57:22   
Petri_
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Petri, v Kp in okolici ni ginekologa z licenco, ki bi opravljal NS.

V Postojno se pa moraš naročit kar zgodaj, saj imajo full gužvo.

Ja sem že klicala in imajo vse polno. Kaj mi lahko katera od vas mogoče svetuje kakšnega oz kakšno gin., ki opravlja NS? ....in nima vse polno  če se da.....Sej vrjetno bom mogla it na drug konec Slo.,ampak jaz bi rada bla sigurna da je vse vredu.....kaj pravite pretiravam?user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 368
10.7.2008 13:09:51   
Abra
Petri, v LJ v Dravljah opravlja NS en kup ginekologov. Najbrž boš tam še najlažje koga dobila. Tel. je 01 5106800

(odgovor članu Petri_)
Neposredna povezava do sporočila: 369
15.7.2008 11:14:26   
snežinka7
Ojla. NS sem imela prejšnji teden, noseča sem v 14 tednu, danes pa sem dobila izvid pa se kaj dosti ne razumem iz njega ker skoraj vse piše v angleščini. Edino kar piše v slovenskem jeziku je to: glede na izmerjeno NS in prisotnost nosne kosti, tveganje za DS ni povečano. Kariotipzacija ni indicirana, vendar prisotnost DS ni izključena v celoti. A mi lahko katera pomaga, kaj to pomeni da je prisotnost DS ali kaj? Malo sem obupana pa ne vem kako si naj razložim ozirama predstavljam ta stavek. Naslednji pregled imam še koamaj naslednji teden, tako da bom morala še malo počakati. Lepo vas prosim za vaše odgovore in kakšne imate kaj ve rezultate kaj piše na vaših izvidih..

Lp

< Sporočilo je popravil snežinka7 -- 15.7.2008 11:17:18 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 370
   [Brisano sporočilo]
15.7.2008 14:51:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu snežinka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
15.7.2008 15:09:31   
sazi
glede na izmerjeno NS in prisotnost nosne kosti, tveganje za DS ni povečano. Kariotipzacija ni indicirana, vendar prisotnost DS ni izključena v celoti

Z NS ni nikoli izključen DS - preizkava je 80% zanesljiva, 100% potrditev dobiš pa le z amniocintezo.
Največ o rezultatu pa ti pove razmerje, ki ga dobiš kot rezultat: npr. 1:4000 - pomeni, da bo z istimi parametri preiskave 1 otrok imel DS ostalih 3999 pa ne.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 372
16.7.2008 22:12:48   
sunny24
Pozdravljene!

Zanima me, kje v PO opravljajo NS - v porodnišnici ali v zdravstvenem domu? Sem v 7t6d...sej če se jutri naročim je zadosti zgodaj, da pridem pravočasno na vrsto? Sem namreč brala, da je full gužva v PO.

Hvala!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 373
16.8.2008 10:28:16   
pupca
ali rezultate  ne dobiš takoj.ko sem jaz pred 4 leti imela ns sem takoj dobila rezultate.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 374
16.8.2008 11:06:54   
Anonimen
ja, rezultate dobiš takoj, že med UZ ti pove koliko mm je nameril/a in ali je vidna nosna kost, ali ne. Potem pa dobiš še en list, na katerem so računalniško izračunana tveganja.

(odgovor članu pupca)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?