Bonda
|
Pozdravljene, Hel36 in Digi! Hel36, tudi jaz sem imela SS tam nekje v 7 tednu. Mi je rekla ginekologinja, da je lahko vzrok tudi sladkorna. Čez dobrih 5 mesecev sem spet zanosila, in sedaj sem konec 19 tedna. Mi je pa rekla dr. Sketelj, da ima moj diabetes tip 2 vzrok ravno v drugi nosečnosti, ko sem zgleda imela gestacijski diabetes, pa tega sploh nobeden ni vedel, ni preverjal, nič. In ker se nisem pazila niti pri hrani, niti pri gibanju, pa še totalno stresno službo imam, je kmalu nastal diabetes tip 2. No, jaz imam poleg diabetesa tudi visok krvni pritisk, ki ga nikakor ne morem znižati. Sem bila pa včeraj na morfologiji pri dr. Sketelj, pa je rekla, da imam prenizko posteljico in da če se ne bo dvignila, mi sledi carski rez. Aja, pa še to, da ima otrok prekratko nosno kost. In sedaj me grozno skrbi. Pa še bolj malo brca, rečmo, da sploh ne vsak dan. Ful me je strah kakšne anomalije, ali pa dawnovega sindroma ali pa kakšne druge napake. Res, pa sploh nimam dobrega občutka. To se mi pri prvih dveh nosečnostih ni dogajalo, tudi skbelo me ni. Joj, sem zamorila. Digi, jaz mislim, da bi pa ti vseeno zmogla imeti še enega, če je res že na poti. Imela bi sicer dvojno dela, hkrati pa tudi dvojno veselje. Tako da, le pogum! Hipe so pa lahko zaradi nosečnosti. Vsaj meni je tako rekla Tomažičeva. Pa lahko noč, punce!
|