|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prekoračili so vse meje!!!
30.3.2006 20:15:07   
india
Kerensa, vem, da je to popolnoma tvoja stvar, a če že tako pišeš tukaj gor....daj se postavi v vlogo nekoga, ki nujno rabi streho nad glavo in bi mu ta "luknja" rešila marsikatero zagato. Ti pa samo zato, ker nimaš drugje stalnega bivališča, ne želiš izpustiti iz rok tega stanovanja?  Žal se meni zdi to totalno egoistično. Ti itak ne živiš tam, torej tam tudi naj ne bi imela stalnega bivališča. Zakaj se pa ne prijavite pri tašči in tastu??? Aja, verjetno zaradi CSD?
Postavi se  v vlogo kakšne mamice z otrokom,ki nima stanovanja, ki jo kje trpinčijo,....kaj bi ji pomenilo takšno stanovanjce??? Verjamem, da če bi bila ti v takem položaju, bi naredila user posted image  in pol.

Ja, pa mi je zdaj popolnoma vseeno, kakšne odgovore bom dobila, ampak to je moje mnenje in za njim stojim.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.3.2006 21:20:12   
Annny
Kaj če bi to dala v Tednik?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.3.2006 21:37:22   
Marogica
Jaz sem vse 3 poste(z obrazložitivjo) še nekrat prebrala, pa še vedno ne razumem, kaj bi rada s tem stanovanjem, ki je takšna luknja, 17m2 velika, brez osnovne infratrukture. Kaj?  Za kakšne principe ti tukaj gre? Moje mnenje je, da trošiš preveč časa in energije za nepotrebne stvari.
Pa če tudi ti to stanovanje dodelijo? kaj boš z njim?
Orposti, vendar res ne razumem v čem je finta.user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
30.3.2006 21:46:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
30.3.2006 22:19:10   
Anja**
Marogica: kolikor jaz razumem (sem prepričana da mam prav user posted image  ):

Kerensa je tam prijavljena in zdaj na podlagi tega (ker je tam že dalj časa prijavlčjena in ker se ji je družina povečala) dobi drugo večje stanovanje Mestne občine. Kapiš? Ne bo čisto "sveža" kandidatka za stanovanje MOLa.

A mam prav?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.3.2006 22:22:31   
Marogica
AH, tak je to.... hvala za obrazložitev, res nimam izkušenj s temi stvarmi.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.3.2006 7:46:11   
india
Potem pa se tako napiše, ne pa da daje videz  čisto drugače kot je.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.3.2006 14:16:35   
Anonimen
Res nisem imela občutka, da bi bilo kako drugače napisano. Zato je bilo pa v mojih naslednjih postih nekaj ironije.
Moram pa vseeno popraviti nekaj. Tistega stanovanja mi ne morejo dodeliti, ker mi je že dodeljeno. Samo najemna pogodba se mora zaradi zakonov malenkost spremeniti. Ampak oni je nočejo spremeniti in me poskušajo prepričati, da bi jim jaz stanovanje vrnila. No, tega namena pa nimam. Ker sem preveč denarja vložila tja in dokler mi ga ne vrnejo, kar mi ga po zakonu morajo, jim jaz pač ne vrnem stanovanja.
Tam pa nisem prijavljena zaradi CSD, by the way. Kajti na CSD prav lepo vedo, kje imam stalno in kje dejansko bivališče. In otroški in starševski dodatek nimata s tem nobene povezave. Da bi pa jaz prejemala še kaj konkretnejšega od njih, pa nič ne vem. Edino zdaj sem oddala vlogo za izredno DSP (zaradi pogreba), pa še vedno nisem dobila odgovora.
Tako, da je tisto stanovanje, če se mu sploh lahko tako reče, moja streha nad glavo, za katero ne pustim, da mi jo kdo vzame, pa čeprav mene ni tam. In čeprav me nikoli več ne bo. Sem jim jo pa pripravljena vrniti, v kolikor mi vrnejo denar ali pa dajo primerno stanovanje, katerega mi obljubljajo že 9 let. Tisto stanovanje namreč ni neprofitno ali socialno, ampak pač samo v lasti MOL-a, to je vse. In to ne pomeni nič drugega kakor to, da sem jaz podedovala pravico do uporabe.
Miška, lahko mi pa verjameš, da mora biti pa človek dobesedno brezdomec, da bi bil lahko hvaležen za tisto luknjo. Pa še to po enem mesecu ne bi bil več. Do nujno potrebnih stvari lažje prideš na cesti kakor tam.
Deni - ja, sem se. Zato sem se pa odločila, da grem do konca. Naj vsi vedo, če bo treba. Jaz nisem naredila nič nezakonitega. Še to, da sem se po njihovi krivdi odselila, sem jim pojasnila. Oni pa nič...

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
31.3.2006 16:31:12   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anja**
Kerensa je tam prijavljena in zdaj na podlagi tega (ker je tam že dalj časa prijavlčjena in ker se ji je družina povečala) dobi drugo večje stanovanje Mestne občine.

Samo če tam ne živi, pa je luknja ali ne - bo na podlagi ugotovitve dejanskega stanja, da tam ne živi izgubila to pravico.

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.4.2006 6:49:12   
Anonimen
Teoretično bi jo res, Tehnofil, v tem primeru pa je ne morem. Kajti imam popolnoma vse dokaze, da sem se odselila zaradi nezakonitosti JSS-MOL. Oni so krivci, da je stanje tam takšno, kakršno je (malomarnost, opustitev nujnih del, ignoranca, pa še bi se dalo naštevati). Stene se podirajo, ker oni niso adaptirali, vodovoda ni, ker ga oni niso naredili, elektrika je v kur**, ker je oni niso popravili,... Stanovanjski zakon je zelo jasen glede tega, kakšne so dolžnosti lastnika stanovanja, v tem primeru JSS-MOL, in kakšne so najemnikove. Moje so bile poravnane, njihove ne.
In ker vsakdo odgovarja za to, če drugemu povzroči škodo (materialno ali nematerialno), bo tako tudi v tem primeru. Zaradi njihovih kaznivih dejanj in prekrškov sem bila materialno oškodovana, okvarjeno je bilo naše zdravje (mamino in Janovo) in v nevarnosti so bila naša življenja (da se nam dobesedno streha podre nad glavo). To pa je dovolj dober razlog, da sem se odselila. Zavarovanje lastnih življenj, ki so bila ogrožena zaradi malomarnosti.
Glede na vse to mi te pravice ne morejo in ne smejo vzeti, ne da bi odgovarjali za svoje napake. Poskušajo pa točno to, ker mislijo, da bom popustila, ker pač vedo, da tam ne mislim biti več. Na-a, pa se me ne bodo znebili.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?