|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
13.4.2006 19:41:23   
Zasanjana
Tolk o tem, da sm misnla, da se fajn razumem z njo, ja.Babnca me ne prenese zgleda.user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 151
13.4.2006 20:47:13   
Anonimen
pozdravljene
Pravzaprav sem kak dan nazaj izvedela da sem in ker sem na službeni poti nimam prav nikogar zraven...... Čeprav si otroka želiva, sem kar malo prestrašena.....pa sploh ne vem, kaj naj naredim. To je prvič in ..... torej moram ginekologinjo klicat in se naročit...... zdaj pa berem forume in iščem podatke - kaj jest in kaj ne....
Čist sem zmedena. Noseča se sploh ne počutim, tudi v spodnjem delu trebuha čutim na momente manše "bolečine" kot pred menstro? Nekje piše, da se širi maternica, .... se to dogaja tudi vam? Mislite, da moram kako paniko zagnat zaradi tega????
Ful sem vesela......mal pa prestrašena.... sem pa izračunala, da bo decembra....torej - punce, me sprejmite medse

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
13.4.2006 21:12:28   
Shorty_
Zasanjana ne sekiraj se v teh trnutkih pomisli na svoja dvauser posted image   in bo bolš men je pa dans rekla da če bom cel poletje prespalauser posted image  AMPAK VEDNO GLEJ NA SVETLO STRAN, ČE JO NAJDEŠuser posted image
anonimna te bolečine mam tud jz vsake toliko mal je to priprava maternice mal pa prebava tko da brez panike!

No prej sm napisala da se grem učit v bistvu sem pa zaspala s knjigo v roki in to dve uri pa še mal.user posted image  ampak jz grem zdejle umit mojga bušij, pol pa nazaj ajat k se komaj gledam!

Nočko vsem srečnimuser posted image  in njihovim žabicamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
13.4.2006 21:40:09   
Zasanjana
Shorty, se ne sekiram, sam mal me je zadelo, ko je pred enim mesecem rekla, da kako ma sin zlato ženo...kr neki.
Anonimna, valda, da te sprejmemo!user posted image Skupi bomo prilezle do konca.
Ni treba zganjat panike.To je normalno.
Lahko noč pupe.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 154
13.4.2006 22:39:03   
Barbk
Ojla punce,

preden grem
user posted image sem še mal pokukala k vam, no k nam...Vidim, da se vam že ful dogaja(no saj ste tudi kar precej pred mano)-razne slabosti...Jaz sem drugača kar v redu.Slabost zadnje dva dni samo dopoldne, joškice bolijo samo v intervalih(pa nič kritičnega-še vedno lahko spim na trebuhu), špika me okrog popka.Pa kar naj...bom vse prenesla samo, da bo z našo pikico vse vredu.No tako malce sem počebljala zdej pa spančakat. Pridne bodite ostale srečkeuser posted image  Barbk

Neposredna povezava do sporočila: 155
14.4.2006 6:59:06   
tintara
Punce dobro jutro!
Uf, kolk je tezko zjutraj kaj v usta spravit, ane. No in ko se koncno odlocim, da grem mimo pekarne in si privoscim en MARMELADIN rogljic, ga dam v usta in ugotovim, da je cokoladin!! Eh, bom prezivela.
Danes me je pa zjutraj ena panika zagrabila, ker sem se spomnila, da je pred skoraj 4 meseci bilo vse enako - lep predpraznicni petek z obetajocim podaljsanim vikendom (Bozic), ki se je zaradi splava in ciscenja potegnil v cel prav nic praznicen teden. Joj, da le prezivim tele praznike v enem kosu in potem v torek pregled.

Zasanjana, po mojih izracunih imam PDP 1. 12. kot se en kup drugih, se mi zdi. Mislim, da smo ene 4, z zadnjo M 24. 2. Kaksen rok bodo pa naracunali, bomo pa se videli, no, meni je vseeno, samo da ga naracunajo!!! Mene bo pa v torek strah pred pregledmo, ze zdaj vidim. Trenutno jih poznam polno, ki so sle skozi splave, prazne vrecke..., en splav imam sama za sabo in vidim, da sploh nisem imuna na vse to.

Nic, bolje da neham, sem kar mal zamorjena, ane. No, takole, imejte se lepo, zelim vam lepe praznike in cim vec soncka. Morda se oglasim se kaj s super slow domacega interneta, sicer se pa slisimo v torek.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 156
14.4.2006 7:46:56   
Anonimen
Babe, dejmo dejmo, skrbi na stran! user posted image  Sej se hecam, se zelo dobro spomnim, kako me je v prvi nosečnosti vse skrbelo: če me JE špikalo, če me NI špikalo, če se mi je vrtelo, če mi je bilo slabo, če sem preveč lulala, če sonce ni v pravo smer svetilo... user posted image  Skratka, špikanje, slabosti in vrtoglavice so normalne, izcedki tudi, samo da niso krvavi.

Meni še vedno nič slabo. Danes imam dopust, Ana je dopoldan pri starih starših v sp. nadstropju, jaz pa bom najprej pospravila, pripravila južno (pozor! strogi post je danes), popoldan pa bova skoz zunaj. Pirhe bova barvali jutri, oz. jih bomo vsi trije, če se bo atu dalo ukvarjati s takimi jajci user posted image

Shorty, a imata vidva svoje stanovanje??

(odgovor članu tintara)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
14.4.2006 19:32:21   
ema82
drage decembrčice,
na forumu sem nova a vas že dalj časa spremljam.tudi jaz sem vsa srečna pred kratkim zagledalauser posted image in bi bila vesela če bi me sprejele medse.pdp naj bi bil po mojih izračunih 6. 12. prvi pregled pa imam 26.4. veselim se že skupnega kramljanja čez te čudovite mesece polne pričakovanjuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
14.4.2006 20:03:11   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anonimka dva vam reče adijo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema82)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
14.4.2006 20:07:51   
Zasanjana
Zadost!Zdej pa nobene več ne spustimo izmed nas...anonimka 2 žal mi je tud zate...upam, da se kmalu vrneš spet med nasuser posted image .Ema82 ti pa pozdravljena med nami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
14.4.2006 21:46:15   
Shorty_
Joj joj en dan me ni pa vse zamudim zato lepo po vrsti
TINTARA vrjamem da ti je težko vedar pomisli na lepe trenutke in se ne sekiraj, kar nam je namenjeno na je namenjenouser posted image
in strinjam se da ne izpustimo več nobene do decembra punce bodimo močne se par kritičnih tednov pa bo vse lažje!!

META ja midva mava svoje stanovanje v isti hiši kot njegovi starši ampak vse mamo ločeno od vhoda dalje vidmo se sam če se hočmo.

ANIONIMNA  žal mi je in upam da boš tudi ti kmalu srečkauser posted image

No danes sem cel dan jedla kot mali dojenček na 2-3 ure in mi sploh ni bilo slabo jupi!!! Buši mi je majčkeno nagaju drgač je bla pa moja pikica ful pridna!!

No se tipkamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 161
14.4.2006 21:48:21   
Shorty_
jo pa sem neki pozabla EMA dobrodošla med nami srečkamiuser posted image

a je skleroza tudi simptom nosečnostiuser posted image

še enkrat dobrodošla

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 162
14.4.2006 22:12:25   
klavdijak1
Naj še jest mal potožim, men je pa tok slabo in tud bruham kar dost user posted image ,
da ne govorim o bolečinah v križu. To je zame druga nosečnost a je možno da zato že zdej bolečine v križu sem nek preblala da maš lahko po prvi nosečnosti zrahlane vezi al neki takega.
A ma kera že kaj večji trebuh jest sem v 6. tednu pa se mi že mal pozna ( trbuh mam kot balon ) v prvo se mi je šele pri 9.tednih. 

Lepe praznikeuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 163
15.4.2006 8:14:12   
Anonimen
pozdravljene

sem se vam že zadnjič javila a si ne morem pomagat da ne bi sem spet pokukala saj bom (če bo to potrdil ginekolog na pregledu) spadala med decemberke...user posted image  PDP naj bi imela po mojih izračunih 14.12.2006...

Uf vse imate neke "znake" zato me je začelo resno skrbeti...Čeprav naj bi bila še zelo malo noseča (komaj začetek 5 tedna) me ne pestijo nobene težave razen občasnega špikanja v trebuhu in mogoče malo večjih prsi....

Kdaj so se pa vam začeli pojavljati simptomi user posted image ? Že zelo zgodaj ali malo kasneje?

hm...sem prav zaskrbljena...ker se ne počutim čisto nič drugače kot običajno...

lepo se imejte,uživajte v sončku....

anonimna*

(odgovor članu klavdijak1)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
15.4.2006 8:32:06   
vampirka
Ojla, decemberke! Sem si mogla prav cajt vzet, da sem vas skozi prebrala. A se vam smem še jaz pridružit...in to ne-anonimno user posted image  (tale naša anonimna z zvezdico se mi zdi sumljiva - pa še vraževerna je user posted image )...Moj PDP naj bi bil 21.12.. Prvi pregled imam čez 2 tedna. Zaenkrat razen občutljivih prsi in občasnih špikanj v napihnjenem trebuščku, nimam nobenih posebnih znakov - aja, izrazit voh! Dosti stvari mi kar naenkrat smrdi ali pa diši. Za slabosti je pa verjetno še prezgodaj user posted image ...

Danes bo lep dan user posted image ...izkoristite ga! Pa ne za user posted image !!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
15.4.2006 10:13:22   
Zasanjana
Jutro punce.
Vampirkauser posted image sej boš tud ti pršla do svoje doze slabosti...nč prehitevat.
Klavdijak1 jaz sem noseča v tretje pa me ne boli križ.Je pa možno, da maš zrahljane vezi pa to.Trebušček mam pa tud jst mal napet.

Jst sm dns čist paf.Ob osmih me je klicala tašča in prosila, da ji pridem cunje obesit... ok  pa sm šla...ampak se zdej tolčem po glavi.user posted image Rekla mi je, da sm nesposobna mati, ker nism zmožna donosit zdravega otroka.To je letelo na prvo nosečnost, ko sm rodila mrtvega otroka.user posted image
Tako krute izjave pa še ne.Sm se zjokala, ko sm pršla domov.

Punce uživajte v sončku!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 166
15.4.2006 19:44:49   
sasabela
Kot vidim decembrčice ste kar pridne na forumu. Jaz pa ko pridem domov iz službe sem čist out, grem samo na kratek počitek, ki se potem zavleče v dve ali tri ure.  V službi pa ne smemo uporabljati interneta. Tako da vsake toliko in toliko časa malo prečekiram kaj je novega.
Drugač pa glede na to da imam dva, moram rečt, da se kr dobro počutim...upam, da bo tako tudi ostalo.
Sem videla da ste spraševale po letih, jaz jih imam 25.

Neposredna povezava do sporočila: 167
15.4.2006 20:15:09   
Shorty_
Nove user posted image  dobrodošle med nami! ja moj buši je tud že majčkeno napet majčkeno se že vidi no sam jz vidim ampak je vseen lep občutekuser posted image

Zasanjana glavo gor pa bo tud jz dobivam kajle na vsakem koraku ampak z močno voljo se da preživeti vse, sploh če ti lubi stoji ob strani!!

Men so se simptomi začel pojavlat mislm da včetrtem tednu al pa začetek petega nisem sigurna ampak definitivno so simptomi bli kar hudi kar se slabosti tiče!!

No zdej pa že dva dni ni nobenih slabosti zjutraj sam mejšken vrtoglavice čez dan sem pa kotuser posted image

no če ste še med živimi napišite kej vzpodbudnega ker bom prepovedala pisat žalostne stvari k me pol sam srček boli!!

Lepe praznike pa velik pirhov! naslednje leto jih bomo barvale že z našimi malimiuser posted image

(odgovor članu sasabela)
Neposredna povezava do sporočila: 168
15.4.2006 21:22:34   
Ženkica
No evo, še jaz da se javim na kratko user posted image . Počutje je user posted image ; občasno majčkene slabosti, tako, za kako sekundico, drugače pa ni panike.
Sicer pa se mi dogaja naslednje: jedla bi samo meso; prej mi je bilo važno, da je bil velikooooo zelenjave in sadja, sedaj pa mi diši samo meso. user posted image  Sj sploh ne morem verjet.user posted image
Aja, jaz jih imam 24, ko bomo dobil user posted image  pa jih bom imela že 25.

Sicer pa ko berem kake tašče imate ene okoli sebe, se mi kar smilite. Moja je res pravi sonček, je res fajn. Je pa tudi res, da živimo 45 km narazen in se vidimo cca 1x na teden ter se zato tudi super razumemo. Upam, da tako tudi ostane. Aja, jutri imamo skupno kosilo, ko bova povedala ta velko novičko; komaj že čakam, po mojem jih bo kap. user posted image

No tko, še mal grem TV pogledat, pol pa ajat. Nočko.

pa pa

Ženkica

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 169
15.4.2006 21:37:08   
Shorty_
Pravijo da morašživeti od tašče toliko stran da v copatih ne more do tebe, tiste k se tega ne držimo pa en mal trpimo apak vse se da če se hoče!!

Nočko vsem srečkam user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 170
17.4.2006 17:08:49   
Shorty_
user posted image user posted image Živijo očitno so tudi na RR-ju prazniki ker se nobena ne javi že dva dni al pa vse na veliko papate in mate polne roke hrane ne sej se hecam blagor vam jz nič ne jem že skoraj dva dni sam kak prepečenec in jogurt spravim vase in to je vse velikonočnih dobrot pa letos ne bom okušala ker mi na žalost vse tako smrdi da tud vidt ne morem šunke in jajcuser posted image  No upam da bomo jutr kej bolj aktivne ker je le že počasi konec praznikov.

Zasanjana mislm da si ti napisala da učiš hip hop in me zanima v ker plesni šoli saj sem do nosečnosti svoje življenje posvetila plesu- jazz balet, rock&roll, no aktivno sem nehala trenirat že po prometni nesreči  septembra 2004 zdej pa dokončno!
no najejte se dobrot pa si jutr kej pišemo!!

aja naja3 obisk v hotelu mama se bo kmalu zaključil tko da izkoristi zadnje trenutke!

Pobožajte trebuščke in bodite še naprej srečkeuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 171
17.4.2006 17:10:39   
Shorty_
Res sedm sklerozna Ženkica upam da so novičko lepo sprejel sporoči kako in kaj

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 172
17.4.2006 17:39:58   
Zasanjana
Živijo shorty.Res je nekam revno te dni tu.Ja, jaz tud ne jem glih preveč.Namesto, da bi se redila bom ziher kej shujšala.user posted image Pa ne morem nič, če mi vse tako smrdi.Samo povoham pa sem že pri školjki.user posted image A si imela hudo nesrečo?Jaz učim v Urški.Bo treba tud počasi nehat.

A vi ste že komu povedali veselo novičko?Mene je moja mami dons pogruntala.Smo bli na kosilu pa mi je dvakrat obrnilo želodec, sem bila v parih sekundah pri školjki.In potem nisem mogla več skriti.Pa tako sem si želela z novičko počakat do prvega pregleda.No ja, sej bi res prej ko slej izvedeli.
Lep dan!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 173
17.4.2006 17:53:42   
cocki
Pozdravljene punce! Vidim, da kar pridno tipkate, zato sem se se jaz odlocila se malo javiti! Sicer bi vas pa rada vpasala nekaj, kar me skrbi in sicer ze 3 dni mam izcedek rjavkaste barve, brez vonja je in ni krvav opazim pa ga, ko grem lulat (ker me je strah vedno pogledam papir, ko se obrisemuser posted image  Povejte mi iskreno ali naj se sekiram ali je to normalno? Hvala punce

Neposredna povezava do sporočila: 174
17.4.2006 18:50:06   
Shorty_
 COCKI Mislim da je mela naja 3 nekaj podobnega zaradi bakterije tko da ti bo ona znala več povedat
Zasanjana kok časa paže učiš ker obstaja velika možnost da se poznava ker se plesela ful dolg v urški tko da lahko da se res poznava že od prej
sej to učiš v lj a ne?
no lepo to da so tud nosečke aktivne v športnem smisluuser posted image

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?