tintara
|
Punce dobro jutro! Uf, kolk je tezko zjutraj kaj v usta spravit, ane. No in ko se koncno odlocim, da grem mimo pekarne in si privoscim en MARMELADIN rogljic, ga dam v usta in ugotovim, da je cokoladin!! Eh, bom prezivela. Danes me je pa zjutraj ena panika zagrabila, ker sem se spomnila, da je pred skoraj 4 meseci bilo vse enako - lep predpraznicni petek z obetajocim podaljsanim vikendom (Bozic), ki se je zaradi splava in ciscenja potegnil v cel prav nic praznicen teden. Joj, da le prezivim tele praznike v enem kosu in potem v torek pregled. Zasanjana, po mojih izracunih imam PDP 1. 12. kot se en kup drugih, se mi zdi. Mislim, da smo ene 4, z zadnjo M 24. 2. Kaksen rok bodo pa naracunali, bomo pa se videli, no, meni je vseeno, samo da ga naracunajo!!! Mene bo pa v torek strah pred pregledmo, ze zdaj vidim. Trenutno jih poznam polno, ki so sle skozi splave, prazne vrecke..., en splav imam sama za sabo in vidim, da sploh nisem imuna na vse to. Nic, bolje da neham, sem kar mal zamorjena, ane. No, takole, imejte se lepo, zelim vam lepe praznike in cim vec soncka. Morda se oglasim se kaj s super slow domacega interneta, sicer se pa slisimo v torek.
|