tintara
|
O pozdravljene vse skupaj, nove nosecka, welcome! Uf, ste se pa razpisale, sem kar neki casa rabla, da sem vse prebrala. Super!! Jaz sem ze zacela s terenom, tako da sem mogla vceraj povedat dvema sodelvkama, da sta me merkali in mi ni bilo treba nosit kakih tezkih stvari. Ampak sta me tako lepo cuvali, da ne morem povedat. Super. Vmes me je spet obiskal en mali rumeno rjav izcedek, sem bila mal panicna en vecer, ampak potem je lepo spet potihnilo in zdaj cakam na pregled v torek. Upajmo, da bo vse OK. A veste kaj je zadnjic men pomagal pri slabosti? Ena fina juhca in to celo iz vrecke. Sicer sem jo sla delat cist zvecer, ampak je tok pasala. Se cel naslednji dan mi ni bilo slabo, potem je pa ucinek popustil. Smrdi pa tudi meni vse. Vceraj mi je cisto vse kar sem povohala (se prazen, cist kozarec) smrdelo po ribah. FUUUJ. Sem sla kar spat, pa je bilo. Sicer pa vidim, da ste kar pozno v postelji, pisete po 22h. Uf, men se zdi, da ze celo vecnost nisem sla tako pozno spat. Mene najkasneje ob 9h zmanjka, res pa je da sem zjutraj zgodnja. Aja, NAja 3, jaz sem starejsa, tako da lahko tudi tebe nekdo poslje po kaj . Jaz bom cez dva meseca 29, vsaj mislim. Moram vedno racunat kolk sem stara, medtem ko za malega vedno vem do meseca natancno - cudno, ane? Takole, lepo prezivite dan, zgleda da bo sonce. In jutri prve med nami ze zacenjamo 8 teden! JUPI!!!!!
|