|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kopanje - men se bo utrgal??!!
4.4.2006 7:55:26   
Anonimen
hmmm loreti kok ma pa kil? :) meje 15 kilske lepotice ne bi mogla tko držat če sem rambo :)

(odgovor članu loreti)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
4.4.2006 20:24:59   
loreti
Jst se pomatram, tud moja ma 15 kil stara ja pa dve pa pol sam drgač ne gre. Ne vem no, men kr rata. Sm se že navadla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.4.2006 20:36:53   
lex
jaz pa sem mislila, da je samo moj user posted image  tak, pa vidim, da imate eni še večje probleme. Pri nas lahko sedimo tud 4 ure v vodi, sam si šprica vodo povsod a ko je treba sprat glavo pol je pa jok in stok in NIČ ne pomaga.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.4.2006 20:57:03   
Marogica
Kolikor sem jaz brala v literaturi, vedno pravijo, da imajo vsi otroci radi vodo, problem nastane samo, kadar so z vodo povezani kašni neprijetni dogodki. Takrat ponavadi dobijo odpor do vode ali kopanja. Mislim, da je ne bi smela na silo polivati, ker se je pač ustrašila in mogoče celo doživela šok. Zato imate sedaj takšne probleme.
Kolikor pa se spomnim, je to samo faza pri otrocih, naš jo je tudi imel. Nikoli nisem mogla razumeti, da če smo se šli kopat, ga ni motilo, če je imel mokre lase, če mu je prišla voda v oči....., doma pa je bil pravi cirkus. Vem, da sem eno obdobje delala tako, da ko sem v bano natočila vodo, sem ga pustila igrati, ko pa je prišlo na vrsto umivanje glave, sem ga pa položila "nazaj", in sem mu pod vratom držala roko, tako, da je imel samo glavo zunaj ter mu rekla, naj jo drži nazaj. Lase sem mu pač umila v vodi, v kateri se je kopal, ne pa pod tekočo. Aja, šele ko sva umila lase, sem dodala vodi milo in mu umila še telo. Je pomagalo in odpor/strah do vode je prešel.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Vas skrbi recesija
ksenija12

Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati?

ne, ne skrbi me (39%)

ja, skrbi me (61%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!