Anonimen -> RE: kopanje - men se bo utrgal??!! (28.3.2006 11:53:08)
|
Ja no, vsak otrok je res drugačen in vsak pri svojem najbolje ve, kako reagirat. Če ne pa probaš, pa vidiš. Jaz pri mojem točno vem, kdaj gre za izsiljevanje in je treba NASTOPIT, kdaj pa ga je treba spodbujat, tolažit in /ali pocrkljat. Ko je v banji protestiral pri pranju las, saj še zdaj kdaj pa kdaj, takrat sem pač pripravila smešno predstavo s skananjem dretjem in petjem, pa je bil smeh in tuljenje hkrati in že je bilo konec vsega hudega. Malo je treba probat. Tudi za v banjo se je že kdaj uprl, pa sem ga odločno a malo komično, tetatralno, brez trte mrte postavila v banjo in je bil spet smeh. Tako nekako večinoma pri nas deluje. Hecno, ampak odločno, brez caganja ali bi ali ne bi. Je pa res, da to uspe meni. Očiju niti pod razno ne. Ker Tibor ve, da če jaz za nekaj rečem, da ni nič hudega, potem res ni. Nikoli ne rečem, da ni pa to res nič hudega, če vem, da njemu je. Takrat raje rečem, oh, saj bo hitro minilo in spet malo naglas pojem ali čaram ali kaj takega hecnega, pa res hitro mine. Malo jih je treba na finro, pri enem pali nekaj, pri drugem pa kaj drugega.
|
|
|
|