|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konjsko meso
21.3.2006 13:49:48   
nejča
Rabim kakšen dober, poseben recept kako narest konjetino, da bo dobra za želodec in oči

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 5.5.2006 22:52:53 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naredite z rezgetajočo živaljo?
21.3.2006 14:48:24   
dix
spremeni jo v suho klobaso user posted image

ok, resno, to tudi mene zanima ker se bo mogoče to kmalu znašlo v mojem loncu.

(odgovor članu nejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj naredite z rezgetajočo živaljo?
22.3.2006 8:37:21   
hati
 A vedve to o žrebičku? No jaz žrebičkove zrezke čisto na hitro popečem. Posebej pa naredim omako iz rdečga vina in popra. Čebulo prepražim, počasi prilivam rdeče vino, dodam še eno kocko za omako in veliko popra. Poper v zrnju, bel, zelen, črn... Potem dodam zrezke še za par minut v to omako, da se prepojijo. Zraven postržeš pečen krompir ( krompir po dolg prerežeš na štiri dele in ga scvreš)z dišavnicami (mešanica začimb). Da bo lušno za oko pa poskrbi z dekoracijo. Rob krožnika posuj s peteršiljem. Zrezek lično polij z omako in poprom. Zraven priloži krompir. Za dekoracijo dodaj še pomarančo zloženo v rožico. Dober tek.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Bonbončki za krepitev imunskega si...
Virusom se bo otrokov organizem najlažje zoperstavil z učinkovitim obrabnim oziroma imunskim sistemom. Zanj najbolje pos...
Težave z želodcem - Naravna pomoč
Blagodejno na želodec s preveč kisline deluje tudi zelena, ki je eno izmed najbolj bazičnih oziroma alkalnih zelenih živ...




Partner/ica in nosečnost
пеперутка16

Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?

Da. (60%)

Ne, vedno pozabi. (20%)

Ne, ne zanima ga/jo. (20%)


Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!