hati -> RE: Kaj naredite z rezgetajočo živaljo? (22.3.2006 8:37:21)
|
A vedve to o žrebičku? No jaz žrebičkove zrezke čisto na hitro popečem. Posebej pa naredim omako iz rdečga vina in popra. Čebulo prepražim, počasi prilivam rdeče vino, dodam še eno kocko za omako in veliko popra. Poper v zrnju, bel, zelen, črn... Potem dodam zrezke še za par minut v to omako, da se prepojijo. Zraven postržeš pečen krompir ( krompir po dolg prerežeš na štiri dele in ga scvreš)z dišavnicami (mešanica začimb). Da bo lušno za oko pa poskrbi z dekoracijo. Rob krožnika posuj s peteršiljem. Zrezek lično polij z omako in poprom. Zraven priloži krompir. Za dekoracijo dodaj še pomarančo zloženo v rožico. Dober tek.
|
|
|
|