|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJ
3.4.2006 14:41:10   
anja28
Pozdravček vsem junijkam! Počasi se začenjam zavedati , da sem noseča PDP 25.06. Nekako se do sedaj nisem preveč obremenjevala z nosečnostjo, zdaj pa me kar malo panika... Imam že malega sončeka doma
(30 mesecev), tako, da mi stvari ne manjka.. Nekako sem se odločila, da tokrat ne bi vprašala za spol, ker sem prejšnjič 7x na UZ imela pinčko, rodila pa fantka. Me pa vedno bolj zanima? Kaj pa vaše izkušnje?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: JUNIJ
3.4.2006 15:19:08   
SelmaC
lp junijske user posted image ,

Mi smo fajn, se veselimo pomladi. Upam, da bo vreliko sončka. Večjih težav ni, ogoče tudi zato, ker sem zadnji mesec postala telesno bolj aktivna. res se je treba tudi paziti, Zaliga žal mi je, ampak ne skrbi, vse bo še ok. Kaj ko ne vemo vedno kaj lahko in kaj ne, čeprav ne zgleda vse tako naporno. Mene tudi to včasih skrbi.
Kilce so mislim,da +9, tehtam se pa samo pri G. in se ne obremenjujem preveč, bomo že dali dol.
Lepo se imejte
LP

(odgovor članu anja28)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: JUNIJ
3.4.2006 18:06:48   
bori1
Lep datum, user posted image user posted image user posted image , naš datum. Jaz se že dobro zavedam, da sem noseča, saj me bsakič ko grem mimo ogledala, preseneti, kaj to hodi pred mano,...user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa ravnokar naštimala možička, da bomo ta teden sobico pripravili, da se počaši lotim stvari štimat. Junijke ste vozičke že kupile/naštimale? Pa drugo opremo? Nam se kar nič ne mudi. En čas se zgoivarjam na vreme, pa na stroj, pa da morem še omaro spraznit,... je danes moja nona to povzela v "lenoritis" ...

lp, Bori1

(odgovor članu anja28)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: JUNIJ
4.4.2006 14:14:00   
SelmaC
Ciao junijke!

Jaz pa grem jutri v materinsko šolo. Mogoče prehitro, vendar bi rada šla čim prej, da dejanko pravočasno izvem kaj novega. Res sem še zelena. Ni kaj. Ostale pridno pripravljate? No, sej je v bistvu špe čas. Mi smo štartaliu hitro in zdaj malo pavze, drugače moramo zrihtat še veliko.

Moj user posted image  je pa vedno boj živ. Je res zlat.

Lp vsem user posted image  in user posted image


(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: JUNIJ
5.4.2006 10:56:22   
Tayda
Pozdravljene drage user posted image ! Zdaj pa res že komaja čakam, da mineta še ta dva tedna in se bom lahko spočila.
Povejte mi tiste, ki imate že starejše otročke: kako planirate potem, ko boste doma? Jih boste še naprej vozile v varstvo/vrtec ali jih boste imele doma? Jaz bi imela našo čvekico doma od prvega dne, ko mi ne bo treba v službo, da si še ona malo odpočije, vendar me skrbi, da jo ne razvadim. Sploh ko se nam bo pridružila še ena bejbika, me skrbi, da ne bo pretežko zame.  Po drugi strani pa ne bi rada, da se počuti odrinjena.  Imate kakšen nasvet? Problem je v tem, ker je zelo nežna dušica in hitro kaj preveč premišljuje. Upam, da nam bo uspelo brez kakšnih večjih stresov.
Drugače se moram pohvaliti, da kilogramčki še vedno mirujejo in je kar zalegla kritika v ginekološki user posted image user posted image user posted image . Dobro premislim, preden kaj dam v ustauser posted image user posted image user posted image . Pa raje večkrat posežem po sadju. Pa sedaj ko so daljši dnevi, se velikokrat spravim na kakšen sprehod. In sem tako ugotovila, da sem čisto iz forme. Zadihana kot le kaj in po enournem sprehodu me vse tako boli.

Napišite kaj in lepo cartajte svoje buščke!

lp

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: JUNIJ
5.4.2006 13:54:57   
daya
Pozdravljene!

Za Tayda:Jaz bom mojo (2,5 let) še naprej vozila v vrtec, ker se je ravno lepo navadila in ji nebi rada zdaj spreminjala preveč urnika in rutine. Pa še jaz si bom dopoldan malo odpočila, pa malo stanovanje počistila, ker drugače itak ni nikoli časa, pa stvari za dojenčka pripravila. Jo bom pa najbrž imela 1x na teden doma, bom še videla kako bo. Začnem pa naslednji teden v torek z dopustom in potem bom videla. V sredo bo itak doma ker greva zjutraj k zobarju pa bova potem šle še malo naokoli potem pa bom videla za naprej. Jo pa nameravam imeti poleti 2 meseca doma, ker imamo možnost da plačujemo rezervacijo v vrtcu pa bom izkoristila. Mi bo pa hodila moja mama pomagat, ker bom takrat ravno po porodu in bi sama težko zmogla z dvema. Koliko pa je stara tvoja?
Septembra pa bo šla nazaj v vrtec. Me pa malo skrbi kako bo na začetku da se ne bo čisto odvadila. Ker smo imeli na začetku kar probleme z uvajanjem. Začela pa je hodit v vrtec lansko jesen. (2 leti).

Drugače pa moje počutje je na splošno ok, imam probleme s križem, pa železo imam zelo nizko kljub sirupu, drugače pa sem jaz ugotovila da se veliko bolje počutim, če se gibam, kot pa da samo poležavam tako fizično kot psihično.

lp,

Daya

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: JUNIJ
5.4.2006 15:02:34   
Erdbeere
Evo še moj odgovor Taydi, jaz bom našo (4  leta)  tudi vseskozi vozila v vrtec, sej ne rečem, da kdaj ne bo doma, samo načeloma bo v vrtcu, ker se mi ne da pregovarjat potem tako kot marsikatera mamica zjutraj a bo šel oz. šla v vrtec ali ne, pri meni je ma da gre pa pika.

Drugače je pa moje počutje totalno na psu, danes popoldan imam spet materinsko šolo, potem pa grem še k zdravniku, ker imam sinuse vnete in komaj še diham, no ja dihanje se je od včeraj malce popravilo (vsaj nos ni več tolk zabasan) me pa boli cela desna stran obraza pa glava, me prov zanima, če bom kaj porihtala.

Drugače pa uživam, pa komaj čakam, da se malo pozdravim da grem pogledat user posted image  od moževe sestrične, ki je rojena 1.4. je včeraj iz porodnišnice prišla pa bi jo prov rada čimprej videla, samo tolk prehlajena kot sem miljon % da ne.

Nič lepo se imejte pa uživajte še naprej


(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: JUNIJ
5.4.2006 16:48:57   
coolbabe
no pa da se še jaz malo oglasim...
od včeraj prehlajena, to pa čist zato ker sem se ravno v ponedeljek hvalila, da pa tale nosečnost laufa brez večjih zdravstvenih problemov (razen začetnih, ampak to je že takoooooo nazaj!) No zdej pa imam! Zjutraj zabasan nos in hrapavo grlo - kriza! zdej pa čajčke pijem da bi zadevo malo ublažila.

Kar se kil tiče sem pa v 25 tednu mal pojamrala glede križa na pregledu pa mi je rekla G da bi lahko malo manj pridobila pa sem jih takrat imela +6 user posted image . Me zanima kaj bo v petek pokomentirala ko bom v 30t imela +9 user posted image da ne omenjam da že štartala nisem kot suhica. Se mi zdi da na telovadbi vse lažje poskakujejo user posted image , na sprehodih sem pa kot lokomotiva in moj dragi in naša psička že resno protestirata ker se morata tako počasi vlečt.
Ajej.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: JUNIJ
5.4.2006 19:48:29   
Udb
Dan.
Se opravičujem k kar tako vskačem v vašo debato, ampak me samo zanima če katera ve kako je z Bojko??? Se že tako dolgo ni oglasila, da me že skrbi.

(odgovor članu coolbabe)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: JUNIJ
6.4.2006 8:22:43   
anja28
En lep zasnežen!!!in deževen dan! Pa saj bo jutri že boljše. Jaz bom mojega Lana, če bom le imela možnost(vrtec-dom 4km) še vedno vozila v vrtec. Rad gre in potem sva tudi oba vesela  ko se vidiva popoldan. Še vedno vprašanje, ki mi visi nad glavo! Prvič so mi narobe povedali spol,drugič me je strah vprašat me pa taako zeloo zanima. Zdi se mi da ima moja ginekologinja tako čuden UZ. Ali bi lahko šla samoplačniško kam drugam? Naslednjič ko imam pregled bom že 34 tednov noseča, se mi zdi da bo takrat že prevelik za ugotavljanje? Kakšen nasvet??

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: JUNIJ
6.4.2006 12:05:47   
zaliga
Anja moje mnenje glede ugotavljanja spola je, da bolj je beba stara lažje "zadenejo"! Tak da nič ni prepozno, če ti bo pogledala spol v 34 tednu!
Kaj pa se tiče pregleda drugje, pa seveda se lahko naročiš, recimo na morfologijo ali pa na 3D UZ. a vse moraš plačat!
Meni so tud spet preverili spol v 31 tednu in tako lepo se je vidla "žemljica", da res ne more biti več fantek! Jaz pač nisem šla drugam ampak, na žalost v porodnišnico, zaradi težav!
Drugače pa nja vam povem, da vam zavidam vsem tistim, ki ste tako aktivne!
Mene že vse boli od ležanja, najraje bi se dala za ta dva meseca "zamrznit"da bi že 1x minilo! Ne vem, kako bom zdržala, če bom mogla ležat do konca nosečnosti!
Da se pa o kondiciji sploh ne pogovarjamo, vse kar naredim je, da grem po pošto, ko pa pridem v drugo nadstropje nazaj, pa hočem izdihnit!
Lepo se imejte in čuvajte svoje bušije!


_____________________________

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...



(odgovor članu anja28)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: JUNIJ
6.4.2006 15:34:25   
SelmaC
Ne skrbi, najboljše se boš počutila, če boš vedela, da delaš le najboljše za tvojega user posted image . To bi vse user posted image  naredile.  " meseca nam bodo hitro minila. Tudi meni ni fajn, ker nisem v službi, ampak če je tako za user posted image  boljše, bom poslušala nasvete G!
Bodite pridne in imejte se rade tako kot imate rade svoje pikice!
LP

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: JUNIJ
6.4.2006 15:34:27   
bori1
Še jaz odgovorim Taydi. Tudi moja velika punca (3,5) je bila s septembrom vpisana in uvedena v vrtec in sedaj, ko se obeta nov član, kar lepo ostaja tam. Zaenkrat hvala bogu nimamo težav in gre rada, tudi če sem jaz že 3 mesece doma nameravam tudi pustiti, da v vrtec hodi. Ima družbo, prijatelje, gre zelo rada in še mamici paše tistih nekaj ur dopoldan (je v pol dnevnem programu), da speglam, pospravim in skuham. Je že res, da jo kakšen "len ponedeljek" pustim doma, vendar načeloma hodimo vsak dan. Tudi ko se nam pridruži nov član in če bo vse o.k. (brez ljubosumja in podobnega) jo nameravam pustiti v vrtcu.

Drugače, pa tudi nam naš novi član, ki je bil vse do 29 tedna fantekuser posted image , v torek ni hotel pokazati ne mošnjičkov in ne žemljeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer je načeloma vseeno, vendar sem že nekaj tako fletnih svetlomodrih cotk dokupila, da bi bilo kar škoda jih ne nositi,...user posted image user posted image user posted image

Bodite vse lapo in uživajte v brckah,....

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: JUNIJ
6.4.2006 18:58:00   
Anonimen
Punce lepo pozdravljene še od ene "stare" junijke, pred katero ste imele zdaj kar nekaj časa mir.user posted image  Vidim da se vas je pridružilo kar nekaj novih, moram še vse prečekirat. No, jaz se nisem prostovoljno umaknila, ampak tako kot Erdbeere sem bila okupirana z bilancami. Zdaj je marec mimo in....lažje se diha.
No, sama sem v 30 tednu, se počutim zelo dobro, nobenih težav, če odmislim nadležni izcedek. Pa tudi proti temu mislim da smo zdaj našli nekaj kar bo uspešno. Naša princeska je nogometaš in boksar v eni osebi, tako da imam včasih občutek, da mi bo rebra kar malo posortirala. Me pa malo mika da bi se šli malo gledat na UZ, oziroma malo me je začelo grickat, kaj pa če ne bo pupa, mi pa tako veselo nakupujemo v roza.user posted image
Drugače pa je mami uspelo dokončno poslikat sobico, tako da je zdaj pa res vse pripravljeno. Manjka nam sicer še kozmetika, ampak vsaj tu ne bo težav, bomo šli kar po preverjenem seznamu od naše prve punce.
Še dober mesec in začeli bomo tudi z uradno porodniško, če bo vse ok, nameravam ostati v službi do konca maja. Se spomnim iz prve nosečnosti tistega mučnega čakanja doma, pa sem se zmenila da bom kar v službi še nekaj časa, sicer bolj na izi, ampak doma ne mislim poležavat.
Zdaj moram samo še malo na kondiciji pridobit, ker se pozna moje sopihanje za našim štirinožcem. Glede na to, da sem zdaj tri mesece večino časa posedala od jutra do večera v službi, tako ni bilo kaj druga za pričakovat.
Začeli smo tudi s šolo za starše, da vidimo koliko stvari smo že pozabili. Pa tudi papirje glede porodniške in vsega ostalega sem že uredila. Čakamo samo še, da gremo podpisat očetovstvo, ker pač nisva poročena. Še sreča da zdaj to lahko urediš pred rojstvom.
Punce, lepo se imejte. In.....lepo je zopet čvekat med vami.

(odgovor članu bori1)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: JUNIJ
7.4.2006 9:41:49   
bori1
Ja tole s cunjami je pa malo varljivo, kajne,... Jaz imam "kao" vse od prvič in sem veselo možičku razlagala, da ne bomo nič rabili kupovat,... Pa dokupujem. Pajacke, par benkic, jaknico,... saj fant vendar ne bo v roza okoli hodil,... Moj me sicer postrani gleda, si mislim da bi me kakšen dan najraje user posted image , pa se fant vljudno zadržuje. zadnjič, ko pa sem ga vlekla vozičke gledat je pa čist znorel. Pa kaj je to treba dnar stran metata,... pa bla-bla-bla, zaključil je, da bom itak naredila po svoje. Pa še res je user posted image . Ko sem pa rekla, da bo za tretjega uporaben, ga je kmalu kap,... user posted image user posted image . Pravi, da se me hormoni čisto uničli,... user posted image user posted image user posted image .

Ah bo že,... danes je priden in beli sobico, jest morem pa lepo pridna bit in ne blizu hodit. Bom pol, ko bomo okrasne barve mešali šele na vrstp prišla,...

o.k., bodite pridne in lepo se brcajte,...
lp, bori

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: JUNIJ
7.4.2006 16:19:10   
SelmaC
Bojka, jaz tudi morem urejat očetovstvo. A se res lahko uredi pred rojstvom. So mi rekli znanci, da se ne da. Kam pa moramo iti? Hvala.

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: JUNIJ
9.4.2006 19:45:02   
Anonimen
SelmaC, meni so povedali na centru za socialno delo, ko sem nesla papirje za porodniško. Kar na centru za socialno delo povprašaj. Drugače pa bomo mi šli v MB, ampak mislim da se centri med sabo ne razlikujejo. Je pa to precej zoprno, ker drugače malo čudno zgleda, če pravi čas ne urediš in pride prej rojstni list in je pri imenu očeta prazno oziroma neki iksi. Pozdravček.

(odgovor članu SelmaC)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: JUNIJ
10.4.2006 10:11:26   
Erdbeere
No punce lepo pozdravljene na današnji turoben ponedeljek.

Se vam javljam spet iz službe, sem bila dva dni na prisilnem dopustu. Namreč ko je bilo konec bilan, se je uprl tudi moj imunski sistem in me je popolnoma zvilo, sem imela zabasane sinuse in sem dobila pri zdravniku antibiotike user posted image  no ja vsaj malo je pomagalo, čeprov zdej imam pa pod nosom ogromen herpes, da pa to še ni dovolj imam pa še enega na veki, sem takšna kot kakšna rožica, vsa v tazcvetu user posted image  obup, vam rečem. No ja sem pa v četrtek ko sem bila doma lepo počivala, v petek sem pa mogla malce po hiški pospravit in sem bila prov dobre volje, ker imam po dollllllllllllllllllllllllgem času spet pospravljeno, ker zadnje 3 mesece je bilo obupno, samo najnujnejše pa še tisto komaj

Nič toliko zaenkrat od mene, danes imam spet pregled pri G, kilogrami so šli malo dol, tako da sem zdaj na +5,5 bom vidla kakšen bo komentar G na to, sicer pa sej bom poročala, ko pridem nazaj, če ne prej pa jutri, ker imam popoldan materinsko šolo in komaj čakam, ker zdaj pa pride na vrsto tisti del, ki sem ga pri 1.nosečnosti prešpricala (v postelji z angino) in bo vsaj nekaj novega, če že lih ne bo zanimivo.

No lep pozdrav 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: JUNIJ
10.4.2006 11:24:54   
SelmaC
Pozdravljene,

Danes res ni dan... a ve ste že oddale papirje za CSD? Mi delamo na tem, čakam še potrdilo delodajalca. No, pa srčno upam, da sem vse prav izpolnila.
Drugače od prejšnjega tedna obiskujem materinsko šolo. Upam, da me bo ta teden dragi spemljal (da se bo še on kaj naučil). Sicer sem si zadevo predstavljala malce drugače, ampak ni slabo.
Moj srček pa je prav priden, sicer malce boli, ko se kobaca, tako, da me prav zanima, če je že obrnjen z glavico navzdol, ker se mi zdi, da se skozi obrača v vse smeri user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: JUNIJ
10.4.2006 15:24:42   
Nomika*
Pozdravljene!

Se vam oglasim še jaz, čeprav bolj redko.
Smo doma, prejšnji teden sem dobila odločbo da sem na bolniški do nastopa porodniškeda dopusta.
Sedaj lepo uživam doma, berem, počivam, v miru kuham, grem na sprehod user posted image ...priznam, da službe prav nič ne pogrešam.
Moja pikica veselo brca in dela prevale po mojem trebuščku, se včasih vprašam kaj počne user posted image . Bila sem že na materinski šoli v Kamniku- prejšnji teden, kjer smo slišali veliko uporabnih nasvetov in ta patronažna sestra je bila res super, nič kompliciranja in panike, pa bo vse OK- je njen moto.
ugtovila sem, da imam že sedaj ogromno oblekic (sposojenih), tako da mi sploh ne bo potrebno ničesar dodatno kupovat, razen drugih pripomočkov.
Drugače so šli tudi moji kg krepko gor +9, problem je sedaj, ko sem doma mi RES paše jest! Pa sploh se ne morem zadržat, tko da bomo morali potem bolj poleti in jeseni migati user posted image

No, lepo se imejte in pazite na svoje user posted image  

l.p. Nomika

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: JUNIJ
11.4.2006 13:34:22   
kaktea
DOBER DAN user posted image !
Aprilsko vreme kar naprej kaže svoje zobe…Ma jaz se ne dam in sem prav dobre volje.
No priznam, da tudi zato ker sem končno dobila težko pričakovani kavč, tako se bom tudi jaz po službi lepo zleknila in dvignila noge v luft.
Pa videla sem, da še malo še malo in bom ostajala doma….kaj bom počela ne vem, ma bom že kaj našla.
Dojenček je res aktiven in celo sobica dobiva tiste barve, ki jih bo imela na koncu…
Ampak ponoči sem imela kar hude sanje, saj sem sanjala da sem krvavela, močno kot da bi imela ful močno menstruacijo. Od hudega straha za mojega malega sem se prav zbudila in potipala sem se tam spodaj kako je situacija in je bilo vse o.k.. Tako sem lahko nazaj zaspala, Ampak sem se res ustrašila!
Zdaj, v službi, izrabljam malo časa za vam pisat in naj komentiram, da me tudi vrat že boli, pa ga razgibavam in ne pomaga!
 
lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu Nomika*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: JUNIJ
12.4.2006 9:03:51   
Tayda
Pozdravljene!

Včeraj sem bila pri G in se je odločila, da mi prestavi PDP na dva tedna prej, se pravi je moj datum sedaj 12.06.2006. Se jo vprašala, zakaj se je tako odločila in je rekla, da so vse meritve do sedaj kazale na nekaj večjega in da je bolje biti prej pripravljen. In sedaj me čaka urejanje vse papirologije in podobno ampak vam povem, da mi kar paše oz. bi mi pasalo, če bi se veliki dogodek zgodil malo prej kot šele konec junija. Upam, da ima G prav in res ne bom predolgo čakala.
Malo sem tudi panična, ker sta mi kar naenkrat izginila dva tedna, pa bo že user posted image user posted image user posted image . Drug teden začnem prati cotke za malčico in posteljico bo potrebno pripraviti, pa obiskati DM ali kaj podobnega. Edino z vozičkom ne vem kaj naj naredim. Zelo rada bi imela novega, pa napenjam vse moči, da se držim nazaj, ker jasno, da je tisti od naše prve malčie še čisto OK.  Upam, da mi bo uspelo, da ne bom letela po novegauser posted image . So tako kjutni teli ta novi vozki, sploh hartan, ki se dostikrat pojavi na telih straneh....ampak 100.000?user posted image ?
Kako se kaj počutite ve ostale? Upam, da ste v redu....

lpuser posted image

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: JUNIJ
12.4.2006 15:54:18   
SelmaC
Pozdravljene,

Kako gre? Jaz grem jutri do G. Upam, da mi bo naredil UZ. sej ne vem mislim, da je samo še eden obvezen do konca. Mogoče pa se motim. Rada bi vedela ali je moja pikica obrnejena z glavico navzdol ali ne več. Sicer se kar miga, ampak ne vem kaj točno miga... Prej sem se s prijateljico pogovarjala o umetnem obračanju... pa me ja kar groza. Ubogo dete!

Drugače sem kar aktivna user posted image , pridno telovadim, hodim in podobno. Upam, da ni preveč. Tudi na materinski mi je všeč in pridno delam zapiske. Kmalu me čaka nakupovanje oblačilc in kozmetike, ker tu sem še švoh. Ve kako napredujete?

Lep dan in lep pozdrav vam želim



(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: JUNIJ
13.4.2006 13:55:48   
zaliga
Ojla punce! user posted image

Naj se še jaz malo oglasim! Vidim, da smo vse pridne z papirji, tud jaz sem včeraj vse odnesla na CSD.! Kolko je teh obrazcev, kod  da bi 5 otrok rodila!
Kaj ste vse vzele pakete ali večina denar? Jaz bom kar denar, bom kupila tisto kar meni paše.

Zanimivo, da ene še nič niste nabavle!? A vas nič ne matra firbec, ko grete mimo trgovine z otroško opremo, oblačili...??? Jaz moram rečt, da sem kar pohitela, pa še vedno me je strah, da na koncu nebo zmanjkalo časa! Namreč oblačila imam že vse, tud drugo opremo skoraj vse. Manjka mi še le kakšen lep nahrbtnik za na sprehode in kozmetika!
Namreč ne morem se odločit katero znamko izbrat!??? Ima katera že izkušnje z Nivejo ali Bubchen (se opravičujem, ne vem kak se točno napiše).
Katero boste pa kremico za ritko uporabljale?

Drugače pa tud jaz obiskujem matrinsko šolo! Je kar zanimivo, le ne vem zakaj tak strašijo, da porod boli!??? Manj vem, boljše je....

Nič, lepo se imejte in lepe prihajajoče praznike in "bogatega"  user posted image !!


_____________________________

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...



(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: JUNIJ
13.4.2006 19:10:06   
Anonimen
Punce, en lep pozdravček iz štajerskega konca.
Zaliga, glede kozmetike. Mi smo začeli pri naši zdaj že štiriletnici z Niveo. In se je obnesla. Najprej trdo milo, potem tekoče.  Kljub temu, da je imela zelo občutljivo kožo, imeli smo probleme z alergijami na vso možno hrano itd. Glede kremice za ritko, pa smo do šestega meseca lahko uporabljali hladilno mazilo Mariborskih lekarn. Potem, ko smo začeli bolj intenzivno z gosto hrano, pa je bilo konec. Ritka je postala tako vneta, da nismo vedeli kaj naj. Pediater, dermatolog,....noben ni dal nekaj, kar bi nas rešilo. In potem smo po naključju v DMu našli WELEDO za predele pleničk. V dveh dneh smo imeli rito zdravo. In zdaj bomo v drugo začeli kar z njo. Za nego po kopanju pa bomo potem, ko bomo začeli s kremicami uporabljali Bepanthen losjon.
Drugače pa je najino počutje še vedno zelo razgrajaškouser posted image . In včasih imam občutek da je moj trebuh kar pravokotne oblike.
Mi smo nabavili že skoraj vse, manjkajo res še malenkosti. Počasi sem začela pakirati tudi že mojo torbo.

Lepo se imejte in uživajte v tem lepem vremenu. Pozdravček vsem


(odgovor članu zaliga)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?