Anonimen
|
Punce lepo pozdravljene še od ene "stare" junijke, pred katero ste imele zdaj kar nekaj časa mir. Vidim da se vas je pridružilo kar nekaj novih, moram še vse prečekirat. No, jaz se nisem prostovoljno umaknila, ampak tako kot Erdbeere sem bila okupirana z bilancami. Zdaj je marec mimo in....lažje se diha. No, sama sem v 30 tednu, se počutim zelo dobro, nobenih težav, če odmislim nadležni izcedek. Pa tudi proti temu mislim da smo zdaj našli nekaj kar bo uspešno. Naša princeska je nogometaš in boksar v eni osebi, tako da imam včasih občutek, da mi bo rebra kar malo posortirala. Me pa malo mika da bi se šli malo gledat na UZ, oziroma malo me je začelo grickat, kaj pa če ne bo pupa, mi pa tako veselo nakupujemo v roza. Drugače pa je mami uspelo dokončno poslikat sobico, tako da je zdaj pa res vse pripravljeno. Manjka nam sicer še kozmetika, ampak vsaj tu ne bo težav, bomo šli kar po preverjenem seznamu od naše prve punce. Še dober mesec in začeli bomo tudi z uradno porodniško, če bo vse ok, nameravam ostati v službi do konca maja. Se spomnim iz prve nosečnosti tistega mučnega čakanja doma, pa sem se zmenila da bom kar v službi še nekaj časa, sicer bolj na izi, ampak doma ne mislim poležavat. Zdaj moram samo še malo na kondiciji pridobit, ker se pozna moje sopihanje za našim štirinožcem. Glede na to, da sem zdaj tri mesece večino časa posedala od jutra do večera v službi, tako ni bilo kaj druga za pričakovat. Začeli smo tudi s šolo za starše, da vidimo koliko stvari smo že pozabili. Pa tudi papirje glede porodniške in vsega ostalega sem že uredila. Čakamo samo še, da gremo podpisat očetovstvo, ker pač nisva poročena. Še sreča da zdaj to lahko urediš pred rojstvom. Punce, lepo se imejte. In.....lepo je zopet čvekat med vami.
|