Azzurra
|
kaktea moja draga...izklopi telefon Mene tudi že kličejo, tudi folk, ki ga po več mesecev nisem slišala, zdaj so se spomnili, da bi me kaj poklicali pa da bi na hitrco kam šli in kaj počeli, ker potem "ti ne boš mogla več". Saj sem vesela, da se spomnejo...samo kje so bli pa prej? Moja torba je v avtu odkar je SelmaC rodila, ko sem dobila sms ponoči in se je moj dragi zbudu (m: kaj je blo? jaz: je rodila, m: jutri zjutraj takoj naredi torbo ), po moje se je alpsko mleko notri skisalo (mam malo piškotov in mleka, pravijo, da pride prav v porodnišnici), samo nič ne zgleda, da bo treba it. Sicer imam rok 1. 7., ampak če bi se pridružila junijkam, nebi imela nič proti. Najhujše od vsega pa je to, da so me napadli hemoroidi in ne morem sedet, ne stat, od bolečine ne spim. Zanima me, kaj bo šele, ko bom šla res rodit? Seveda mi vsi garantirajo, da bo takrat bolečina od hemoroidov še najmanj kar bom doživela...ja hvala lepa za vzpodbudo no.... Držte se punce in upam, da se čimprej vse srečamo...andiamo a Roma :-)))
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|