beti 1 -> RE: Mar(sov)čke/-i (25.10.2006 11:21:00)
|
Pozdravljene! Midva sva pa danes zelo [image]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_19_5.gif[/image]. Blaž je še vedno močno prehlajen. Mu tolko ene gnilobe spravimo iz nosa s tem aspiratorčkom, da je že prav grozno, zraven pa še grdo kašlja. Res močno upam, da ne bo šlo vse skupaj naprej na plučka. Sicer je dobre volje, energičen kot ponavadi, pa pri hrani zaenkrat ni nobenih težav. Moram pa res po tisti sirup od Ehinacee, upam, da bo kaj pomagalo. Zaradi prehlada sva se morala odreči [image]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_69.gif[/image]. Ne vem kateri od naju je zaradi tega bolj žalosten. Sem bla včeraj tako vesela, ko je rekel mama, da sem vam pozabila povedati, da se je naučil sam vsesti. Pa vedno bolj sili pokonci, mu je zelo zabavno če se lahko prime za roke in ob minimalni pomoči vstaja iz sedečega položaja. Bi se pa tudi samo za eno roko držal stal in igračke pobiral, če bi šlo, pa seveda še ne gre. Odkar je pogruntal tale ma, ama, eme govori samo še to, tako da sedaj veliko poslušam te am, mamama, amam,.... Soris, Tananejka kaj bo šele pri nas, Žiga še tri leta ni star, pa že hoče vedno in povsod imeti glavno besedo. Govori kot strgan dohtar. Ga morava že zdaj opomnit oziroma vtišat, če se hočeva kaj pogovorit, ko je on zraven. Businka ponavadi uporabljam napredno iskanje (advanced search). Pri vozičkih imaš podkategorije, športni, joggerji, potovalni sistemi, marele,... in lahko tudi po teh iščeš, pa po znamkah. Ko najdeš kakšnega v zanimivega od trgovine maš pod opisom prodajalca (bussines seller) tudi link na ostale stvari, ki jih prodaja v svoji ebay trgovini. Velikokrat pa majo linke na svoje ostale izdelke tudi nekje v opisu izdelka, ki si ga ogleduješ. Za sling vem, da jih v ameriki ogromno prodajajo, za Nemčijo pa ne vem, ker ga nisem iskala. Lahko greš na ebay.com, vpišeš sling in v naprednem iskanju označiš da želiš videti tiste, ki so locirani npr. v Nemčiji, mogoče ti bo kaj našlo. Predvsem moraš natančno pregledati stran da vidiš vse linke in podatke, potem je veliko lažje. Veliko uspeha, če ti ne bo uspelo mi pa bolj natančno sporoči, kaj iščeš pa ti bom pomagala. Upam, da se nisem prezgodaj hvalila z uspešnimi nakupi, ker našega vozička še ni od nikoder, če ga do konca dneva ne bo, bom šla kar mail poslat. Hja, že spet je tu čas za kuhanje. Blaž že tričetrt ure spi brez kašljanja, upam da to pomeni, da mu gre končno na bolje. Me je res strah, da bi mel spet kak bronhiolitis.
|
|
|
|