cebelicamaja -> RE: Mar(sov)čke/-i (3.10.2006 22:10:36)
|
Pozdravljene marčevske čveke! Ko ste že začele temo o razgibavanju in rekreaciji. Jaz nisem tako pridna, kot bi morala bit. V bistvu sem bila danes namenjena laufat, pa kolegica ne bore, jaz pa sem preveč lena. Pa glede dela in izobrazbe. Jaz sem matematik (ne še čisto potrjen, ma bom upam kmalu), delam pa na šoli za enkrat v podaljšanem bivanju. mončka, lahko jaz malo tvojega fanta v roke primem [sm=smiley2.gif]. Šala. V mnogih letih inštruiranja sem ugotovila, da ko pride do problema pri matematiki pri otrocih, je le malokdaj problem v otroku. Prevečkrat so krivi učitelji, ki ne znejo razlagat, otrokom ne znejo naredit matematike zanimive in celo hujše, iz nje jim naredi nočno moro. neja, bit slamnata vdova pa ni fajn. po mojem katjandraž tudi to ve. Jaz pa imam kar srečo, ker moj dragi celo dela doma. Si delovni čas sam razporeja, pa gremo dostikrat skupaj na sprehod, pa kavico. Me je enkrat kolegica vprašala, če imam kakšno mamico, ki mi družbo dela med "vozičkanjem". Pa sem rekla, da bi si jo brez problema našla, samo mi res ni treba, ker je moj andrej največkrat z mano. cali, dobrodošla tudi ti. Vedno več nas je. Super. Kaj ste še obdelovale? Sem imela toliko za prebrat, da sem dosti pozabla. Sedaj pa grem slikce gledat, pa če bo dovolj energije pa š enekaj naših gor dam. Pa še to, če ima katera zasebne albume, naj mi geslo pošlje. LP, maja
|
|
|
|