pomarančas -> RE: Mar(sov)čke/-i (2.10.2006 13:01:18)
|
Živjo! Spet se jaz malo oglašam. Hvala še ostalim (mončka, piam... upam, da nisem katere pozabila) za dobrodošlico. Mončka - mislim, da ni razloga za skrb, če se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] še ne plazi. Tudi moj že sam sedi, na plazenje pa še nič tudi ne nakazuje ne. Sem zadnjič z mami govorila in mi je rekla, da se jaz sploh nisem znala plaziti; pa tudi prejšnji teden sem imela sistematskega pa pediatrinja tudi ni nič rekla. Eni pač prej, drugi pa kasneje (lahko pa tudi ne - če gledam po sebi). Businka - dobra ideja, da se malo predstavimo tudi poklicno; jaz sem po izobrazbi pravnica, zaposlena pa v državni upravi. Vam moram povedati, da sem Eriku dala včeraj zvečer tiste kapljice Fitobimbi (za boljše spanje) in ne vem ali je to samo naključje ali res delujejo; danes smo se namreč zbudili samo dvakrat, kar je v primerjavi s prejšnjimi dnevi precej boljše. Tako, da bomo danes še tudi poizkusili in bom jutri poročala kako bo. Ne vem, kako to, da ga je spet začel "sračkati" ponoči, pa je že tako lepo spal; na morju je celo celo noč prespal... ja prelepo, da bi trajalo... mogoče je pa to posledica uvajanja gh... ne vem... bomo videli... Aja, pa včeraj sem ga prvič dala v avtosedež, ker je bila vožnja v lupinici prava mora - zanj in za druge v avtu... ker smo nonstop tečnarili in jokali... Zdaj v avtosedežu je pa ves navdušen, ko lahko gleda ven in opazuje; pa tudi zaspal je včeraj, pa se nismo peljali več kot 15 minut... Zgleda, da ga je lupinica utesnjevala (tudi ves moker je bil v njej, sploh v glavo mu je bilo vroče, čeprav je klima v avtu), saj mu je bila že res premajhna, glede na to, da je velik za 9 mes. No, pa da ne bom preveč nakladala... se oglasim še kasneje. Še to: a mogoče katera ve, ali se dobi v BC (e-trgovina) aspiratorček za nos... nekaj naročujem, pa bi še to vzela zraven (za vsak slučaj, če ga bomo kdaj rabili), ampak ga nikakor ne najdem, pa vem, da sem ga enkrat že videla tu.
|
|
|
|