katjandraž -> RE: Mar(sov)čke/-i (21.8.2006 12:11:24)
|
Pozdravljene, marčice! Smo nazaj v "realnosti" po 5ih tednih. Na morju je blo v glavnem super, le vreme nam je letos malo nagajalo. Najprej 14 dni nevzdržnih 35 stopinj, nato dež, ampak vseeno se nismo dali. Posledica vročine je bila, da je bila naša Ana čisto pikasta na vseh možnih pregibih in da smo šli zvečer spat v 30 stopinj. Ko je prišel še oči na dopust, smo šli hitro nabavit klimo, vendar se je vreme nato spremienilo, tako da jo bomo uporabljali pač šele drugo leto. Ana je postala mala divjakinja, ni sekunde pri miru, kotali se v obe smeri, nekaj se trudi puzat, z nogami ji uspeva, z rokami pa ne najbolj, tako da je prav smešna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Na morju ni mogla pokazati vseh svojih akrobatskih sposobnosti, ker imamo garsonjero, doma pa sem dala na tla blazino in je zelo hitro na drugem koncu. Naše 2-sobno stanovanje je sedaj ogromno, če ga primerjam z morjem. Luksuz. Zobkov še nimamo, čeprav smo že parkrat vmes mislili, da bo, ker tako počne z grizenjem in tlačenjem stvari v usta, pa z jezikom si skoz neki po dlesni šari, vendar še ni nič. Ta teden bova predvidoma začeli uvajati gosto hrano, razmišljam, da bi začela kot pri Andražu, z naribanim jabolkom. Moram še nekje kupit steklen ribežen, ker sem Andraževega baje že zdavnaj razbila (tko pravi [sm=love.gif], jaz se ne spomnim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), potem pa začnemo. Če bi bilo po Anino, bi itak jedla GH že 2 meseca. Mleka imam še vedno več kot dovolj, sedaj se dojiva 5x na dan, ponoči še vedno vso noč spi. No, ja, na morju se je zbujala, ker je hotela dudico, tako da sem včasih tudi po 4x vstala, vendar le toliko, da je zagrabila dudo in je bilo. Le 2x se je zgodilo, da ni takoj nazaj zaspala, sem jo za 5 minut ponosila gor in dol po sobi in je bil mrk. Plavala je samo v bazenu, v tisti hudi vročini sem jo večkrat na dan kopala v njeni banjici kar na terasi. Vodo še vedno obožuje, ful lepo brca z nogami, ko hoče prit do neke igrače, ki je na drugi strani bazena. Ful je frajerka. Obožuje otroke (bratca itak), sam da vidi otroka, se že smeji. Nič, grem še mal stvari uredit, dokler še Ana spi. Pa nekaj slikic sem dodala v album, nekaj jih še bom, ke so na moževem računalniku. Ups, mala razgrajačka se že oglaša. A, ja, sem samo na hitro prebrala vaše poste, tako da: dobrodošle nove čveke in vse najboljše poletnim marčevskim mamicam[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]!
|
|
|
|