katjandraž -> RE: Mar(sov)čke/-i (4.9.2006 22:10:06)
|
Čer! Pa se spet malo oglašam. Berem vas sproti, vendar mi zmanjka časa za kaj napisat. Mislim, da se bom prihodnja dva tedna vsaj zvečer lahko kdaj pa kdaj oglasila. Mi smo namreč spet brez očija do prihodnjega petka in če bom pravočasno vse pospravila, bom kaj napisala. Tokrat bom še čez vikend sama, ker starša odpotujeta in zna biti zelo zanimivo. Med tednom bo kar šlo, ker je Andraž itak do 15h v vrtcu, vikend bomo pa poskusili čim bolj popestriti, pa bo. Naš veliki fant je v soboto praznoval svoj četrti RD, Ana pa "polti" (beri: 6 mesecev). Zabavo je imel v telovadnici, kamor je povabil svoje prijateljčke, tam pa je bila tudi animatorka, tako da so bili tudi starši malo prosti. Večina otrok se je tako zabavala, da niso rabili staršev ob sebi. Tokrat se je prvič zgodilo, da si je sam zaželel, da bi prišel še en njegov prijatelj iz vrtca in seveda je bil na koncu tudi njega najbolj vesel!!! Joj, kok je že velik ta naš fant. Sedenje: naša princeska sedi čisti sama samo par sekund, pa še to ji včasih ne uspe. GH: dopoldanski obrok imava sedaj sadje, in sicer je banano, jabolko, melono, poskuila je tudi hruško, vendar ji ni bila všeč, nektarina z banano ji je pa bila všeč, vendar ji ni bilo dobro, jo je zgleda šrufalo, pa še 5 ur kasneje je malo bruhnila, tako da bomo z nektarinami kar počakali. Jutri dobi zopet banano in melono, ker se bo melona drugače pokvarila, pojutrišnjem pa bova zopet poskusili hruško z jabolkom zmešat. Zdej se 3x nisva več po sadju podojili in je zdržala 2-3h. Pojma nimam kolko je pojedla, ko je začela zapirat usta, sem jo pač nehala hranit. Razmišljam, da bi te dni začela popoldne uvajati mlečni obrok, šele nato pa opoldne oz. okoli 13h zelenjavo. Ne bi rada, da ima dva obroka GH enega za drugim, da mi ne bo dojk razneslo, pa še mirno grem lahko dopoldne ven, če mi ni treba zanjo kuhat. Zelenjava okol 16h, 17h se mi pa ne zdi primerna, ker je bolj težka za želodček kot mlečna kašica. Vsaj mislim. Kaj pa ve mislite o takem ritmu hranjenja? Zobki: Yes, danes smo dobili prvi zobek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]! Dopoldne sva šli po sadnem obrku do Urse_p in Gala in je skoz neki jokcala. Valjda sem mislila, da je lačna, ker je po sadju nisem dojila ali pa zaspana. Potem sem pa popoldne, ko je bil spet čas za dojenje mislila, da je lačna, ker so pač minile 3 ure od zadnjega dojenja in se mala dere in pokaže svoj zobek. Čist sem bila happy, Ana se je pa dojila potem šele čez 45 min, pa še kasneje bi se, če ne bi morala jaz k okulistu. Tko da le ni zmeri lakota kriva za njen jok. SoncicaT in Princess Mononoke, srečno pot! Neja, tudi mi smo letos zamenjali skupino, ker so Andraž in še 3-je, ki so bili najmlajši v skupini, ostali v srednji skupini (smo namreč v majhnem vrtcu, ki ima samo 3 skupine), ostali pa so šli z vzgojiteljicama v veliko skupino. Pa je Andraž to krasno prenesel. Zaenkrat. Držim [sm=miska.gif], da bo tako tudi ostalo. Zdej se mu je še ful dogajalo, prvi dan je itak nekaj posebnega, danes je praznoval RD, jutri pa bo običajen vrtčevski dan in upam, da bo še vedno vse ok. Upam, da ste našli jakno. Baterijski aspirator: prvič slišim, me pa zelo zanimajo izkušnje. Naša žabica ima namreč skoraj skoz rahlo zabasan nosek, tako da ji kar večkrat ne dan dam fiziološko. Upam, da ne bo šlo naprej, glede na to, da pa prihaja jesen, je dobro biti pripravljen. Uf, kolk je že ura, se grem stuširat in spat, pa se ta teden še kaj oglasim. Še to, bi katera prišla v brunarico v Bizovik? Jaz imam ta in prihodnji teden vsak dan avto, tako da kar povejte, če bi prišle in kdaj. Beti, vidim da v sredo ne more, kako ste pa kaj v četrtek, če bo še lepo vreme, seveda? Lahko noč.
|
|
|
|