soncicaT
|
Ojla!! Da se še jaz malo javim. Mi se še naprej lepo dojimo, kar pridno raste in dobiva trebuščka. Ga je patronažna lepo pohvalila. V petek se bomo mogoče že prvič kopali, saj je popek že lepo zaceljen. Ponoči se zbudimo nekje ob 1h, potem pa zaspimo še do 6h,7h, tako da moram rečt, je kar priden. Malo ga sicer mučijo krčki, ampak naše dete ne joka, pač pa zraven spušča zelo hecne in nenavadne glasove...ter se napenja..takrat se mi prav smili..no pa ga malo po ritki, pa mu kar paše. Ima pa naš mozoljčke po ličku.Ko se je rodil, je imel tako lepo gladko kožo, zdaj pa je celi pikast po obrazku , umivam ga s kamilicami, upam da bo kaj bolje. se mu je pa to pojavilo ta vikend, ko smo imeli ful obiskov...in na žalost se folk kar ne more zadržat in ga lupčkajo in stiskajo k sebi. Saj ne da bi bila ful občutljiva, samo ni mi ravno kul, naj počakajo vsaj 1 mesec no. tananejka.. Mi zdaj hodimo že na sprehode, včeraj smo šli priznat očetovstvo in smo bili kar na dolgem sprehodu, je celo pot pancal in še ko smo domov prišli, sva oba zaspala do večera..tko smo bili utrujeni. To je bil naš drugi sprehod in danes spet gremo.Z vozičkom seveda . katjandraž..jaz tudi previjam ponoči, je vedno polulan in pokakan...pa še raje se doji potem če je suh, zaspat pa itak noče, če je polulan... Meni se je čišča spremenila že v rumenkasto, le trtica me boli ko , pa ne vem kaj je to. Peli..prsna črpalka...huh , mene je bolelo ko...itak mi je že dete vleklo prve dni ful (jaz takrat še brez mleka)...da sem imela poškodovane bradavice in potem ko sem si stiskala mleko, auč kako je bolelo...še zdaj je videt ne smem. Vam pa moram povedat, moja sestra dela v porodnišnici Celje in je povedala, da se "znotraj" porodnišnice pogovarjajo, kako nevarne so prsne črpalke za raka na dojki..ker gre baje za nenaravno stiskanje...ko vleče otrok je drugače... cebelicamaja..39,5 je pa kar visoka vročina, upam da si zdaj že ok. Beti1...tvojemu vse najlepše in uživajte kolikor morete Ines...nama se tudi dogaja, da bi naš skoz visel na moji dojki , se mi zdi da se pač hoče cartat..sem pa nekaj ugotovila...če imam ful polne joške, se hitro napije in zaspi..ampak jaz sem tolk smotana, kar pozabim pit in potem se mi mlekec bolj počasi dela...čeprav ga imava vrh glave. PiaM..komaj čakam, da se dobimo v europarku ali še meni ljubši astoriji? Malo še zrastemo, potem pa nam ne uide kaka kavica. Anajmad in Ula.. Moj me že preganja z računalnika.. , še napišem kasneje kaj.. Lepo bodite!
< Sporočilo je popravil soncicaT -- 29.3.2006 11:32:27 >
|