|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko zaslužite?
11.3.2006 17:06:20   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Poznam take, ki imajo denarja na pretek, pa v njihovo družini ni sreče in veselja, tako kot v tisti familiji, ki je denarja malo, ampak ti z malo denarja vejio KAJ JE TO LJUBEZEN V DRUŽINI!!

S tem se pa ne bi strinjala.
Jaz po drugi strani poznam nekaj premožnih in zelo srečnih družin, po drugi strani pa nekaj revnih, kjer se stalno kregajo zaradi denarja, trpinčijo otroke ipd. Seveda je tudi obratno (kot si rekla): so bogate nesrečne družine in revne srečne.
Za to ni nobenega pravila in posploševanje tukaj ni ok. Vse je odvisno od 'srčne kulture'.
Fino je, če ima družina dovolj financ, sem pa mnenja, da otroku (tudi če nam finančno stanje to omogoča) ni treba kupiti vseh neumnosti, ga razvajati do onemoglosti..ok, ampak to je že tema za kdaj prihodnjič.user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 51
6.4.2006 14:39:48   
Anonimen
Oba skupaj okoli 650.000,00 - 700.000,00. Od tega imava 250.000,00 stanovanjskega kredita, ker sva v prenovila hišo, za vsaj 200.000,00 položnic (kurilno olje, elektrika, mobiteli, različna zavarovanja - hiša, avta, življenjsko) , vsak svoj avto (sredjega cenovnega razreda), enega otroka, enega psa, ki mora biti celo življenje na dieti, oblačimo se tako-tako (ne dajemo dosti na firme, ponavadi kar v H&M), v trgovini na mesec pustimo najmanj 150.000,00... Prišparamo pa ne nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa bi tako radi. V glavnem zaradi zauser posted image  hiša nam na mesec požre skoraj celo mojo plačo. Na dopust gremo za 10 dni, ponavadi kar v apartma... Ne privoščimo si kaj dosti. Pa bi si glede na prihodke morali.
Tisti, ki trdijo, da moraš gledati na okoliščine, imajo prav.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
6.4.2006 18:17:42   
Anonimen
Tole o nesrečnih družinah, ki imajo denar, je čista bedarija.
Jaz sem mnenja, da denar ne prinaša sreče, jo pa omogoča!
In prepričana sem, da družina, ki nosi iz rok v usta, ne more biti srečna! Žal.

Je pa zanimivo, kako Slovenci, ki zaslužijo "malo več", težko govorijo o svojih dohodkih. Saj je že iz postov videti - kdor ima nizko plačo, napiše, kdor ima nekaj več, je anonimen.
Če bi isto vprašanje postavili tujcem, bi bilo obratno!
Izgleda, da je biti bogat sramota!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
7.4.2006 9:49:09   
wanabe
V Sloveniji je žal še vedno družbeno mnenje takšno, da če imaš dovolj denarja - si ga nisi zaslužil - ampak si gotovo nekaj goljufal. In dokler se to ne bo spremenilo, bo tako kot je. 

Če kupiš nov avto - sosede najprej zanima - od kje ji pa denar, ipd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
7.4.2006 10:20:19   
JANJAA
Glede hiše in stanovanja: midva sva razmišljala ali bi šla v stanovanje ali bi gradila hišo. Pa sva ugotovila da bova dala v Zasavju za ušivih 40m2 cca. 10mio - in sva se na to vprašala koliko imava za ta denar že hiše narejene! Halo! Zakaj mislite da sva se odločila? Vzložiš cca. 20mio in imaš svojo hiško ali 10mio za blok in mesto kjer bi se počutila grozno. Je pa res da moraš potem pri hiši tudi ogromno stvari narediti sam s svojo družbo in ne da boš samo hodil kot šef gledat kako poteka gradnja!

(odgovor članu wanabe)
Neposredna povezava do sporočila: 55
7.4.2006 10:26:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: wanabe
V Sloveniji je žal še vedno družbeno mnenje takšno, da če imaš dovolj denarja - si ga nisi zaslužil - ampak si gotovo nekaj goljufal. In dokler se to ne bo spremenilo, bo tako kot je. 
Če kupiš nov avto - sosede najprej zanima - od kje ji pa denar, ipd.

user posted image  To je tud moje mnenje.
Jaz pa brez dlake na jeziku povem da zaslužim z malico in potnimi stroški 130 tisočakov na mesec - položnice cca. 50.jurjev na mesec - vrtec, zdravstveno zavarovanje, življenjsko zavarovanje,.... Kje je se bencin- od 130 tisocakov odsteti se vsaj 15.jurjev na mesec.
Razmišljam da če bi imela še enega otroka, da bi imela nižjo porodniško kot pred enim letom....

Ko berem koliko zaslužite, se mi kar vrti od številk...Privoščim vam evo!

(odgovor članu wanabe)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
7.4.2006 20:13:29   
Annny
Jaz sem mnenja, da denar ne prinaša sreče, jo pa omogoča!
In prepričana sem, da družina, ki nosi iz rok v usta, ne more biti srečna! Žal.

Je pa zanimivo, kako Slovenci, ki zaslužijo "malo več", težko govorijo o svojih dohodkih. Saj je že iz postov videti - kdor ima nizko plačo, napiše, kdor ima nekaj več, je anonimen.
Če bi isto vprašanje postavili tujcem, bi bilo obratno!
Izgleda, da je biti bogat sramota!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
8.4.2006 10:54:14   
bambi
MIdva pa imava okrog 500.000 SIT mesečno, živiva v hiši, kjer so stroški kar veliki in gradiva (ker sva hvala bogu lahko sedaj pri starših v mansardi)... prej sva si lahko veliko privoščila, sedaj pa vse "požre" novogradnja, ampak sem vesela, ker bova imela čisto svoj domek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem pa kako je živeti z malo ali nič denarja, ker sem kot študentka morala sama zase zaslužit in mi je včasih bilo kar težko..... imam VII. stopnjo in si tudi jaz nekoč želim službo, kjer bi zaslužila kakšnih 400-500.000 SIT.... uuuuaaaah, sploh si ne znam predstavljati takšne plačilne liste, največ kar sem v življenju zaslužila je bilo 350.000,00 pa še to sem delala od jutra do poznega večera.... in potem sem ugotovila, da imam raje manj in še nekaj od življenja, kot pa takšno plačo in cel dan v službi.... sedaj ko pa imam otroka, pa to sploh ne pride v poštev, nimam pa nikakršnih vez, ki bi mi omogočile sanjsko službo, kot npr. na kakšni zavarovalnici.... pa bo že, pa četudi ne, nam nič ne manjka!!!!

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 58
8.4.2006 12:13:28   
janjja
Je pa res da je razlika če delaš delo s VII. stopnjo v LJ ali na štajerskem , imam jo sama in vem da je najmanj 100.000jurjev razlike, se pravi večja plača v LJ.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 59
9.4.2006 18:48:27   
Moyca_
dovolj

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 60
11.4.2006 13:03:12   
Anonimen
Jaz bi pa o tujcih tole povedala: vecina jih zivi v podnajemniskih stanovanjih, tukaj pa berem, da vsi nekaj placujemo stanovanjske kredite in nam potem zmanjka za "uzivanje", ker nam pac drzava in politika to dovoljuje, v tujini pa je veliko tezje priti do lastnega stanovanja. Porodniska? V Slo mame ostanejo doma 1 leto, v tujini pa je porodniska v povprecju 3-4 mesece. Kaj pa delovnik? Pri nas je marsikdo doma ze ob 3/4 pop, v tujini pa skoraj nihce pre 6/7 zvecer. Tako da mislim, da vsak ima nekaj, izrazeno v denarju ali pa v nematerialnem zadovoljstvu.
Osebno ne morem reci, da zasluzim malo, in dobro zivim, izhajam pa iz revne druzine, tako da poznam eno in drugo sitacijo, pa vam povem, da tezko recem, kje sem (bila) bolj srecna.
Pa se to: to kar imamo tudi zapravimo!

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
11.4.2006 21:51:22   
frutka_
Zaenkrat dovolj...itak pa je vedno premalo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
11.4.2006 21:54:45   
Anonimen
U shitttt, blagor vam zenske, tistim, ki imate dobre dohodke. tudi jaz koncano 7.st, pa vec kot 200 cukov ne premorem. potem se moj cca 150, tak da skupaj ok. 350 000 sit. od tega je sam 100 000 sit kredit za stanovanje, da drugih poloznic (elektrika, stanovanjska, razna zavarovanja, tv, mobitel....) ne omenjam, jih je se za sigurno 150 000.
mi kumej shajamo, veckrat sem posteno obupana in razmisljam, kaj nardit, kje dobit se kaksen tolar.
blagor tistim, ki zivijo doma oz. pri starsih, jaz bi velikokrat raje malo potrepela, pa kksen mesec sla normalno skoz, ne pa da stiskamo in stejemo proti koncu meseca tolarje za kruh.
sej necem jamrat, da bi se komu smilila, samo ko berem, pa vidi tiste visoke stevilke...ne me razumet narobe, privoscim vsaki izmed vas, prav tako pa si zelim tudi, da bi imela jaz in moja druzina normalno zivljenje. veckrat razmisljam, a je vredno...cakat placo, ko je v 1 -2 dneh ni. ko placamo poloznice, ostane se par 10 jurjev za hrano. pa za bencin.

da o morju ne govorim. letos gremo, zarad otrok. pa ne vem, kako bomo skupej spravili ves denar.

rajsi bom nehala pisat, ker mi je ze kot tolikokrat prej ful tezko. spet bom slabo spala, ko bom razmisljala, kako in kaj.

resnicno, zivljenje ni pravljica. ce imas denar, da si preskrbljen in da so preskrbljeni tvoji otroci...

...velikokrat se tolazim s tem, da je glavno, "da smo zdravi". pa sej je res to. to me zene naprej. da nisem preveckrat zalostna. pa vseeno, ko gledam, a bom lahko ta malemu kupila mleko v lekarni a ne, pa me niti te spodbudne besede ne morejo prevec razvedriti.

oprostite, ce sem anonimna, ne bi rada videla, da bi me katera pomilovala, pa da bi katera moja kolegica tole brala. saj vedo, da stiskamo, ampak, da tako, pa gotovo ne. oprostite tudi, ce sem se malo sama sebi smilila, resnicno je sranje. resnicno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
11.4.2006 23:25:41   
NRMM
Zaenkrat dovolj, če bi bilo pa še več, pa ne bi bilo nič narobe.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
12.4.2006 10:01:05   
kapesanta
rajsi bom nehala pisat, ker mi je ze kot tolikokrat prej ful tezko. spet bom slabo spala, ko bom razmisljala, kako in kaj.
Poskusi si najti še kakšno dodatno delo - jaz sem med študijem in še potem kaki dve leti prodajala perilo (po sistemu tuperware) - se je res odlično obneslo, dokler nisem dobila zdajšnje službe, ko nisem nikoli vedela, kdaj bom morala ostali naprej in sem začela prestavljati srečanja.... Nekaj časa sem potem v prostem času izdelovala broške,... Skratka poskusaj najti nekaj kar bi ti ustrezalo - poskusi vključiti še družino in bo šlo lažje.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
12.4.2006 10:04:38   
kapesanta
aja zaslužek je pa itak vedno premajhen - za vsakim povečanjem imam občutek da nama manj ostane. Prenavljva namreč hišo (v njej živiva sama - stroški 100% na naju), zdej pa še za user posted image  zapravljava. Skupaj imava tam nekje okrog 400 z vsemi dodatki vred. Zdej bo pa še en avto moral spet v pogon, ker živiva malo iz mesta na hribu, tako da se bom še na sprehode z user posted image  morala v mesto....user posted image

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 66
12.4.2006 10:27:14   
hanita
IZVIRNO SPOROČILO: bambi

nimam pa nikakršnih vez, ki bi mi omogočile sanjsko službo, kot npr. na kakšni zavarovalnici.... pa bo že, pa četudi ne, nam nič ne manjka!!!!

Ni sanjsko,verjemi,mam VII.stopnjo,sicer delam za VI. a vseeno ne pride čez 200.000, brez dodatkov. Še dobro, da imamo atija,ki prinese kaj več.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 67
12.4.2006 11:15:53   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: JANJAA
Glede hiše in stanovanja: midva sva razmišljala ali bi šla v stanovanje ali bi gradila hišo. Pa sva ugotovila da bova dala v Zasavju za ušivih 40m2 cca. 10mio - in sva se na to vprašala koliko imava za ta denar že hiše narejene! Halo! Zakaj mislite da sva se odločila? Vzložiš cca. 20mio in imaš svojo hiško ali 10mio za blok in mesto kjer bi se počutila grozno. Je pa res da moraš potem pri hiši tudi ogromno stvari narediti sam s svojo družbo in ne da boš samo hodil kot šef gledat kako poteka gradnja!
  Midva pa že imava hišo v zasavju - verjemi da če nimaš visokih dohodkov, je stanovanje v bloku velik velik boljš izbira. Naju samo stroški ogrevanja pridejo skoraj 40jurju vsak mesec skozi vse leto. Da ne govorim o menjavi strehe, oken in fasade (če nisi v novi hiši) - vse sam. Poleg tega pa skor nobene skrbi, ko greš na dopust - v bloku zakleneš in greš. V hiši pa nikol ne veš: vlomi, požar, poplava - nikogar ki bo pravočasno ukrepal.... Če bi jaz vedela kaj pomeni enodružinska hiša bi že zdavnaj živela v bloku - sploh ker je že kar nekaj stanovanj združenih iz dveh, tako da je to že skoraj hiša.... Pa nobene trave za kosit, pa nobenega drevja, pa žive meje, pa rožic za rihtat (razen če te to veseli - mene žal ne)

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 12.4.2006 11:18:37 >

l.p. Mateja

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 68
30.4.2006 15:36:03   
Kaštrun
joj, ne morem biti tiho...

ne vem katera je napisala odgovor na ta način kao "nekateri smo študirali, da imamo zdaj to kar imamo..." user posted image (ali nekaj takega).

ja ****rija, a mislite, da imajo vsi ki imajo VII. stopnjo plačo nad 400 jurji?
NE, nimajo/mo! nekateri z magisterijem komaj premorejo čez 250 jurjev!
so pa tudi nekateri, ki s V. stopnjo zaslužijo krepko žez 300 jurjov, zato mi ne trobezljati o stopnji izobrazbe, ko se gre koliko ima kdo plače. nekdo je imel mogoče dobre veze ali pa je bil ob pravem času na pravem mestu.

p.s.:
sem pa delala v firmi, kjer se je tudi z ritjo dalo dosti narediti user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 69
30.4.2006 19:12:36   
vanilija
Ja, saj to je precej pogost odgovor. Žal je tudi tako, da je veliko takih, ki tudi delati nočejo, ker so pač študirali in niso študirali zato, da bi zdaj pa delali. Takih modelov je v naši firmi kar nekaj. Pa spet ne posplošujem. Folk kot folk. Taki in drugačni. Pri nas je na srečo tako, da šteje tudi znanje, izkušnje in pripravljenost do dela in ne samo papir. In alhko z dobrim delom tudi s srednjo šolo zaslužiš toliko ali celo več kot z ne vem kakšnim faksom in rokami do komolcev v žepih.
Koliko zaslužim? Dovolj, za solidno življenje brez pretiranega odrekanja. Več se ne bi branila, če bo pa ostalo tako se pa tudi ne pritožujem.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 70
1.5.2006 22:07:14   
rubin
Oba skupaj z vsemi dodatki cca 470t (on s poklicno šolo, jaz s faksom a delam žal za V stopnjo). Zaenkrat nama gre super in sva zadovoljna,  saj živiva pri njegovih starših in nama ni treba plačevati položnic in najemnine. Imava 1,5 leta starega otroka, ki je v domačem varstvu, ne pretiravava z zapravljanjem (kupimo kar rabimo). Tako sva bolj šparovna kot ne, saj sva ravno kupila parcelo in bodo vsi prihranki hitro skopneli za gradnjo hiše. Vendar mi ni žal, da sva se odločila za svoj domek, saj si le na svojem. Imava pa res srečo, da nimava prevelikih stroškov, pa še z enim avtom shajava. Bi pa roko na srce, raje imela 50 t manjšo plačo, samo da bi bila prej doma in s svojo družinico, saj pridem domov vsak dan ob 17-ih ali 18-ih. user posted image

lp
rubin

(odgovor članu vanilija)
Neposredna povezava do sporočila: 71
2.5.2006 9:56:24   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: JANJAA
  Midva pa že imava hišo v zasavju - verjemi da če nimaš visokih dohodkov, je stanovanje v bloku velik velik boljš izbira. Naju samo stroški ogrevanja pridejo skoraj 40jurju vsak mesec skozi vse leto. Da ne govorim o menjavi strehe, oken in fasade (če nisi v novi hiši) - vse sam. Poleg tega pa skor nobene skrbi, ko greš na dopust - v bloku zakleneš in greš. V hiši pa nikol ne veš: vlomi, požar, poplava - nikogar ki bo pravočasno ukrepal.... Če bi jaz vedela kaj pomeni enodružinska hiša bi že zdavnaj živela v bloku - sploh ker je že kar nekaj stanovanj združenih iz dveh, tako da je to že skoraj hiša.... Pa nobene trave za kosit, pa nobenega drevja, pa žive meje, pa rožic za rihtat (razen če te to veseli - mene žal ne)

kaj misliš da v bloku pa ne morjo vlomt, pa da ne more nastat požar al ke? user posted image minus bloka je tudi, da ne moreš dat kakšne glasbe bolj na glas, ali filma ali karkol, k pol takoj kdo pizdi... so pa še druge slabosti bloka, tak da če bi izbirala bi raje bila v hiši kot v bloku

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Neposredna povezava do sporočila: 72
2.5.2006 13:22:09   
Annny
Karmy, imaš prav, hiša ti daje več svobode in res tisti filing, 'da si doma'.Kar se pa del okrog hiše tiče..ma, sej ni treba, da si za vse sam, če imaš hišo..v našem koncu je ogromno upokojencev, ki pridejo za par uric tedensko z veseljem kaj postorit po vrtu in so zelo zadovoljni s nekaj tisočaki plačila..človeku pa je na ta način prihranjen čas za družino ali karkoli drugega...seveda sem ne štejem tistih, ki resnično uživajo v delu na vrtu, vrtnarjenju ipd. Hočem reči- če ti je to muka, si pač poiščeš pomoč. Saj pomoč danes ni noben luksuz.Lp

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 73
2.5.2006 13:28:42   
Annny
NinaF, na kratko rečeno, se strinjam s tabo...danes sploh ni nujno, da je visoka izobrazba pogojena z visoko plačo.Je pa prav gotovo dobro imeti narejen fax oz. raje kaj več, ziher je ziher. Zato nikar ne misli, da si študirala zamanj. S kančkom sreče/iznajdljivosti ali - če že hočeš - dobrih zvez imaš s fakultetno izobrazbo lahko vedno nekaj več. Če bi imela npr. narejeno le OŠ, ti za vstop na določeno delovno mesto niti zveze ne bi mogle pomagati.Bodi ponosna na svojo izobrazbo.Lp

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 74
2.5.2006 13:34:31   
Tejči
Mi smo trije, v svojem stanovanju (kredit plačuje ata), oba imava avtomobile (ki je iz leta v elto starejši-čudno neuser posted image ), položnic za cca.70.000 na mesec, papcamo kar se nam zalušta (trenutno jaz ne, ker sem na dieti), v trgovino pa gremo bolj redko in takrat zapravimo cca. 10.000. Skupaj pa z mojim zaslužima cca. 170.000. Ker bi s tem bolj težko prišli skozi, nama ata vsak mesec da še 100.000--> torej vse skup 270.000 prihodkov. Se čist nič ne pritožujem, ker nam gre še prelepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

sindarin

če bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?

da (58%)

ne, bi varčeval pri drugih stvareh (23%)

ne (7%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!