|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko zaslužite?
2.5.2006 13:35:58   
šnucika
že dolgo razmišljam ,če bi napisala....user posted image
no,pa bom...
delam,delam,delam.......(zdaj sem na porodniški...hvalabogu)in nič ne zaslužim...ker sem samozaposlena in z mojim bednim zaslužkom plačujem samo prispevke in stroške,tako,da imam na koncu leta vedno izgubo.
pa ne mi zdej tople vode izumljat....kako in kaj....user posted image ker točno vem,zakaj je tako(beda naše ljube države,ki nas molze in pridnost "rednih" plačnikovuser posted image ,pa vsak bi rad,da mu delaš zastonj-dobesedno ali pa ceneje od študentov!!!)

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 76
2.5.2006 14:02:32   
Annny
Tejči, bravo za vašega atauser posted image user posted image user posted image  To mi je všeč- ko nekdo da svojim otrokom nekaj od srca in mu ni težko...upam, da bom tudi jaz svojim otrokom, če bodo kdaj rabili!

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 77
2.6.2006 10:06:09   
mlavla
najin mesečni dohodek pa je 130.000, ker sva trenutno še sama, še kar nekako prideva čez mesec. ko bodo pa prišli otroci pa nevem kako bo... v oktobru pa naju čaka še poroka. vendar imava zelo veliko srečo, da nama bodo več kot polovico stroškov pokrili najini starši, za kar sva jim seveda zelo hvaležna!!! drugače res nevem kdaj bi se lahko poročila... 

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 78
2.6.2006 11:41:13   
vampirka
Dekleta, občudujem vas, da zmorete s takimi dohodki, ki jih nekatere navajate...kapo dol! Midva imava dokaj visoke dohodke. Jaz imam reden prihodek, ki pokrije lahko vse stroške, kredite in varčevanja, tudi če slučajno kak mesec moj možek ne dobi nič (tako je pač, ko imaš svoje podjetje - kak mesec dobi več kot jaz, spet naslednji je bolj kilavo)! Ampak je pa zelo varčen (ne škrt) in tako je on tisti, ki pokriva večje investiciji pri hiši (obnova in oprema) ter mesečne položnice...jaz pa vse ostalo. Saj v bistvu je dohodek skupen in se zaradi tega še nisva nikoli sprla...verjetno ravno zaradi tega, ker je dovolj.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 79
2.6.2006 11:52:44   
G in T
Jst pa zaslužim toliko, kot imajo trgovine ali pa bencinski servisi dnevnega zaslužka.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 80
2.6.2006 17:28:00   
Anonimen
Jaz sem še študentka in dobim okrog 100.000-170.000, moža pa okrog 260.000. Torej skupaj od 360.000 do 430.000.
Imava pa enega otroka dva avtomobila enega boljšega, mesečni stroški (položnice, vrtec, najemnina, zavarovanja) 110.000 + stroški hrane ki so zelo visoki, saj kupujeva veliko sadja in vso zelenjavo.
Privoščimo si 10 dnevne poletne počitnice in eno tedenske zimske in tri ali štiri dnevne prvomajske. Pa vseeno vsak mesec nekaj privarčujeva cca. 50.000 odvisno od meseca. Tega denarja pa se ne dotikava niti za dopust ampak varčujeva za gradnjo hiše.

Človek se navadi živeti s toliko denarja kot ga ima pa naj bo to 150.000 ali 500.000. Vseeno se ima lahko lepo
Mi trije smo ravno tako preživeli dokler nisem delala se reče cca 140.000 manj na mesec.

(odgovor članu G in T)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
2.6.2006 21:25:56   
Anonimen
Jaz sem še študentka in začnem delat sept. (mi poteče porodniška). Mož dela in trenira. Do zdaj sva imela cca. 450 jurjev na mesec prihodka (všteto še starševski + otroški dodatek). Od sept. dalje bo pa situacija drugačna, ker jaz ne bom več imela starševskega, ampak plačo, otroški bo manj (ampak to je zanemarljivo), moj pa bo ravno od sept. dalje dobil povišico, tako da bo verjetno zneslo nekje 630 jurjev na mesec - to pa že je razlika, kajne?

Pa da se ne bo slišalo tako dosti - imava tudi velike izdatke kot npr. najemnina + stroški (130 jurjev), kredit za avto (55 jurjev), hrana (60-80 jurjev), zdaj gre še mali v vrtec pa bo še to... Se kar nabere na koncu meseca. Je pa res, da več je denarja, večje so želje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
2.6.2006 21:58:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image žal mi je skoraj za vse tuki gor, ki se hvalite, koliko imate....mislim, tisti, ki imajo max 300.000 sit na mesec, ste lahko zelo zadovoljni, da jih imate, če pa vam je tudi ti premalo mi je še bolj žal za vas, ker očitno ne znate normalno živeti ali pa ne znate obračati prav denarja...fujuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
4.6.2006 0:18:29   
Anonimen
Res ste lahko srečni nekateri. Meni je moj šef dal odpoved, ko sem zanosila, od tega je že 2 leti, saj pričakujem že drugega otročka. Iz Zavoda sem dobivala 65.000 sit zdaj bom dobivala 73000 sit porodniške plus 25ooo sit otroških dodatkov, se pravi 100.000,00 SIT.

Tudi mož je od novega leta brezposelen, tako da bomo štirje živeli od mojih 100.000,00 SIT, razen če bo kaj nafušal zraven, včasih je tega 50000 sit, včasih pa nič, torej povprečno štirje z 150.000,00 sit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?