|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko zaslužite?
8.3.2006 17:42:33   
Carovnica Mica
nič ne bi bilo narobe če bi večuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.3.2006 17:45:51   
soncek&luna
z mojo porodnisko (je pod 200t) in otroski dodatek (mal vec kot 6 t), moram placat najemnino, kredit, stroske za stanovanje, dodatno zdravstveno zavarovanje, zivljenjsko zavarovanje zame in user posted image , hrano in obleko za user posted image , bencin in eventuelna popravila za avto, zdej sem ravno v nabavi novega avtosedeza zauser posted image , ker je lupinca ze premajhna... sploh ne vem vec, kako to zgleda, ko gres zase v shopping

pa se brez sluzbe sem ostala, ce do konca porodniske ne dobim sluzbe, grem na zavod... pa se kljub temu ne pritozujem prevec

Mami, pika moja!

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.3.2006 18:00:31   
Anonimen
Odvisno od meseca.(sem študentka in delam preko študenta)
Približno 350.000 do 400.000. Meni osebno se ne zdi slabo je pa res da imava samo kredita in položnic za 150.000 pa stanovanje morava do konca opremit tako da se neb pritoževala če bi bilo kaj več.
Si pa vsak privošči tolk kolkr zmore. Jst vem da mi gre trenutno boljše kot ko bom diplomirala pa si rajši zdaj več privoščmo.

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
8.3.2006 18:21:16   
Lory
Oba skupaj zasluživa cca 350t. Ni velik, pa ravno tako hišo zidava.user posted image user posted image user posted image Pač mava mal kredita, pa dva bol švoh avta, ampah hiška bo pa super.

Smo ljudje ki s 350 t naredimo marsikaj, so pa ljudje ki z miljonom ne morejo preživet. Žalostno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.3.2006 18:34:11   
muki1
Se strinjam z Lory. Midva dobiva dovolj, da se preživiva iz meseca v mesec, položnice so plačane, hladilnik je na pol poln user posted image . Nič nam ne manjka, še na stran si dajeva kaj malega, za slabe čase, ki se jih bojim, ampak sumim, da bodo prišli.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.3.2006 19:10:18   
Anonimen
ccca 600-800.000 sit..odvisno

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
8.3.2006 19:55:36   
karmy
to da se tvoji sodelavci pritožujejo da komej pridejo čez mesec, je mal huda... že ti maš tako plačo, da bi te najrajš mela za mačeho user posted image user posted image user posted image

to je vse sama razvajenost, ko tisti z 200+ tisočakov joka da ne pride čez mesec... pomislite...kako lahko pridejo ljudje čez mesec z 150 in manj tisočaki čez mesec? te ljudi je vredno gledati kako lahko nafutrajo 7 člansko družino z 150 tisočaki, pri tem vzdržujejo dvonadstropno hišo, imajo samo en avto, in potem so tukaj še obleke, čevlji, knjige, računi, krediti... le kako njim rata? user posted image vsaka jim čast... pred takimi ljudmi se je treba klanjat..

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.3.2006 19:57:18   
čaki
zanimivo, koliko anonimnih ko je treba povedat kolk denarja ma kdo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
midva jih mava skupaj 220.000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.3.2006 20:00:26   
karmy

IZVIRNO SPOROČILO: čaki

zanimivo, koliko anonimnih ko je treba povedat kolk denarja ma kdo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
midva jih mava skupaj 220.000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bi pol še kak sorodnik pristavu  svoj lonček..se bojijo da bodo naenkrat meli preveč dobrih prijateljev user posted image user posted image user posted image kar je seveda res... po eni strani jim dam kar prav...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 34
9.3.2006 10:35:50   
Ženkica
Sem malo brala tole temo, pa mi sm rekla, da moram nujno nekaj napisat. Glejte, lahko je pisat, da zasluži par cca 400.00 sit na mesec; ljudje se predvsem razlikujemo v tem, ali si moramo sami priskrbet streho nad glavo ali so nam to omogočili že naši starši oziroma bogate tete in strici. Midva npr. ki morava za vse poskrbet sama (trenutno oz. že 2,5 let si urejava najin domek - manjšo hiško), kar nama požre ogromno denarja. Tisti, ki nikoli ni gradil, se mu najbrž tudi sanja ne, koliko to stane. Druače je v stanovanju, ko pobeliš stene, zamenjaš pode, kupiš novo pohištvo in je zadeva končana. Pri hiši so to le še malenkosti za na konec  - takorekoč detajli user posted image .

Recimo, da midva zasluživa cca 600 jurjev mesečno; se sliši kar veliko, ampak glede na to, koliko sva morala že vložit v to prokuser posted image  hišo in kaj naju še vse čaka, je to bore malo. Pa niti slučajno ni luksuzna hiša; čisto taka navadna, al kako bi rekla. Včasih si želim, da bi živela v bloku, plačevala tiste položnice in konec. OOO, bi mi ostalo ogromno denarja. Bi živela kot kraljična user posted image . Ampak saj sami veste, ni ga čez lasten domek, lastno hiško; sploh ko pridejo otroci.

No, še to da povem; najbolj me razjezijo ljudje, ki podedvajo stanovanje, hiše, parcele ipd. in so potem najbolj pametni na tem svetu, kaj vse oni ................ user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
9.3.2006 11:06:27   
karmy
jzt bi kupla stanovanje in basta... pr men se ne bodo froci naselil, in mi celo življenje težil...ko bodo odrasli, ima da grejo na svoje..jih ne mislim preživljat...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
9.3.2006 11:20:36   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

jzt bi kupla stanovanje in basta... pr men se ne bodo froci naselil, in mi celo življenje težil...ko bodo odrasli, ima da grejo na svoje..jih ne mislim preživljat...

najina hiška je ravno dovolj velik za 4-člansko familijo; tako da moji otroci nikakor ne bodo mogli živet še s svojo familijo pri meni; se pa strinjam, da morajo it na svoje - staro in mlado ne gre skupi

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.3.2006 11:26:13   
anitaz
Anonimni so res zanimiv ja-se ne upajo pod svojim nickom povedat,ker majo preveč al kaj??user posted image

No,jest mam 140 porosniške, on pa zdej okol 200,pa itak da pridemo čez mesec-saj moramo. user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
9.3.2006 12:32:49   
Vilma
Midva zasluživa dobro. Cca 650.000-700.000/mesec.

Kar pa se sodelavcev tiče, bi se pa lahko razpisala in rzapisala!
V našem podjetju so plače velike. Jaz sem s svojimi 350 jurji krepko pod povprečjem, če lahko verjamete.
No najbolj me jezijo razni rojstni dnevi, ko se zbira denar za skupno darilo. Moj šef ima čez milijon neto plače, pa nikoli ne da več denarja za darilo! Skopuh skopuški.
Da ne govorim o tem, da ko drugi praznujemo rojstni dan, naroči tartufe in pije viljamovke za aperitiv, ko praznuje on rojstni dan aperitiv elegantno izpusti, sam pa je pico.

Eto tko je to pri nas.

Drugače živim lepo. Vse imam.
Vem pa tudi, kaj je beda. Moja starša sta preživljala štiričlansko familijo, še ko sem bila doma  s cca 220.000 tisoči na mesec.
Ko sem se osamosvojila, sem se tri leta preživljala s 70 jurji. Nikoli ne bom pozabila teh hudih časov. Najemnina je bila 30 jurjev, kredit za avto 20 jurjev, ostalo mi je 20 jurjev za preživet. Imela sem izračunano, koliko na dan lahko zapravim, da bo šlo skoz. Pa je šlo.

Znam ceniti denar. Čeprav zasluživa veliko, denarja ne razipavava. Nikoli ne voziva novega avtomobila. Pri cunjah ne kupujeva blagovnih znamk. Pohištvo v stanovanju je prej nižji kot srednji cenovni razred.
Sva pač oba živela v skromnih razmerah in tega nisva vajena.
Staršem dam vsak mesec 10 jurjev. Včasih več. Zdaj lahko, ko imam. Tudi sestri stisnem kak dinar. Pa tudi eni prijateljici, ko nima niti za kruh, grem nakupit špežo.

Skratka sprobala sem bedo in sprobala sem ugodje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.3.2006 12:58:12   
Anonimen
Vsega skupaj nanese nekje 350.000 do 400.000 z malico, prevozom, stimulacijo...Potem dragi še popoldan malo na črno zasluži še kak tolar, tako, da zaenkrat še kar shajava.
Je pa veliko kreditov, dva avta, 2x letno dopust,odplačujeva en star dolg, rada bi dokončala hišo, tako da na koncu meseca vedno zmanjka in zadnji teden v mesecu že kar stiskava.
Vsaka čast tistim, ki preživljajo 4 člansko družino s 150.000 mesečno.Kapo dol.Lahko bi raje vprašali njih, kako jim to uspeva.Meni nebi, pa sva še vedno samo dva, ne plačujeva najemnine...je pa res, da za dopuste porabiva precej denarja, ker nama to veliko pomeni.Če bi se temu odpovedala, bi ostalo 50.ooo mesečno za kaj drugega.Ali pa če bi imela cenejši avto, bi tudi ostalo.Torej je tako, da več zaslužiš več porabiš in nam je vsem vedno premalo.In več imamo več bi imeli!

(odgovor članu Vilma)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
9.3.2006 23:53:45   
Anonimen
Vsak po 100.-150.000 SIT, odvisno od meseca.
Trenutno je pa še nekaj od CSD-ja.
Stroški? 140.000 SIT mesečno samo stanovanje, pa še približno tak znesek za vse ostalo (zavarovanja, varčevanje za otroke, šola, mobiteli, bencin,...)
Hrana in vse ostalo je pa potem... tako-tako...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
10.3.2006 8:11:25   
Anonimen
midva skupaj od 600.000 do 700.000 z vsemi dodatki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
10.3.2006 11:15:09   
Anonimen
cca. 850.000 oba skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
10.3.2006 12:18:02   
lory05
Draga Ženkica, vse je res, kar si napisala. Je pa res, da smo tudi taki, ki si urejamo hiško, prav nič luksuzno, zgolj za živet, pa še to precej majhno, zaslužimo pa veliko manj kot 600.000.
Tudi take je treba upoštevat. Jaz se ne bi čisto nič pritoževala(že tako se ne), če bi midva z možem zaslužila 600.000. Si sploh ne znam predstavljat.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
10.3.2006 12:19:44   
lory05
Vilma, kje pa ti delaš, mogoče rabite koga zaposlit?
Jaz se javim?

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.3.2006 12:41:36   
janjja
OJOJ, kake plače imate nekateri, kapo dol. Sem vam kar malo fauš. Tudi sama imam končano diplomo in 170t plačeuser posted image  Pa to z vsemi dodatki vred. On ima 140t plače, tak da okol 300t mesečno, pa si gradiva domek, mala ima vsega, nismo slabo oblečeni, sicer že 5 let star avto, pa kaj?
Imamo se pa radi.
Sem do danes misla da še kar dobro živimo, ampak ko vas berem, Daj bog še meni 400t plače, a imate vse te s takimi plačami magisterije, al kajuser posted image
JE ENA REKLA DA SMO SE ENI PAČ DOLGO ŠOLALIuser posted image  user posted image TUDI JAZ SEM SEuser posted image

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.3.2006 15:03:06   
Anonimen
Mi2 zasluživa skupaj pribl. 1 mio.sit mesečno, oba imava končano VII.st. in tudi temu primerno službo.
Vendar pa tudi pri nama ni vedno bilo tako...oba sva začela delati pri 18ih, takoj po končani sr.šoli, faks sva naredila ob delu in ga tudi dobro skeširala, začela na podnu z minimalcem in prišla do sedanje dobre pozicije in plače, pri 30-ih. Imava svoje stanovanje, enega otroka, ki ima vsega preveč, vsak svoj novi avto v skupni vrednosti 14 mio., privoščimo si luksuzne 3 tedne poletnih počitnic in vsaj dva tedna smučarije. Vsak teden gremo vsaj 1x ven na večerjico ali kosilo, na kakšno masažo; pri cunjah in čevljih ne šparava, ker sva oba rada dobro zrihtana, pri špeceriji pa ravno tako ne gledava koliko kakšna stvar stane..... Pa ob tem še čist u kamot šparava za najino novo hiško, katero imava namen dati narediti na ključ in skeširati. Aja, pa še to, sva brez kakršnega koli pufa..... Zaenkrat lahko samo rečem :"Life is beautiful" in upam, da tako tudi ostane!

Zakaj sem anonimna???? Mislim, da je vse jasno....... Pa da ne bo pomote, tako lepo življenje privoščim prav vsakemu, ki se (je) trudi(l) v življenju......

(odgovor članu janjja)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
10.3.2006 16:35:32   
Anonimen
Vilmaaaaa!
Jaz sem pa čist blizu PO doma! Pa službe se tudi nebi branila! Se oglasim pri vas k diplomiram o.k.?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
11.3.2006 9:37:23   
Vesna
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

Sem malo brala tole temo, pa mi sm rekla, da moram nujno nekaj napisat. Glejte, lahko je pisat, da zasluži par cca 400.00 sit na mesec; ljudje se predvsem razlikujemo v tem, ali si moramo sami priskrbet streho nad glavo ali so nam to omogočili že naši starši oziroma bogate tete in strici. Midva npr. ki morava za vse poskrbet sama (trenutno oz. že 2,5 let si urejava najin domek - manjšo hiško), kar nama požre ogromno denarja. Tisti, ki nikoli ni gradil, se mu najbrž tudi sanja ne, koliko to stane. Druače je v stanovanju, ko pobeliš stene, zamenjaš pode, kupiš novo pohištvo in je zadeva končana. Pri hiši so to le še malenkosti za na konec  - takorekoč detajli user posted image .

Recimo, da midva zasluživa cca 600 jurjev mesečno; se sliši kar veliko, ampak glede na to, koliko sva morala že vložit v to prokuser posted image  hišo in kaj naju še vse čaka, je to bore malo. Pa niti slučajno ni luksuzna hiša; čisto taka navadna, al kako bi rekla. Včasih si želim, da bi živela v bloku, plačevala tiste položnice in konec. OOO, bi mi ostalo ogromno denarja. Bi živela kot kraljična user posted image . Ampak saj sami veste, ni ga čez lasten domek, lastno hiško; sploh ko pridejo otroci.

No, še to da povem; najbolj me razjezijo ljudje, ki podedvajo stanovanje, hiše, parcele ipd. in so potem najbolj pametni na tem svetu, kaj vse oni ................ user posted image

a misliš da imamo nekateri stanovanja zato ker je tako bolj udobno in da si ne želimo hiše?za nekatere je hiša zaradi finančnih razlogov nedostopna.je lažje kupit eno manjše stanovanje da maš kje bit,ne pa kar naprej vlagat v hišo,če nimaš od kje vzet.zato ne posploševat.jaz nisem nikomur fouš,če ma kdo bogate tet in strice in starše,upam,da bom tudi jaz nekega dne  ena od teh,in komu lahko pomagala na stara leta.

< Sporočilo je popravil Vesna -- 11.3.2006 9:38:02 >

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 49
11.3.2006 16:43:26   
K_a_t_j_a
Poznam take, ki imajo denarja na pretek, pa v njihovo družini ni sreče in veselja, tako kot v tisti familiji, ki je denarja malo, ampak ti z malo denarja vejio KAJ JE TO LJUBEZEN V DRUŽINI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

stari starši
watershine

se želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?

da (55%)

ne (45%)

Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!