Vesna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica Sem malo brala tole temo, pa mi sm rekla, da moram nujno nekaj napisat. Glejte, lahko je pisat, da zasluži par cca 400.00 sit na mesec; ljudje se predvsem razlikujemo v tem, ali si moramo sami priskrbet streho nad glavo ali so nam to omogočili že naši starši oziroma bogate tete in strici. Midva npr. ki morava za vse poskrbet sama (trenutno oz. že 2,5 let si urejava najin domek - manjšo hiško), kar nama požre ogromno denarja. Tisti, ki nikoli ni gradil, se mu najbrž tudi sanja ne, koliko to stane. Druače je v stanovanju, ko pobeliš stene, zamenjaš pode, kupiš novo pohištvo in je zadeva končana. Pri hiši so to le še malenkosti za na konec - takorekoč detajli . Recimo, da midva zasluživa cca 600 jurjev mesečno; se sliši kar veliko, ampak glede na to, koliko sva morala že vložit v to prok hišo in kaj naju še vse čaka, je to bore malo. Pa niti slučajno ni luksuzna hiša; čisto taka navadna, al kako bi rekla. Včasih si želim, da bi živela v bloku, plačevala tiste položnice in konec. OOO, bi mi ostalo ogromno denarja. Bi živela kot kraljična . Ampak saj sami veste, ni ga čez lasten domek, lastno hiško; sploh ko pridejo otroci. No, še to da povem; najbolj me razjezijo ljudje, ki podedvajo stanovanje, hiše, parcele ipd. in so potem najbolj pametni na tem svetu, kaj vse oni ................ a misliš da imamo nekateri stanovanja zato ker je tako bolj udobno in da si ne želimo hiše?za nekatere je hiša zaradi finančnih razlogov nedostopna.je lažje kupit eno manjše stanovanje da maš kje bit,ne pa kar naprej vlagat v hišo,če nimaš od kje vzet.zato ne posploševat.jaz nisem nikomur fouš,če ma kdo bogate tet in strice in starše,upam,da bom tudi jaz nekega dne ena od teh,in komu lahko pomagala na stara leta.
< Sporočilo je popravil Vesna -- 11.3.2006 9:38:02 >
|