jupiter -> RE: Montignac (16.4.2006 22:08:07)
|
No jest se pa morm pohvalt, da sem jo spet premagala tisto kilco in jo spravla dol. Upam, da bo zdaj zares dol ostala. Drugač pa danes nisem jedla še nič razen zajtrka, ker so otroci bolni in smo letal gor in dol po bolnici, kuhal čajčke, ipd., tamal ima ful drisko, večji pa ful bruha. Sem kar mal jezna, ker jih pediatrinja sploh ni hotla pogledat, rekla je sam da lahko ostanemo notr al pa gremo domov, brez da bi sploh vedla kaj je. Pa smo šli kar domov, ker se je tavelk ful ustrašu, zdej se pa prpravlam, da prečujem noč oz. da se parkrat zbudim, da mal prečekiram vročino in, da ne dehidrirata slučajno . No, pa tko al tko, dokler pospravim bo ura ena zjutraj, pol si bom pa uro naštimala. Če ne bo nič boljš, gremo zjutraj v bolnico. Od tam sigurno pridem ven z minus 5 kg, ker je hrana fuuuuj.... Evo, drage montijevke, pri nas mamo hujšanje brez diete. Če bi ktera hotla hujšat, lahko pride k nam po en deci virusa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Se sploh ne upam pomislt, da ga še jaz dobim, potem smo pa res v r......
|
|
|
|