Pajaca -> RE: Montignac (27.4.2006 16:34:08)
|
HOJLA!!! Evo se še jaz malo javim, se bolj malokrat... pa ne zato ker bi obupala, ampak ker nimam časa za računalnik.... počakite da grem novembra spet v službo, bom skoz gor. Aisha3 a se ne bi ti mogoče mal zmerla??? Men namreč kile skoraj ne gredo dol, no nekako so šle v 2 mesecih 4 dol, kar je res malo v primerjavi z ločevalno, a se mi zdi, da res grejo dol, da bo dlje trajalo da pridejo nazaj. Pa ja res je da včasih mal grešim, ne velikokrat, samo ko se splača. Ampak bolj kot po kilah, vidim po postavi, da gre dol. Drgač pa men je teža padla pod 70 kg.... sem bla ful vesela!!! JUPI!!! Naslednji cilj je 65kg in to upam da pred poletjem... pa če do jeseni pridem nekako na 60kg, bom zelo vesela. Včasih mi gre na živce ker jem le meso in zelenjavo, pa ker se mi zdi kar mal enolično. Ok saj je tuki gor res dosti predlogov jedilnika, a vse mi je že enolično... pa sem prejšni teden preprosto mogla jesti rižoto!!!! Aja še nekaj mi ni čist jasno. Tam ko je v knjigi narejena razpredelnica GI, je spodaj opomba, da imajo testenine manjši GI kot je v razpredelnici, pa me zanima kaj to pomeni, da jih lahko jem??? Ker tiste z grahama so mi ful ful slabe!!! Točno piše tole, na strani 56: Novejši podatki kažejo, da je GI belih testenin 40 in riža 47, zato spadajo med živila z nizkim GI! A to pomeni da lahko še mal testenin popapamo z kakšno fajn zelenjavno omako??? No šibam naprej, se oglasim ko bo čas!!
|
|
|
|