jupiter -> RE: Montignac (12.5.2006 0:56:11)
|
No fajn da je vas je zmeri več, čeprav nekatere že obupujejo. Jaz še vedno vztrajam, sem z -11 kg v dveh mesecih kar lepo zadovoljna, tko da mi Monti čist paše. Sicer včasih pomislim, da bi šlo z ločevalno še hitreje, samo nikakor ne želim preživeti celega dopoldneva ob dveh pomarančah. Pa tudi to, da se odkar ne jem belih stvari, koruze, pečenega krompirja in krompirja na sploh pa sladkorja veliko boljš počutm. Prej sem rabla vsaj uro in pol - toliko časa sem bla nesposobna za kakršnokoli delo - samo da sem prebavla kosilo, potem sem pa tko al tko spet kofe s sladkorjem spila. Neprimerljivo kolk več energije mam, če sem pa lačna, sem se pa že navadla da se prepričam, da pojem jabolko. Razen tistih dni ko grešim na veliko seveda.....Pa tud taki dnevi pomoje morajo bit. Sem pa popi......, ker sem kupla v šparu novo vago, ki je v akciji za dva jurja osemsto, in mi kaže šest kg več kot moja stara dotrajana vaga. Zdej res ne vem katera dela prav, pa raje ne pomislm, kolk kg sem morala šele imet na začetku hujšanja, če dela recimo una iz špara prav. Vseeno, bom še kar nekaj časa prisotna, ker bi se rada rešla še vsaj petnajstih kilc. Upam, da čimprej. Pa lepo bi blo, če bi še kakšen recept al pa vsaj idejo za kosilo napisale. Mi že počasi zmanjkuje idej.
|
|
|
|