jupiter -> RE: Montignac (21.5.2006 2:31:15)
|
Josie, super, da je še ena tukaj, ki ima podobne izkušnje. Men se sicer ne uspe vsak dan oglasit na forumu, ker mi kronično primanjkuje časa, ampak pogledam pa zihr vsak dan, tko da mi da še več volje, ko vidim, da se počasi kar množimo. Pa res sem zadovoljna z Montijem, ne glede na krvno sliko. Ker mam res full time job vsak dan z dvema mulcema in vsem ostalim, mi je super, ker imam še enkrat več energije odkar sem na Montiju kot prej. Dulči, nisi ti omenjala neko dohtarco, ki ti je priporočila knjigo, pa si vzem časa en dan pa si še ti mal kri preglej, da vidiš če je v redu, če pa slučajno ni, pa še tolk bolš, da vsaj veš kaj ti manjka. Al1, jaz se z večerjami tudi ne držim čisto po knjigi, ker nimam časa kuhat kaj zakompliciranga. Ponavadi moram za starejšga mulca naredit neki posebej ( mulci pač niso na dieti, pa še prou nč niso nad zelenjavo navdušeni), tamal ma šele dva zoba, tko da tud zanjga posebej njegove kaše, polento, gris, riž, ajdo al kaj podobnega miksam, pa zase čist posebej. No, to je edina slaba stran Montija, čeprou sem že oba lepo navadla na polnozrnat kruh, špagete, gris, riž, praktično polnozrnato vse kar je iz žita - jima bo samo koristlo! Ups, sem mal zašla s teme, skratka zvečer dostkrat pojem zelenjavno juho, ki jo skuham kar za dva dni, dostkrat solato z jajci s čist mal olja, če orng kosilo jem, če mi bolj sladko paše, pol en light jogurt z jagodami snedem čez juho, pa velikrat stročji fižol v solati s čist mal olja, včasih samo sadje, včasih samo jogurt, če za kosilo jem samo zelenjavo, pol si zvečer kako ribco privoščim (kuhano škarpino - je odlična), včasih pa dušene bučke pa en jajčk kuhan. Se pa počasi spet vračam na stara brezmesna pota. No, pa komaj čakam, da bo poletje in da bo več sadja in zelenjave na izbiro. Mogoče pa enkrat tud več časa dočakam....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Za jutr sem si pa prou zaželela sataraš pa solato za kosilo. Lepo papajte še naprej....
|
|
|
|