|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
5.9.2006 14:03:33   
Luni
Oj, punce!

Da se še jaz malo oglasim, saj berem vas, pišem pa res bolj malo. Jaz imam jutri pregled z UZ: spet bom videla user posted image  :Komaj čakam!!! Brcamo tudi 100 na uro, sedaj se mi zdi, da se je obrnil, ker me je prej v mehur brcal, sedaj me pa v vrhnji del trebuha nabija user posted image  in imam na trenutke občutek (ko spi), da sploh nisem noseča user posted image  .....

Ja, bliža se nam PDP. Sicer za dojenčka nisem še nič pripravljala, veliko stvari imam doma, tako da čakam dopust, nato se bom pa lotila najprej stvari za dojenčka user posted image  Malo bo treba še v nabavo (kozmetika, plenice, kakšen nov kompletek, dude), ostalo pa imamo (voziček, posteljnina, posteljica, previjalna). V službi se hecam: pravim, da brojim sitno kot v vojski (pa kaj morem, če je pa res, delam križce po koledarju user posted image ) Tako da, punce, ja kmalu bomo res med Rodili smo!

Pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
5.9.2006 14:30:00   
Anonimen
Aja1. Tukajle je se seznam zimskih stvari za otrocka:
http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=136&kat=14&podkat=

Jaz bom se pocakala, da vidim, kaj nam porecejo v soli za starse, za vikend grem potem pa nakupovat! Se ze veselim user posted image

(odgovor članu Luni)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
5.9.2006 15:16:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Monika79

Matejka - tako pravijo, da bi nekje od 35 t naj bile v nizkem štartu za porodnišnico user posted image user posted image  oh me zanima kako bo potem na naši temi zgledalo, ziher bomo vse na vrhuncu pripravljenja in samo še bomo govorilile o špikanju, pa o CTG, pa čepkih ,....... oh bo lušno user posted image user posted image user posted image

Poglejte k septembrkam, komaj se je začel september pa že kar rojevajo user posted image , tak bomo me kmalu user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
5.9.2006 16:05:51   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81
Poglejte k septembrkam, komaj se je začel september pa že kar rojevajo user posted image , tak bomo me kmalu user posted image

Ne me strašit, ker me kar zvije... Grem počasi make-up pa frizuro uredit, pa na srečanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
5.9.2006 16:47:42   
Anonimen
Punce, lepo se mejte na srecanju!

Danes je tak lep dan... jaz pa čepim v službi in kot kaže, bom še dolgo tukaj...user posted image . Me pa zato jutri dopoldne ne bo, ker grem 'v šolo'!

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
5.9.2006 17:28:40   
Anonimen
Punce saj vem, da sem panična in da moram imet že 2 meseca prej vse pripravljeno,...
Ampak vseeno, ste že razmišljale v čem boste odnesle svojeuser posted image  iz porodnišnice? V jajčki ali v zimski vreči? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2356
5.9.2006 18:11:36   
Anonimen
punce moje evo potrjeno..mam gestacijski diabetes

k sreči me je dala dr. na dieto pa cukr si moram merit...groza!!
no upam da bo....mal sm razočarana ampak se tolažm da bo čez 2 meseca kmalu vsega konec..upamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
5.9.2006 18:14:04   
Anonimen
ojej Tiny P user posted image , kako pa so ti ugotovili,...? Ja, res je čez 2 meseca boš tud tega rešena, ampak, jaz sploh ne vem, če so mi kako preiskavo za to delali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2358
5.9.2006 18:19:56   
Anonimen
mela sm OGTT test v 28. tednu (se mi zdiuser posted image )

pa sm mela potem dve vrednosti povišane ena pa je bila na meji..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2359
6.9.2006 10:25:18   
Aja1
Zgleda, da naše novembrke, ki so se dobile na zmenku še spijo, ker ne dočakamo nobenega poročila! user posted image

Sicer pa imam jaz danes zadnjo tadolgo službo (10 ur) pred dopustom in porodniško....ojoj, se vleče...vse me že boli.... Komaj čakam, da mine še ta teden, potem pa začnem uživati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
6.9.2006 10:27:42   
urška76
Ojla user posted image !
A še vse spite? No jaz sem že iz laboratorija, moja g pa ne dela, da bi mi dala potrdilo za bolniško. Bo treba v pon še enkrat it. Sem šla pa računat, da tudi, če mi komisija ne podalša bolniške, mi ostane 15 delovnih dni, jaz imam pa še 19 dni dopusta. Mi v tem primeru vsaj ne bo ves propadu. Itak me je že zadnjič v službi spraševala, če mislim kaj prekint, da bi dopust koristla. Tako da se mi zdi, da ni panike, če grem direkt z bolniške na dopust.
Joj Tiny, ti se pa drži diete, da ne bo kaj narobe. Da ne boš imela enega fejst debelušnega otročka, ki ti bo otežil porod.
Matejka user posted image  bom odnesla domov v lupinici, pa toplo dekico bom mela sabo, da ga pokrijem, da ga ne bi zeblo potem, ko bi ga v avtu dajala v mrzlo lupinico.
Srečanje je pa uspelo. Bilo nas je pet okroglih (za našo mizo), drugače pa še kar nekaj nosečk v za drugimi mizami. user posted image  Čvekale smo o vsem mogočem, tako kot na forumu.
Sem zdele mislila dat cune prat (sem se včeraj popackala z ledeno čokolado, Miha si je pa sladoled v očija obrisal), pa so nam spet vodo zaprli.user posted image  Itak, da spet nenapovedano. Še dobro, da mam nekaj vode v hladilniku, vsaj žejna nisem.
Uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
6.9.2006 10:40:21   
majas
Jutro!
jaz pa sem res komaj zdaj vstala. user posted image sem spet zaspanka...če je najlepše spati, vsaj ne misliš na nič...a se mi je sanjalo kako je mucek prišel nazaj in zdaj sem se spet slabe volje ker so to bile samo sanje...
user posted image
Včeraj pa sva kupila lupinico pa dve dudi za našo user posted image , sva dala samo 15.000 v aladinu pa še kot gugalnik je tako da bom lahko kombinirala...
sempa si kupila modrerček za dojenje v mullerju, res je samo 2.100 sit pa čist OK...

Zdaj pa moram iti sesat inmalo pospravit...so še dlakice od muceka notri pa mi je potem tako težko ko jih vidim..eh ne spet user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
6.9.2006 10:50:27   
viv_
Dan!

Ma jaz se cele noči zbujam, potem pa proti jutru zaspim, mi pa budilka zvoni... Groza! user posted image  Kraj bo konec tegale, ker se že komaj privlečem v službo...

Danes popoldan grem na CSD po "delovni zvezek", da dam v službi izpolnit, dokler sem še tukaj.

Za odhod domov pa lupinica, za oblečt mam žabice, body z dolgimi, plišaste hlačke pa plišasto jopico. Pol pa dekico čez. Če bo pa ful mraz, mam pa še od Mirne enega pajacka iz flisa. Pa pleničko za čez lupinico... Itak imam do porodnišnice 5 min peš, tako da jo skoraj ne morem prehladit.

Urša, a so fotke ratale?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
6.9.2006 10:51:32   
alja01
Ojlauser posted image ,
sm mela spet veliko za prebrat, za pisanje pa nisem tako zagnana. No tud jst sem bla v pon pri moji G in mi je natrosla vse tiste papirje za urejanje porodniške, pa še za sprejem v porodnišnico, pa za rešilaca če bom potrebovala, pa še za laboratorij. En kup papirjev, ku bi šla že jutr rodit.  Se me je pa malo nahod lotil, pa grlo me boli, hmm nič dobrega. No zdaj grem pa kosilo kuhat (zrezki, pa pire), pa še na vrt  moram po solato. 
Aja,user posted image včeraj je pa naš malar dokončal otroško, tko, da v četrtek še parket pridejo zrihtat, pol bomo pa lahko že kaj notr postavl, juhuhu.
Čav.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
6.9.2006 11:12:29   
kaja11
Tinyp....no, pa sva dve. Sicer pri meni še ne vedo kaj se dogaja...samo eno vrednost sem imela mal dvignjenouser posted image .  Verjetno si bila na predavanju o zdravi prehrani.... po ta novem jem 4x na dan (niti približno mi ne znese 6x kot bi morale nosečke), manjše obroke in vse temno (kruh, riž, testenine). Sladkarije sem načeloma ukinila, grešim pa s kakšnim sadjem, ki je na "črni listi" npr. grozdje. Ja, takle mamouser posted image  Doma imam aparat za merjenje sladkorja in mi vedno kaže idealne vrednosti.... tako, da očitno zdrava prehrana zaleže.  Priznam pa, da bi ubijala za kakšno Nutelo, sladoled, tortouser posted image . Bomo videli kaj bo zdravnica povedala.

Ja, na srečanju včeraj je bilo čist simpatično. Jaz sem se takega srečanja na slepo udeležila prvič in mi ni žal. Ful mi je bila fora, ker se sama sebi zdim "tik pred porodom".... ko sem pa včeraj ostale novemberke videla, mi je bilo pa takoj jasno, da niti slučajno nismo še tok okrogle, da bi šle kr rodituser posted image

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
6.9.2006 11:13:29   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: viv
Urša, a so fotke ratale?

Nekaj je, bom dala v album pa dobiš geslo, oz. vse s srečanja. Ena je, ko je Miha slikal, pa pol smo v devh delih (ker smo bile preširoke za eno user posted image ).Grem zrihtat albumček.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
6.9.2006 11:48:14   
majas
Aha tako kar pod geslo.. A druge novemberke pa vas nesmemo viditi user posted image ja tudi jaz bi videla slikice ne...hvala user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
6.9.2006 12:24:53   
viv_
O kul, luštkane slikce user posted image  Sej je Miha tudi lepo slikal ...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
6.9.2006 12:47:03   
Aja1
Fino, da ste se imele lepo...ampak bi to lahko malo delile tudi z nami...s slikami user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
6.9.2006 12:50:00   
majas
Tako tudi jaz mislim Aja1 user posted image so nesramne ne user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
6.9.2006 15:50:57   
majas
Tako pa sem videla vaše lepe bušije in kako ste uživale...user posted image

Jaz se nekaj sprašujem...po ZM imam PDP 15.11 po UZ pa zdaj nazadnje 20.11... Kdaj bote ve pričakovale? In kdaj rečete da imate PDP? Hmuser posted image jaz več nevem kdaj in kako ... nas pa bo kar nekaj imelo punčke ne? Ampak jaz še vedno nevem kako bo moji user posted image ime..

Danes za kosilo pa sem nardila musako z mletim mesekom...mmm... upam da bom kaj pojedla ker sploh nimam apetita...mi je prav grozno...ker vem da premalo jem...2X na dan pa še to tako mičkano...mi je ta moj mucek čisto vzel apetit user posted image nič bom zdaj na bebiko mislila ker vem da se ona počuti tako kot mamica (tako pravijo) ... pa jesti tudi mora...user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
6.9.2006 20:32:20   
urška76
Punce, tiste ki bi rade geslo mi pišite. Je pa tako, da nas je kle na RR ogromno in mi ni glih, da bi čisto vsaka brskala po naših slikicah. Tako da ZS rula.user posted image
No ene ste se že potrudile do gesla, se mi zdi.
Sem pa zdele ravnokar skuglala dve kili rumovih kroglic. še dobro, da mi je mal dragi pomagal, ker že vse okroglo vidim. Jutri pa naprej v nove sladke zmage. Še dobr, da mi pečt ni treba, bosta to mami in sestra zrihtali. In ves ta mater samo zato, da bodo v soboto pladni peciva ostali na mizah.user posted image
Lep večer vsem.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
6.9.2006 20:37:29   
Capyka
Pozdravljene user posted image ,

vam je kaj vroče? Meni grozno. Pa sploh ne vem zakaj.
Občasno dobivam kar napade panike (PDP se bliža..., nimam še vsega za user posted image , pa oh in sploh in ne vem več...), pa spat ne morem (ponoč - podnevi bi pa kar naprej).

Danes sva bili z user posted image  na UZ, rastemo lepo, brcamo še bolj, se g kar ni mogla nehat smejat, k na levi strani user posted image  sploh ni pustila nč gledat, ampak jo je čisto zbrcala... user posted image  No, nekaj "tehničnih" podatkov za primerjavo - če bo še katera napisala...  30 5/7, BPD 78, HC 300, AC 263, FL 56, ocenjena teža 1600 g (po mojih viška kg pa najmanj 10 kguser posted image ).
Sicer imam posteljico bolj nizko, ni kritično, ampak moram pred porodom povedat.

Mimogrede - ali ima katera izkušnje s porodnišnico v Postojni? Sicer sem iz Zasavja, ampak glede na to, da nam je pomagal zanositi dr. Reš, ki ima tam ordinacijo in pa na dejstvo, da bo CR, vedno bolj razmišljam o porodu v Postojni...

Lep večer vsem.

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
6.9.2006 21:03:53   
urška76
Miha se je rodil v PO in to s CR. Sicer ni bil napovedan ampak urgenten ampak sem vseeno zadovoljna. Glede na to, da imaš ti napovedanega se pozanimaj. če v PO tud dajo samo področno anestezijo (da si budna in slišiš svojega dojenčka, ko prvič zajoka, pa da si prva, ki mu da lubčka). Men je to velik pomenilo, samo jaz sem imela EA in mi jo je potem pred CR samo poglobila. Medtem ko te rihtajo, ima dojenčka očka, potem pa imate nekaj časa samo zase, nato pa te odpeljejo na intenzivno, dojenčka pa pripeljejo k tebi. Men je blo super, sestre, babice, zdravniki so vsi prijazni, pa še ponoči ti dete odpeljejo za par uric, da se lahko odpočiješ.
Glede tega, da te obliva pa ni panike. Hormoni naredijo svoje. Pa še tale vreme zdele, ko je spet vroče in soparno. Smo verjetno kar vse na istem.

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
6.9.2006 21:22:46   
Capyka
Hvala Urška!
Vsako mnenje mi prav pride. Namreč v Trbovljah imaš user posted image  skoz pri sebi, pa predvidevam, da si po CR itak čist preč, pa da vsaka minuta počitka prav pride.

Tudi jaz sem razmišljala o EA pri CR. Baje ful prej okrevaš pa greš domovuser posted image  Jaz sem imela namreč že operacijo (sem prerezana tako kot pri CR - sem imela nepravilno obliko maternice), pa se en teden nisem mogla skupi sestavit... user posted image  Kako naj potem skrbim še podnevi in ponoči za user posted image ?

Ja, hormoni... user posted image user posted image user posted image  ... sita sem jih. Ampak dajejo pa prav poseben čar.... user posted image  

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?