Monika79
|
Aja - a tako hitro si imela ta test glukoze, meni je sicer omenila, da bove tudi ta naredile, sedaj pa ne vem, če je mogoče pozabila ali kaj, ker tudi ona vse svoje pacientke daje na ta test hm mislim, da jo bom kar na naslednjem pregledu povprašala kako je s tem, samo takrat bom že v 32 t, bo že prepozno Jaz pa imam takoooooooo rada mleko in vse kaj se mleka tiče, samo mene pa ta zgaga redno "obiskuje" od 25 t tako, da več ne vem kaj bi, sem tudi zasledila, da bi baje naj pomagal donat, ga mam tudi na nočni omarici, no drugi dan pa imam prebavne probleme, ko ga zvečer spijem, no pa smo spet pri drugih problemih pa saj ni problema, pa glavno, da se naši zabavajo v trebuščkih veš Aja tudi pri meni je vedno več kg zvečer kot zjutraj, ziher +1 razlike, zato se raje zjutraj tehtam, da potem rezultat ni tako grozen Matejka - tako pravijo, da bi nekje od 35 t naj bile v nizkem štartu za porodnišnico oh me zanima kako bo potem na naši temi zgledalo, ziher bomo vse na vrhuncu pripravljenja in samo še bomo govorilile o špikanju, pa o CTG, pa čepkih ,....... oh bo lušno veš Matejka tud jaz vsak dan ne čutim enako močnih brck, včasih je dete nenormalno hiperaktivno, včasih, pa se le tu in tam malo spomni na mamico in me poboža, pa potem so tudi tiste močnejše brcike redkejše, samo potem drugi dan vse noter spravi lp Moni PS En test ugotavljanja spola sem našla, pripraviš 2 blazini, ena oseba naj ti pod eno blazino da škarje, pod drugo pa nož, med tem časom se moramo vstran obrniti, da nebi bilo kakega špehanja in potem se pač usede na blazino, če se usede na škarje je , če pa na nož je , midva z dragim sva to že sprobala 2 x, prvič sem se usedla na nož , drugič pa na škarje , tako da ne vemo kaj bo , pač to so pač igrice za zabavo, da je bolj lušno
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|