|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
4.9.2006 17:05:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Pa brala sem tudi, da je noseča tudi Špela iz Power dancers. A ve mogoče katera, kdaj ima rok? Verjetno enkrat blizu nas, ker že hodi v materinsko šolo.

Ona je hodila v materinsko isti termin kot jaz,...se mi je zdelo, da je ona, ampak se mi je zdelo čudno, ker v Lady nisem nič zasledila user posted image , ima pa že kar konkretnega bušija ja, hodila pa sta skupaj z možekomuser posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2326
4.9.2006 17:08:40   
Anonimen
ja to leto je res veliko nosečk kajneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2327
4.9.2006 17:31:16   
krfjolca
Matejka, lušten buši user posted image

Moj se tudi spreminja iz dneva v dan ... se mi zdi, da kar eksponentno narašča ... user posted image
Pa tudi gibi otročka se mi zdi, da so spet intenzivnejši, včasih se mi zdi, da bo kar luknjo ven zvrtal, ko tako tišči v trebušno steno ... Zdaj še na boku ne morem ležat, ker me kar privzdiguje ...

Danes nisem nič spala. Se je možek prehladil čez vikend, pa je imel nos zabasan, potem je pa tako žagal, kot bi imel celo skladovnico drv! user posted image  Nekaj časa sem ga brcala, pa ni nič zaleglo, tako da sem šla spat v dnevno na kavč. Po dveh urah sem se zbudila vsa polomljena in me zdaj boli križ, vrat, pa še kaj. Če bo imel danes še nos zamašen, bom kar njega v dnevno poslala spat. (kolk sem kruta, sej vem, namesto da bi mu čajčka skuhala, pa ga pocrkljala ... No, sej to bom tud, samo v dnevni bo vseeno spal user posted image )

Ste mi dale fajn idejo za večerjo. Bo posebna francoska specialiteta: La pachinke z Nutello .... Mmmmmmm user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
4.9.2006 20:12:00   
urška76
ojla!
Krfjolca dobiš tel na zs.Jest sem tud tista s trebuhom user posted image
Viv naši načrti se pa kar vlečejo. Se mi zdi da je že celo leto naokoli. Najprej smo imeli idejno načrt, pa najini popravki, pa potem da je dal statik svoje mnenje, pa elektro, pa... No v petek smo zmenjeni, da se dobimo in pokomentiramol, pa še nekaj najinih idej mora vključit. Pa pravi, da bomo potem že lahko začeli predračune za okna zbirat. Streho bomo pa itak šele spomlad začel delat, tako, da še ni panike. Zdej bomo čez jesen verjetno mal podrl, kar nam je odveč, da bomo mal pri dinarčkih prišparal, se bo pa rušenja kar moj lotil. Upam, da ne bo šlo pol hiše v luft user posted image .
Matejka trebušček pa res lepo raste.
A nima Anja iz TLP roka konec oktobra? Ne me prašat, kje sem to zasledila, ker nimam pojma.
Krfjolca ti dej pa tvojmu še eno blazino pod glavo, pomaga, da je nos manj zamašen. Vsaj našemu pomaga.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
4.9.2006 20:53:10   
Anonimen
Midve z user posted image  pa čakava na marelične cmokce user posted image , sva lačni, da bova vsaka kar 2 pojedli user posted image ,...
Potem pa malo pred TV pa počasi user posted image . Danes je Zala takooo živahna, da sem že prav utrujena od njenih brcikuser posted image , joj, joj, je prav močna user posted image . No, saj prav tako,... user posted image  vsaj vem, da je vse OK.

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
4.9.2006 21:54:02   
Aja1
Matejka in Zala dober tek! user posted image  marelične cmoke imam tudi jaz zelo rada...njami.

Dans sva imeli z user posted image  pa malo bolj zdravo večerjo. Jedli sva mešano sadje narezano na kocke (nektarine, jabolka in hruške) prelite z navadnim jogurtom. Prav pasalo je. Potem pa vsa dobre volje stopim na vago in kmalu bi me kap....pokazala je že + 10 kg!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sicer sem se vedno vagala zjutraj oz. dopoldan....ampak +10 mi kar ne gre v glavo. Jutri se bo treba nujno še enkrat zvagati zjutraj, da bo pokazalo vsaj malo manj. Sem kar slabe volje ker res ne jem veliko, kile pa kar rastejo in rastejo (še posebno ta mesec, ki je glede tega res katastrofalen). Ah, nimam kaj....baje je najhujši mesec pridobivanja kg ravno sedmi, ki je zdaj že za mano. Sicer pa mi nihče ne verjame, da sem se za toliko zredila....ja, tudi jaz ne bi verjela, če ne bi videla cifre na vagi....ah, dost je te teme... S kg se bom obremenjevala po porodu.

Matejka, luškan trebušček....kar pridno rastejo. No, sem dodala še jaz eno novo sliko mojega trebuščka.

Pridne bodite in čim manj smrčanja vaših user posted image . Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
4.9.2006 22:29:30   
majas
Jaz pa danes nisem imela večerje... sem bila za kosilo tako jezna da mi je minil apetit. user posted image zdaj pa se mi želodček oglaša ko je tako pozno user posted image
Mojega muceka ni...sem se že danes preveč zjokala... res sem navezana na njega ...

sem pa dala tudi jaz svežo slikico v album...

Jutri pa se lepo imejte na srečanju...tudi jaz bi prišla če bi bila bližje...

lahko noč vsem, brez smrčanja user posted image jaz nevem če bom kaj spet spala ker samo na mucija mislim...user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
4.9.2006 22:45:34   
majas
sem prvič malo pokukala pri oktoberkah pa sem kopirala od ene od njih...je tudi meni zanimivo... če verjamemo user posted image

- poberi z mize ključ, če zagrabiš za okrogli del bo user posted image , če za podolgovati del, bo user posted image , če ga pobereš na sredini, prihajajo dvojčki!
- neko pleme ugotavlja spol iz starosti mame ob zanositvi in leta zanositve. Če sta obe števili lihi, potem je user posted image , če je eno sodo in eno liho potem je user posted image
- pojej strok česna. če ful smrdiš po česnu, potem bo user posted image , če se česen sploh ne voha, potem user posted image
- če tvoje noge postajajo okorne in težke, bo user posted image , če so poskočne in fit bo user posted image
- če hrepeniš po krajčkih kruha, bo user posted image , če imaš raje sredico, bo user posted image
- če so tvoje roke med nosečnostjo  suhe in hrapave, bo user posted image , če postajajo mehkejše bo user posted image
- če te od zadaj pogledajo in ne morejo reči da si noseča, potem bo user posted image , če se ti iz vsakega zornega kota vidi da si noseča, bo user posted image
- če se pojavi izbruh aken na licu in prsih, bo user posted image
- poročni prstan na verižici postavi nad trebuh. če se premakne naprej in nazaj, bo user posted image , če se vrti v krogih bo user posted image
- na kateri strani lažje počivaš? če na levem boku bo user posted image , na desnem pa user posted image
- ko te nekdo vpraša da mu pokažeš dlani, če jih obrneš navzgor, user posted image , če jih obrneš navzdol bo user posted image
- če hrepeniš po slani hrani, bo user posted image , po sladki hrani pa bo user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
5.9.2006 8:02:26   
kaja11
Ja, ja.... to so pa že konkretni bušijiuser posted image  Jaz sem zjutraj še vsa fit in poskočna, zvečer se pa samo pred TV skotalim (dobesedno) in zaspim. Včeraj me je parkrat tok čudn zabolelo v tamali in križu, da sem možeku rekla, da bomo tokrat prej rodili. Revež je še danes čisto beluser posted image

Krfjolca... tvoje poste bom začela pa spuščat. Čist v vsakem omenjaš Nutelouser posted image , men se pa kr meša zaradi prepovedi sladkarij. Saj se hecam.... ti kar uživaj.

Danes bomo pa v čolnarni zaščitno kremo za sonce rabileuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
5.9.2006 8:03:22   
kaja11
Majas..... pri meni so odgovori pol/pol... kaj bo poluser posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
5.9.2006 8:27:37   
viv_
Živjo punce!

Jaz sem hotela vzet danes sabo fotoaparat, pa sem pozabila. Naj ena, ki bo tja prišla od doma, pobaše fotič. Da naredimo eno skupinsko fotko, za spomin user posted image  Verjetno je tole zadnje srečanje, potem bomo šle pa tako ali tako vse na 2 dela.

Moj ima ta teden končno dopust, da doma še mal poštimamo... dela še čez glavo! Pa jaz bom itak že od srede oktobra čakala, kdaj bom rodila. Saj, na koncu bom pa čez rok, ha ha ha ...

Jutri grem pa popoldan na CSD po vse papirje. Itak imam študijski, pa bom doma...

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
5.9.2006 9:48:55   
Anonimen
No, pa dajmo. Predporodna priprava v Ljubljani:

1. skupina ob 9h:
5.9. NGI, 7.9. NGII, 11.9. ZA, 13.9. PPD, 14.9. F, 18.9. DTPD, 20.9. PD, 26.9. P, 27.9. DP

2. skupina ob 9h:
6.9. NGI, 8.9.NGII, 12.9. ZA, 15.9. PPD, 19.9. DTPD, 21.9. F, 25.9. PD, 26.9. P, 28.9. DP

3. skupina ob 16h:
5.9. NGI, 7.9. NGII, 11.9. ZA, 13.9. PPD, 15.9. DTPD, 18.9. F, 20.9. PD, 25.9. P, 26.9. DP

4. skupina ob 16h:
6.9. NGI, 8.9.NGII, 12.9. ZA, 14.9. PPD, 18.9. F, 19.9. DTPD, 21.9. PD, 25.9. P, 28.9. DP

5. skupina ob 18:15:
5.9. NGI, 6.9. NGII, 12.9. ZA, 13.9. PPD, 14.9. DTPD, 18.9. PD, 19.9. DP, 25.9. P, 26.9. F

NGI - nega dojencka 1
NGII - nega dojencka 2
ZA - Zobozdravnik, anatomija
PPD - prva porodna doba
DTPD - druga in tretja porodna doba
F - fizioterapija
PD - poporodna doba
P - psiholog
DP - dojenje in prehrana dojencka

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2337
5.9.2006 10:20:47   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11

Majas..... pri meni so odgovori pol/pol... kaj bo poluser posted image

Fantek in punčka user posted image  (le kam se ti je skrila bejbika? )
Pri meni tud odgovori bolj na fanta vlečejo, pa so mi rekli da bo user posted image . Bom počakala do novembra preden bom kaj v roza barvi kupila. user posted image
Majas te je mucek že kaj prišel pogledat? Zdele vasujejo, so se danes tako svinska na zelenici drli, da so še nas kle gor pod oblaki motili.
Viv, upam, da se spomnim in vzamem fotkič. Se bom potrudla nepozabit.
Pa full me skrbi kako je s tamalim v vrtcu. Sem ga dans kar pustila in šla. Bo mogoče kaj bolje. Pa sej vem, da mu ni hudega, ker je tud ponoči lepo spal. Ponavadi, če kaj travmatičnega doživi čez dan mamo pol tud zvečer ko zaspi jok v sanjah.
Uživajte v sončku.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
5.9.2006 10:45:56   
majas
Danes pa mi je uspelo dalj časa spati... včeraj zvečer sem tako user posted image da mi je moj komaj potolažil... pa tudi zdaj se mi okice solzijo... jaz ne morem brez svojega muceka-še vedno ga ni. Zakaj naju ni bilo čez vikend, tako naju je revček iskal zdaj pa odšel... joj kako je hudo ko si tako zelo navezan na žival. Jaz še bom skos upala da se prikaže...

Kaja11 saj tudi meni kaže na pol/pol...pa bo baje punčka...hm..potem pa verjami tem vražam user posted image danes me dragi pelje na kosilo da ne bom spet kaj zažgala...pa lupinico greva kupit...so v Arielu znižane na 15.000 sit pa res lepe.... je rekel da bom malo boljše volje...
meni pa tako težko ko gledam njegovo dekico in sklečko in...eh user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
5.9.2006 10:58:09   
Anonimen
majas user posted image . Jaz sem trenutno pri moji starših in imamo 2 muci,...seveda se ju hočeta oba znebit user posted image , najbolj me boli, ker je ena muca bila ljubljenka od mojega dragega user posted image , in mi je rekel, da je ne bi dal proč kljub temu, da bova imela user posted image . Moja 2 pa se hočeta znebiti obeh user posted image ,...Zdaj razmišljam in tuhtam kam bi jo dala, da ji en bi bilo hudega,...pa se ne spomnim nič pametnega user posted image . Ampak vem karkoli bom naredila, da bom poskrbela, da gresta obe v dobre roke,....no tastarejša sploh ni navajena bit kje veni, ker nikoli ni bila, najina pa se je kar veselo podila za ptiči in mišmi user posted image .
In ko načneta to temo grem raje kar stran, ker mi je tako hudo user posted image  user posted image .

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
5.9.2006 11:18:40   
kaja11
Ja, živalce so ena luštna stvar. Ampak jaz sem zaključila z njimi. Ta drugi mi je umrl pred 1 mesecem user posted image Ko sem prišla domov iz dopusta, sem ga našla mrtvega v bazenu. Sosed, ki je bil en dan zadolžen za njegovo hrano, je rekel, da je še pred dvema urama skakal okoli. Skratka.... lep konec dopustauser posted image . Fuul mi je bilo grozno ker se sploh nisem mogla poslovit od njega. Trebuh mi je tako otrdeval, da sem šla k zdravniku. Čim začnem govoriti o tem dogodku, mi trebuh otrdeva. Dost imam tega. Živali načeloma preživimo..... jaz imam pa dosti jokanja za njimi.... očitno sem preveč občutljiva za te zadeve.

Seenamojca.... hvala za podatke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
5.9.2006 12:16:53   
Aja1
Majas, upam, da muca pride čimprej nazaj, da ne boš žalostna.

Matejka81, ti se pa poskušaj kaj spomniti, da muce ostanejo. Tudi jaz sem nora na živali in mi je zares hudo, ko berem kaj takega.

Sicer sem pa danes malo boljše volje, ker se je včerajšnjih +10 kg zmanjšalo na +8,5 (zjutraj). Se vidi, da sem šla ponoči vsaj 5x lulat user posted image

Meni pride tudi pol/pol po tistih vprašanjih. Jaz zdaj upam, da bo res user posted image , ker imam že kar precej roza oblekic....le kaj bom z njimi, če naši punčki zraste lulček?! user posted image

Ima katera zdaj v bližnji prihodnosti pregled? Jaz ga imam v četrtek in komaj čakam, ker mi je G obljubila tudi UZ....pa kri mi bodo spet vzeli (to mi sicer ni všeč, ampak če treba, treba).

Punce, kje je že tisti seznam, kaj rabimo vse imet za user posted image . Moram si ga natisnit in malo obkrožit, kaj mi še manjka.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
5.9.2006 12:19:53   
Anonimen
aja1. amisliš tegale:
http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=181&kat=18&podkat=

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
5.9.2006 12:21:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Meni pride tudi pol/pol po tistih vprašanjih. Jaz zdaj upam, da bo res user posted image , ker imam že kar precej roza oblekic....le kaj bom z njimi, če naši punčki zraste lulček?! user posted image

Mene tudi že kar malo panika grabi glede tega user posted image , jao, jaz ne vem kaj bom, če se kaj takega naredi user posted image , res upam, da najini princeski ne zraste lulček user posted image . Tako sem se navezala na to, da bo deklica, zdaj pa da me fantek preseneti,....user posted image  No, za prvo silo bi ga lahko oblekli,...potem čez teden ali 2 bi morali pa nujno po nakupih.

Aja, glede muc bom videla, razmišljam, razmišljam,...no smo le v stanovanju trenutno, tako, da hmmm. Ne vem.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2344
5.9.2006 12:48:21   
Monika79
pozdravljene  souser posted image

Vidim, da je v albumih polno novih trebuščkov Matejka, Aja in Majas user posted image user posted image  tudi moj je že noter od sobote, tako, da sva se midva tudi poslikala user posted image  jaz kar včasih ne morem verjeti, da se tako hitro približujejo naši PDP, še posebaj za punce, ki imate PDP na začetku meseca novembra, mi ki smo bolj na koncu, mi bomo do takrat že prebirale vaše porodne izkušnje in se hraborile z njimi user posted image user posted image

Majas te razumem, da si žalostna glede tvojega muceka, tudi jaz mam doma 6 kg težkega muceka, ki je samo samo moj in je tak prijazen muc, ko pridem domov, ga dam v album, ker je full fotogeničen user posted image user posted image  tako, da je moj dragi včasih ljubusumen na njega, ker ga dosti crkljam in razvajam user posted image user posted image

TinyP ta seznamček pa je zelo dober, ki si ga gor dala, bo prav prišel, tako, da lahko začnemo črtat kaj že imamo in kaj nam še manjka user posted image user posted image user posted image

Nekaj mi povejte punce, se vam zgaga tudi pojavlja v obliki slabosti, ker jaz se vedno (še posebaj proti večeru) počutim zelo slabo, prav slabo mi je in imam vse v grlu, tako, da preden grem spat, še en čas moram sedeti in potem gremo počasi v vodoraven položaj, ker mam vso večerjo v grlu user posted image

Jaz pa sedaj zadnji teden ugotavljam, da user posted image  brca čisto desno pri rebrah, tako, da če ležim na desnem boku, se je prav treba prestaviti, ker noro razbija noter user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še tega testa za sladkor  nisem imela, kdaj bi se naj opravljal?

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
5.9.2006 13:17:17   
Aja1
Hvala, tinyP. sicer sem nekje videla drug seznam, ampak tudi ta je uporaben. moram malo preštudirati, kaj še rabim.

Monika79, jaz sem test glukoze delala v 21. tednu. Če ti ga do sedaj ni bilo treba, ti ga verjetno tudi ne bo. Moja G da vsako user posted image  na ta test, nekateri G pa samo nekatere.

Jaz težav z zgago zaenkrat še nimam. Pravijo, da pomaga, če z jedilnika črtaš mlečne izdelke zvečer.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
5.9.2006 13:20:19   
Aja1
Monika, lep trebušček....kako vse lepo rastemo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
5.9.2006 13:21:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Monika79
jaz kar včasih ne morem verjeti, da se tako hitro približujejo naši PDP, še posebaj za punce, ki imate PDP na začetku meseca novembra, mi ki smo bolj na koncu, mi bomo do takrat že prebirale vaše porodne izkušnje in se hraborile z njimi user posted image user posted image  

Monika tudi jaz sem malo preden sem prebrala tvoj post razmišljala o tem, kako hitro bojo naši user posted image  tukaj,... Jutri bom napolnila 31 tednov, to pomeni, da sem že v 32 tednu user posted image  user posted image ,...tam nekje od 35 tedna dalje bi pa naj imele že torbe za v porodnišnico pripravljene, ne? user posted image  to sem nekje prebrala/slišala, ampak se zdaj ne spomnim kje,...

Glede na to, da še vedno pričakujem user posted image , in da princeske rade pohitijo,...bi se bilo res pametno pripravitit že prej user posted image .
Drugače je pa moja user posted image  danes nekam mirna, no glede na to, da je celo noč razgrajala user posted image , se ni za čudit, kaj?

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2348
5.9.2006 13:45:13   
majas
Ampak res ta čas tako hiti in hiti... tudi jaz koma čakam na našo princesko. Pa tisti seznam sem dala kar tako malo za hec gor, pa nič bati  in ne verjamite tem vražam user posted image

Sem klicala zdaj na radia da bodo dali oglas da pogrešam muco. Ah te živali...preveč sem navezana,  potem pa jokam kar res ni dobro...tako da sem ista kot ti kaja11...in potem mi trebušček tako otrdi...ah..tud jaz sem tako občutljiva!user posted image

monika79 tudi mene zvečer to matra in potem mi je slabo pa še iz ust mi tako smrdi-bee...pa si ne morem pomagati. Spijem malo donata za prvo silo.

Jaz imam pa komaj 19.pregled pa študiram da bi ga morala imeti prej zaradi papirjev za CSD...še nimam nič...ali se jih da dvigniti brez potrdila od G.in ga prineseš nadknadno? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
5.9.2006 13:52:19   
Monika79
Aja - a tako hitro si imela ta test glukoze, meni je sicer omenila, da bove tudi ta naredile, sedaj pa ne vem, če je mogoče pozabila ali kaj, ker tudi ona vse svoje pacientke daje na ta test user posted image  hm mislim, da jo bom kar na naslednjem pregledu povprašala kako je s tem, samo takrat bom že v 32 t, bo že prepozno user posted image
Jaz pa imam takoooooooo rada mleko in vse kaj se mleka tiče, samo mene pa ta zgaga redno "obiskuje"  od  25 t tako, da več ne vem kaj bi, sem tudi zasledila, da bi baje naj pomagal donat, ga mam tudi na nočni omarici, no drugi dan pa imam prebavne probleme, ko ga zvečer spijem, no pa smo spet pri drugih problemih user posted image user posted image  pa saj ni problema, pa glavno, da se naši user posted image  zabavajo v trebuščkih user posted image user posted image  veš Aja tudi pri meni je vedno več kg zvečer kot zjutraj, ziher +1 razlike, zato se raje zjutraj tehtam, da potem rezultat ni tako grozen user posted image user posted image user posted image

Matejka - tako pravijo, da bi nekje od 35 t naj bile v nizkem štartu za porodnišnico user posted image user posted image  oh me zanima kako bo potem na naši temi zgledalo, ziher bomo vse na vrhuncu pripravljenja in samo še bomo govorilile o špikanju, pa o CTG, pa čepkih ,....... oh bo lušno user posted image user posted image user posted image  veš Matejka tud jaz vsak dan ne čutim enako močnih brck, včasih je dete nenormalno hiperaktivno, včasih, pa se le tu in tam malo spomni na mamico in me poboža, pa potem so tudi tiste močnejše brcike redkejše, samo potem drugi dan vse noter spravi user posted image user posted image

lp Moni user posted image

PS

En test ugotavljanja spola sem našla, pripraviš 2 blazini, ena oseba naj ti pod eno blazino da škarje, pod drugo pa nož, med tem časom se moramo user posted image  vstran obrniti, da nebi bilo kakega špehanja user posted image user posted image  in potem se pač user posted image  usede na blazino, če se usede na škarje je user posted image , če pa na nož je user posted image , midva z dragim sva to že sprobala 2 x, prvič sem se usedla na nož user posted image , drugič pa na škarje user posted image , tako da ne vemo kaj bo user posted image user posted image , pač to so pač igrice za zabavo, da je bolj lušno user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?