|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
24.8.2006 16:28:51   
Anonimen
kaj zj a ni nobene???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
24.8.2006 16:37:36   
majas
Joj konjčno sem si spet izborila računalnik... sem zlikala cunje se jih je nabralo, včeraj so mi šive ven pobrali in zdaj počasi spet migam z svojim prstekom.
Ta ležalnik je baje zelooo praktičen ne? Hm..ga bom mogla tudi jaz verjetno čimprej nabavit a kaj ko je zdaj z dinarčki bolj takouser posted image
In tudi jaz bom vzela denar ne paketa...

Krfjolca kje si pobrala o telovadbi za nosečnice oz. kako je naslov da jaz mojemu rečem da mi ga zdowlanda..ker sem že razmišljala da bi se mogla začeti malo razgibavati.

Še vedno nisva dobila avta saj sem vedela da bova cel teden brez in meni je že prav grozno. Bi rada šla malo domov da spremenim okolje in si malo odpočijem od vsega in vseh teh nesreč...

Hm tinyP mene za enkrat nič ne stiska ampak me pa je ko sem si prehladila jajčnike oz mehur potem pa je bolelo ko user posted image mogoče pa se tako premika user posted image da te kej boli ...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
24.8.2006 16:38:16   
alja01
Ojla punce!
Danes me pa že mineva glavobol, juhuhu.user posted image Sm vsak dan si merla pritisk, ker sm slišala oz. brala da baje to ni dobra kombinacija glavobol-povišan pritisk. No pa je blo vse OK, sam da me je nehala moja buča bolet.
Sm pa prebrala, da ste se kr navdušle za tole ležalko, že kr jst razmišljam da bi jo šla tud kupit, če  jo bodo še mel. Trenutno pa moj user posted image  in moj očka že pridno oblikujeta (po mojih navodilih) sobico za našegauser posted image . Dokler je vrtanje, pa zabivanje pa beljenje in lakiranje sm jst raje kr v ozadju (jst sam barve zbiram).
Sm pa tud jst že slišala, da se splača za user posted image  kupovat v Avstrijo, nekatere od vsa (sem prebrala) pa ste mi to samo potrdile.  V bližini katerega večjega avstrijskega mesta pa je ta  trgovinca, a je to velik nakupovalni center al majhna trgovinca, sm slišala da je nekje v bližini Ike?????????????
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
24.8.2006 16:53:36   
Anonimen
ja majas upam da je res to k se premika....

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
24.8.2006 16:55:40   
Anonimen
nj mi še kera pove kolk ste se že kej zredile...jz sm prejle na vago stopila pa me je kr groza 14KG.....UAU!

ja mislm da bo res velk ta otrok.   no samo da bo zdrav.....zarad mene ma lohk tud 5 kiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2055
24.8.2006 17:50:03   
Anonimen
ej spet so se vse poskrile:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2056
24.8.2006 18:36:10   
Aja1
Jaz se se zredlia za 8 kg (od tega za dve v zadnjem tednu)....ampak ne želim ravno roditi 5 kg težkega otroka....le kako bi ga ven spravila user posted image . Najraje bi vidla, da bi imela okoli 3 kg user posted image . Sicer pa bomo novembra pisale, kako veliki in težki so bili naši otroci in kakšen je bil porod.
Sem pa brala na MON-u, ko so oktobrke pisale da so se zredile za 4 kg, 5 kg... Zdaj pa ne vem, al nič ne jedo ali kaj?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
24.8.2006 19:07:51   
krfjolca
Hehe, Aja1, mislim, da me krepko dvigujemo povprečje ... user posted image
Jaz sem se do zdaj 6 kg. Mi pa še kar niha - predvčerajšnjim je vaga pokazala 70 (itak me je infarkt user posted image ), pa sem dva dni malo bolj pazila in nisem jedla nobenih sladkarij in sokov, pa je padlo nazaj na 68. user posted image  Moram vztrajat pod 70 vsaj še kak mesec, no ...
Je pa fajn, ko si v bistvu druga drugi kar neko potuho dajemo ... user posted image  Si rečem, ah, Aja1 se je za 8 kg zredila, tinyP za 14, pa sta obe novembrke, bom jaz kar še en piškot pojedla zdajle user posted image . Evo, šibam po Müsli tablico.

majas - jaz sem si z e-mulo potegnila dol 2 telovadbi: Jane Fonda`s Pregnancy workout in Kathy Smith`s Pregnancy workout. Zdaj sem preizkusila Kathy Smithino, pa je kar fajn. Bom danes poskusila še s Fondo.

Ležalnik sem pa končno dobila. Prav super je. Sva ga postavila na tla, da ga je Kala fino ovohala (jo počasi navajava na vse nove stvari, da ne bo potem prevelik šok zanjo. Bo novembra samo še en navaden dojenček zraven, big deal. Za zdaj sva pa noter pripela enega pliškota, pa ga malo gugava user posted image  ... (čist neučakana ...)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
24.8.2006 19:12:07   
Aja1
Ja, res si dajemo potuho.... Jaz sem sama sebi obljubila, da danes nič sladkarij...ja, seveda....ko sem šla v trgovino, sem si kupila dve rum ploščici in jih pojdla kar na skrivaj user posted image . Čez 2 tedna imam G in upam, da ne bom preveč kregana. Moram mal več piti vode, da ne bom lačna in da kg ne bodo šli šli tako hiro gor.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
24.8.2006 19:31:34   
Anonimen
matr poj sm se pa res jz preveč zredila...joj se že sekiram...samo da bi pa jedla več to sigurno ne! bog ve kaj?!...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2060
24.8.2006 19:39:50   
krfjolca
Saj bomo pol hujšale, od decembra dalje.
Pa si ne bomo več potuhe dajale, ampak se bomo spodbujale user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
24.8.2006 19:59:40   
Anonimen
čakte mal sm gledala maš vaše fotke pa nobena nima tcga trebuha..mislm velikga no...jz mam tacga kot da bom vsak cajt šla v Rim!!!!jooj..

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
24.8.2006 20:16:02   
Anonimen
Šoping terapija je uspela jeeeej, kak je to en fajn občutek user posted image .

Sem rekla, da ne bom nič več kupovala za najino user posted image ,...jah sem se spet pošteno zarekla user posted image , v Kik diskontu sem kupila 2 majčki in 2 hlačke, majčka (dolgi rokav) je bila 2.19 E, hlačke pa so take fine kosmatene za spomladi 3.19 E,  zgleda pa kot kompletek, čeprav ni.
user posted image (kupovala pa sem št. 68, ker čist malih stvari imam že skoraj preveč user posted image ),
No, tudi bodoča mami se je nekaj malega privoščila user posted image , ene hlače (kot trenirka) pa 2 majčki dolg rokav bombažne.
Zdaj iščem pa žrtev, ki bi mi uredila nohte na rokah user posted image , sem si kupila mini nalepkice za nohte in mini kompletek za francosko manikuro user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2063
24.8.2006 20:23:33   
urška76
Punce ne se preveč glede kg sekirat. Pri Mihu sem se v teh tednih zredila za 11kg, tokrat sem malo bolj pridna (beri sem več zgubila na začetku). user posted image  Vseskupaj je bilo pa v prve 17 kg+. No moja sestrica je bila še bolj pridna in se je pri 25+ nehala tehtat. Pa pozna se tud, če ste se pred nosečnostjo pazile pri hrani, in zdaj telo akumulira vse kar dobi za rezervo. Sej bo šlo novembra čudežno kar nekaj kg na hitro dol.
Sem pa videčla, da se o ležalnikih pogovarjate. Mi smo ga tud v prve zelo zelo rabili. Kak mesec čez dan sploh ni spal v drugem kot v njem. Sam jaz imam cam-ovega, temno modrega. 
TinyP a si si moj trebuh ogledala. Je tuuuud ogromen. Moram mojmu reč, da me slika, pa da dam še kako svežo fotko v album. Ja pa glede stiskanja trebuha, a piješ donat oz magnezijeve tablete? Vsekakor omeni g na pregledu. Že za mirno spanje.
Uživajte, grem gledat fuzbal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
24.8.2006 20:32:00   
Anonimen
JA JA JA URŠKA EVO točn tacga mam ma istiga.....

bom dala slikco gor..no sj sm že hotla sam je prevelka...bom že zrihtala...

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
24.8.2006 20:32:32   
Anonimen
ej urška kdaj maš PDP?????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2066
24.8.2006 20:54:46   
urška76
4.11. so rekli, sam glede na pretekle izkušnje se bo za kak teden zavleklouser posted image
Domžalčani so pa zgubl 3:0 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
24.8.2006 20:59:34   
Anonimen
no 13 dni prd mano...joj...

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2068
24.8.2006 21:06:09   
urška76
No sej trebuh je tud 14 dni nazaj slikan. Pa sploh se ne sekiri zaradi trebuščka. Tiste, ki imajo posteljico spredaj imajo prej in večji trebušček, kot tiste ki jo imajo zadaj. No jaz jo imam zadaj pa sem vseeno ogromna user posted image . Itak je pa važno kako bo šel trebušček novembra in še nekaj naslednjih mesecev nazaj. Zdej naj pa kar raste, ima vsaj user posted image  dovolj prostora za akrobacije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
24.8.2006 21:13:02   
Capyka
Hoj vsem,

evo še ena taka, ki se pridružuje Tinyuser posted image ... Tudi jaz +14 kg user posted image .

Oglašam se tu bolj malo, vendar pa vas redno berem....

Vidim, da že vse kupujete cotke in opremo.... Jaz pa nimam tut še ene cotke ne. user posted image
Gre pa bolj za vražo, ker naj se nebi do 7. meseca nč kupovalo, da ne bo kaj narobe. user posted image user posted image user posted image
Glede na to, da sva zanosila po doooolllggiiihh 4,5 letih v 2. ivf postopku, se tega (zaenkrat) še kar držim. user posted image

Aja, predvidena je user posted image  user posted image user posted image user posted image , tam nekje okoli 10.11., imena pa še nimava... user posted image  se mi že kar rola....
Najprej naj bi bila Sara, potem pa sva ugotovila, da če jo prebereva skupaj s priimkom, rata ksara user posted image , midva mama pa tak avto.... ja user posted image  no...

Lp vsem in user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
24.8.2006 21:28:02   
Aja1
Capyka, ti se nam le večkrat oglasi na forum....smo vesele, če se tukaj kaj dogaja. Md dopusti je bilo kar nekakšno zatišje, zdaj je pa spet forum v polnem teku. user posted image

Punce, kakšni so kaj popki? Moj se je na vrhu že izbočil, spodnji del je pa raven....tud ta bo kmalu ven pokukal...ojoj, nič lepo ni videt.

Kaj če bi res dale naše trebuščke spet v albume (nove slike). No, jaz se bom jutri slikala in album dopolnila.

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
24.8.2006 21:44:30   
majas
Capyka pozdravljena med nami...

Jaz imam do zdaj +5 kg... trebuščka nimam tako zelo velikega tako... mi je pa prav lepo videti da imate nekatere že tako velikega...ja pa saj imate tudi pdp pred mano.

Moj popek pa hm, še vedno znotraj...tako da nevem če bo ven pokukal, mogoče zadnji mesec.

krfjolca nisva našla user posted image pa sem mu pokazala pa ne najde..nevem kako to...user posted image

Malo prej mi je tako grijez zapasal da sem si ga morala skuhati, moj pa se smeji kake pribliske dobim in potem sem že v kuhinji ... potem pa ona stoka da spet posodo mažem-seveda zdaj najbolj ko jo mora on umivat. saj še kaki dan pa bom tudi jaz lahko dala prst v vodo...ah potem pa bom spet za vse sama, zdaj je bilo prav lepo ko je posodo opral, pa mene zvečer umil user posted image

zdaj pa je spet napovedano slabo vreme...upam da še bom lahko kaki dan zaplavala v morju

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
24.8.2006 22:16:47   
kaja11
No tko pa je tudi meni uspelo.... v albumu buši je moj trebuh pred 1 tednom in pa slikica iz UZ.
Danes sem imela pregled.... +8kguser posted image .... pa k mi tko sladkarije pašejo. Počutim se pa že kot v 9 mesecu... ne morem dihat, kislina, lažni popadki, križ.... jamram k ena stara mamauser posted image . Še mal pa bo konec.... a ne.  Danes sem zdravnico vprašala če lahko dete tudi preveč migauser posted image ... včasih imam občutek, da mi bo čez trebuh ven zlezel. Babi je že komentirala "a ta bo pa še bolj živahenuser posted image ?"

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
24.8.2006 23:12:56   
urška76
Kaja sej tvoj trebuh pa še ni tako velik. Mislim, da vodim user posted image . Sladko pa meni tud tko paše. Sam niso vsi cukri dobri. Najboljš je vikikrema, pa kaki piškoti s čokolado.user posted image  Slikica z uz je pa full lepa. No itak so vse z uz lepe, vsaj meni.
Majas ti se pa kar še šparaj, naj se tvoj navadi na pomivanje in ostalo. Potem po porodu boš kak dan tako utrujena, da tud vstala nebi, pa  bo on malo pospravil. user posted image  Še likat ga navadi.user posted image
Drugač pa moram povedat, da mi je mala user posted image  zdele tako po trebuhu kolovratla, da sva z mojim sam gledala. No jaz sem še stokala zraven. Je nekajkrat peto tako ven porinila, pa rito, da so ble ornk buške vidt na trebuhu. Me je moj spraševal, če pleše. Bi blo fajn kaj tajkega na fil posnet.user posted image  Pa pri Mihu ni bilo nikoli kaj takega, čeprav je bil že v trebuhu živahen. Ta mi bo še dala vetra se mi zdi.
No zdaj pa šibam pod tuš pa spat, upam, da danes mali ne bo cmerglal.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
25.8.2006 8:27:52   
Nogavica
Dobro jutro, punce!
Danes sem v album naložila dve novi fotki - od tega tedna.
Poglejte in se potolažite tiste z malimi trebuščki, ker jaz menda spadam v težko kategorijo user posted image . Tudi glede kilogramov (+14). Obseg trebuha je bil pred dvema dnevoma 99 cm. Pa ne pozabite upoštevat, da je moj PDP konec novembra user posted image . Ampak še vedno se mi zdi, da se v ostale dele telesa nisem nevemkoliko zredila, razen malo v stegna in zadnjico. Pa seveda prsi. Tudi drugi pravijo tako - upam, da ne samo zato, ker me nočejo užalit.
Popek se, mislim da, počasi obrača ven, ker je nekam čudno "nakodran" ob robovih user posted image . Sem upala, da se mi ne bo.
Tudi moja user posted image  je zadnje dni zelooo aktivna. Mi cel dan nori po trebuhu. Upam, da vsaj ponoči spi. Sem si pa zdaj že dvakrat snemala trebuh, ko se mi je zdelo, da bo norela, in je včeraj nastal zanimiv 6-minutni filmček valovanja trebuščka. Sem čisto navdušena, da sem se tega domislila user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?