|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
23.8.2006 21:45:09   
Aja1
No, to izolirano torbico moram pa tudi jaz kupit. Vidim da bo prav prišla. To od babylove si kupila v DM?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
23.8.2006 21:55:43   
krfjolca
V DMu, ja. Če se ne motim, je bila malo čez jurja.

Zdaj grem pa malo telovadit ... Sem si zdaunloadala en filmček s telovadbo za nosečke, pa bomo sprobal ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
24.8.2006 8:30:04   
Aja1
Kje pa ste punce...še vse spite?user posted image

Krfjolca, hvala. bom šla tudi jaz pogledat v DM. Bom kar še ostalo tam nabavila (plenice, robčke), mazilo za ritko bom pa verjetno v Mullerju tisto Bubchen al nekaj takega. Baje je tisto full dobro.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
24.8.2006 8:38:27   
Anonimen
Uf, ne ....kje,...me je celo noč tak kislina matrala, da sem komaj čakala, da je jutro,....ko pa sem proti jutru zaspala, pa sem imela neke bedne sanje user posted image  user posted image  user posted image , da me moj lubi ni več maral user posted image , madonca, glupe sanje. Namesto, da bi se mi vsaj kaj lepega sanjalo o njemu, ko sva bila tako user posted image user posted image user posted image  user posted image .
In sem se raje kar zbudila, predno bi začela spet vse premlevat in imela spet en beden dan user posted image .

No, mi2 z atekom sva se odločila, da greva samo do Gralle danes, drug teden pa do Ikee, pa tam dalje, ker nama bo zmanjkalo časa, pride pozno iz službe in nimaš nič od dneva potem več.user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2004
24.8.2006 8:46:13   
Anonimen
Bo katera vzela zavitek namesto denarja ob rojstvu? user posted image
Jaz sem bila prepričana, da bi vzela denar, ampak sem se zdaj fiksno odločila za zavitek A. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2005
24.8.2006 9:33:15   
Višnja
Dobro jutrouser posted image ,
kako ste user posted image novemberke???
včeraj sem bila na 3D ultrazvoku v PO in morem res pohvalit ginekologinjo (se pozabila priimek), ki je bila res zlata. Notri sem bla sigurno pol ure in mi je vse natančno razložila, zmerila, poslikala in se prav potrudla, da bi naredila čim lepše slike oz. čakala da se mikeno premakne, ker se je prekrival z rokico.Res prijetna ženska in sem bila zelo presenečena. Slikice bom dala gor malo kasneje. V glavnem je vse OK, meritve ustrezajo tednom nosečnosti in težki smo 950g. Koliko pa ostali tehtate- glih tako za primerjavo???

Kaj zdaj jeseni pridejo tudi nove kolekcije vozičkov???

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
24.8.2006 9:41:47   
Aja1
Jaz bom vzela kar denar, ker pri paketih, tiste večje stvari, ki so zraven že imam.
Višnja, ti imaš najbrž kar precej za mano PDP, ker je bila moja težka pri 29t5d že 1428g.

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
24.8.2006 9:42:39   
krfjolca
Jutro, souser posted image !!!

Jaz sem tudi danes bolj slabo spala, ampak sem si sama kriva, ker sem včeraj popoldne drnjohala skoraj 2 uri ... Ponoči pa nisem mogla zaspat ...
Trenutno se odločam, ali naj si pobarvam lase ali ne ... Imam barvo že kupljeno, pa še kar kolebam. Kupila sem bolj rdečkast odtenek, pa ne vem kako bo izpadlo. Moja frizerka je namreč že odpeketala na porodniško, drugam se pa nočem barvat. Pa naveličana sem že te barve - imam temno blond in pramena (z narastkom user posted image ) ...

Jaz se za zavitek še odločam. Se mi zdi, da je v vsakem nekaj stvari, ki mi niso všeč ali jih ne rabim. Še najbolj bi mi prav prišel stolček, ostalo imam. Verjetno pa se bova kar za dinarčke odločila, bodo krvavo prav prišli.

Višnja, mi tehtamo približno 1100 gramov. Je bil pa mulo ful živahen in se je G v Postojni kar namučil, da je ujel trenutke za slikanje user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
24.8.2006 10:13:13   
viv_
Ojla!

Jaz sem ravno s pregleda, vse OK, edino tale beli tok user posted image , me nekaj zafrkava. Še pritisk sem imela normalno visok, ker sem prej poslušala prenos košarkaške tekme user posted image . Naslednji pregled imam konec septembra, takrat bo baje tudi UZ, da prečekiramo kako in kaj, sem pa dobila vse papirje, tako da grem lahko na CSD uredit stvari. Urejaš lahko 60 dni pred rokom in bom to čim prej storila, da imam potem mir.

Kilogrami zaenkrat +10, ampak glede na to, kako hitro so šli v začetku gor, grejo zdaj lepo. Sem bila pohvaljena, imam 63 kg na 166 cm višine.

Danes sem brez Mirne, je pri teti na počitnicah. Pa mi je že kar malo dolgčas po smrklici user posted image . Včeraj je odkrila besedo "tipično" in potem je bilo vse tipično user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
24.8.2006 10:21:57   
Anonimen
Viv, ti si pa isto velika in težka kot jaz user posted image , no jaz imam eno kilco manj user posted image , ampak ne bo dolgo tak user posted image .
Joj, samo, da je z našimi bebicami vse OK user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2010
24.8.2006 10:55:24   
urška76
Ojla!
Mi smo spet po eni neprespani noči. No danes je zdržal mali malo dlje in je začel šele ob štirih sitnarit in jokat. Očitno bo zbolu, ker mu tud iz ust smrdi. Za soboto je pa na rojsni dan povabljen. Očitno ga bomo preskočili.user posted image
Je pa danes moj dragi doma in sva šla po nakupih. Je mali vse hlače prerastu (no skoraj), pa rabi zdej za v vrtec, ker bo sigurno bolj usran dam hodu, kot iz varstva. Sva v baby centru kupila dve trenirki (samo spodnji del), da sva zapravila darilne bone, ki sem jih dobila v zahvalo od sestrične, ker sem posodila cunce. Zdej pa dragi mal ureja po stanovanju, jest pa za računalnik. user posted image  No potem imava pa sestanek v vrtcu z vzgojiteljico. Upam, da bo tud ta drugi vtis tak kot prvi. Me je že kar strah kako se bo mali znašel v skupini, ki je že formirana in bo padel mednje kot marsovček. user posted image  
Kar se paketov tiče sploh nimam pomislekov. Vzeli bomo tolarčke. Stolček imamo tud drugi že kupljen, ker teli trip trapi so res uporabni (nečak je do 12 leta sedu na njem), zdej ju ima pa sestra za takrat, ko pride kaj več obiskov, pa namesto lojtre za višje police user posted image . Ostalo pa itak še od Miha.
Pridno božajte vaše nogometaše/nogometašice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
24.8.2006 10:57:27   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: viv
Pa mi je že kar malo dolgčas po smrklici user posted image . Včeraj je odkrila besedo "tipično" in potem je bilo vse tipično user posted image

No pri nas pa je popularna beseda zgini. In potem je traktor zginu prikolico (ne vem kako, če jo je pa zgubu), pa vetr mora zgint, no meni tega še ni reku.user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
24.8.2006 11:20:43   
Nogavica
Pozdravljene!

Tudi jaz sem, tako kot matejka81, včeraj zaključila s predavanji v šoli za starše - moram reči, da je bilo kar zanimivo. Danes me čaka še praktični del - pravijanje in to je to.
Sem vsa vesela, ker sem včeraj kupila tisti ležalnik v BC, ki je v akciji user posted image . V soboto ga niso več nikjer imeli, so pa rekli, da dobijo novo pošiljko v sredo in sem jim včeraj najprej po telefonu težila, če so prišli, potem pa takoj po službi odbrzela tja in ga kupila user posted image . Sem hotela rdečega, zato nisem naročala preko spleta.
Zdaj sva se vseeno odločila, da vzameva Jaguar 3, ker se mi zdi bolj praktičen, pa še poceni je na e-bayu. Zdaj ga morava čimprej naročit, da slučajno ne vidim spet katerega drugega in si premislim.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
24.8.2006 11:27:17   
krfjolca
No tko - barvo imam na glavi. Še pol ure počakam, potem bomo pa vidli. Upam, da ne bom kot paradižnik user posted image  ...

Drugače sva pa kooooončno dobila dinarčke. Dragi plačo, jaz pa honorar. Zdaj grem končno lahko na pošto po ležalnik iz BCja.

A ima katera kako idejo, kaj skuhat za kosilo? Iz skrinje sem vzela mleto meso, pa zdaj ne vem, kaj bi z njim ...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
24.8.2006 11:30:01   
Anonimen
Krfjolca, kaj pa testenine? user posted image
Joj, upam, da res ne boš preveč rdeča user posted image ,...a maš čist rdečo barvo?

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
24.8.2006 11:49:52   
Aja1
Ja, testenine bi čisto pasale k mletemu mesu...ali pa njoki in mleto meso v omaki..njami user posted image
Jaz sem se pa danes odločila, da probam zdržat en dan prez sladkarij...upam, da bo uspelo, čeprav dvomim v to. user posted image  Danes je spet možek za štedilnikom in kuha zelenjavno juho...ja, to je zdravo in tudi dobro.

Vidim, da vas je veliko že kupilo ta ležalnik v BC. Za koliko časa je uporaben? Je to fajn zadeva? Jaz sploh nisem nikoli razmišljala o kakšnem ležalniku...mogoče je pa zelo uporaben...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
24.8.2006 11:56:44   
Anonimen
Aja1, mislim, da je uporaben tja do 9 mesecev, oz. piše, da dokler otrok ne začne že sam hodit,...Nekaj takega,...
Drugače pa se meni čist vredu zdi, pa ful mi je všeč user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
24.8.2006 12:15:48   
krfjolca
Mmmmm, njoki, mogoče res user posted image
Grem v šoping ... Pokazat mojo šekši novo barvo ...  jupijeeee, je čist tolk lepa kot jo ima tetica na škatli od barve ...

Je taka - bolj rjava, ampak z rdečkasto oranžnim pridihom ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
24.8.2006 12:21:38   
Aja1
Krfjolca, potem pa le pojdi pokazat novo barvo las. Jaz sem se enkrat barvala (sem hotela malo posvetliti moje temno blond lase) in sem kupila zlato blond barvo...rezultat je bil porazen....bila sem čist oranžna kot lisica... user posted image

Kakšne barve pa imajo te ležalnike? A je to tak ležalnik, da se še malo ziblje zraven?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
24.8.2006 12:22:15   
Anonimen
halo halo evo meneuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2020
24.8.2006 12:27:53   
Anonimen
Aja1 , ja lahko se ziblje, lahko ga pa daš, da je kot ležalnik user posted image , je pa v modri barvi in pa v rdeči,...jaz sem vzela rdečega za najino user posted image . Lahko pa tud naslonjalo nasraviš, od čist vodoravnega položaja do sedenja user posted image .

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 24.8.2006 12:35:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
24.8.2006 12:29:47   
Anonimen
Aja še to, danes sem dobila reklamo od Ariela in je podobna zadeva noter za 12.000, tako, da mislim, da ga ceneje res ni mogoče dobit (no, ok, razen rabljenega)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
24.8.2006 12:31:40   
Anonimen
hm o kakšnem ležalniku se pogovarjate????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
24.8.2006 12:32:33   
Anonimen
O ležalniku za naše user posted image , v BC je klubska ponudba za 5.990 sit user posted image . Zelo fajn zadeva user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
24.8.2006 12:33:22   
Anonimen
UPS vzela sem rdečega,...pardon user posted image
Če želiš ga fotografiram, da boš videla kako izgleda rdeč,...modrega pa menda imaš na nihovi spletni strani, samo jaz tam nikol nič ne najdem kar iščem user posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 24.8.2006 12:34:22 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?