|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
30.10.2006 17:19:35   
Aja1
A katera bo naslednja...hmmm jaz si kar ne upam ugibati, ker itak prehitevajo punce....no, ogoče bo Ema79...se že od zjutraj ni oglasila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
30.10.2006 17:52:23   
**Petra**
TinyP, čestitke za Emo79 pa upam, da se je reva že rešila in da je vso za njo.

Jst sem mela danes prvi CTG, vse je OK, naslednji pregled imam danes teden. Sva se danes lih mal pohecali z mojo gin in sem ji rekla, da je itak v nedeljo polna luna, pa da ne bom dočakala pon, pa je rekla, da je ona v soboto dežurna naj kr pridem user posted image user posted image user posted image .

Jah, bomo videli, kako se bo vse skupaj razvilo. Zdej grem pa počivat, ker mam dost za danes. Sem že od šestih pokonc, pa nič nisem počivala.

Nočko in se slišimo jutri.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
30.10.2006 18:01:40   
Anonimen
user posted image tako jaz sem si pa nardila malo reda. Vse kar sem kupila za user posted image  sem tlačila v previjalno mizo, pa sem ugotovila, da tako ali tako ni več prostora noter. Sem se kar odločla, da bom vse kar je št 68 in večje zaenkrat dala v eno škatlo in pod posteljo user posted image .

Zdaj moram pogledat še tiste stvari, ki jih imam sposojene pa da vidim kaj bom od tistega uporabljala,... verjetno bolj malo, ker imam tolk lepih novih cotik user posted image  user posted image .

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
30.10.2006 18:25:37   
Anonimen
Evo albumi delajo user posted image , sem dala noter moj najnovejši buši (včerajšnji) pa našo Piko user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3904
30.10.2006 18:26:31   
adelinna
TinyP - ČESTITKE!! user posted image

Mene pa gnezditveni sindrom ni še nič zagrabil. Zaradi zatečenih nog, mravljinčastih prstov na desni roki in bolečega križa se mi niti ne ljubi preveč pospravljati. Mi najbolj paše ležati s privzdignjenimi nogami, problem je le, ker v tem položaju takoj zaspim.user posted image   Težava je v tem, da potem ponoči ne morem spati. No, kakšen teden bom že še zdržala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
30.10.2006 18:32:47   
Aja1
Matejka, lep buši! user posted image user posted image user posted image  
Pika je pa prava pozerka user posted image user posted image user posted image ...tudi ona ve, kaj je treba zakriti user posted image

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
30.10.2006 18:38:37   
Anonimen
Seveda user posted image ,... sva jo z dragim lepo naučila, ne? user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3907
30.10.2006 18:42:43   
Aja1
Res je dobra slika user posted image

Jaz imam pa danes napade lakote oz. bolje rečeno požrešnosti....in to samo zaradi tega, ker mi je dolgčas (sem sama že cel dan), ven pa se mi ni dalo it (lenoba!).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
30.10.2006 18:44:57   
Monika79
oh kako lepo Tiny P, da si že mamica, želim vam polno cartanja in čim več lepih trenutkov z sinkom Andražem user posted image  user posted image user posted image

No katera je sedaj naslednja? jaz mislim, da bo kar Ema, lahko je že mamica user posted image user posted image user posted image

no pa se je začelo user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
30.10.2006 18:46:26   
Anonimen
user posted image  ne govori, jaz nonstop jem user posted image  user posted image ,.... samo mislim, da ni od dolgčasa user posted image . Bo prej požrešnost ja user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3910
30.10.2006 19:03:36   
Anonimen
user posted image  Kaj se dogaja s tem forumom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3911
30.10.2006 19:09:42   
Aja1
Pa pri meni je zanimivo tudi to, da ko sem se hitro redila (ene 3 tedne nazaj...je šlo v 2 tednih 3 kile gor) sem se malo zadrževala, zdaj pa že od takrat skoz isto kil in kar mislim, da lahko prav žrem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
30.10.2006 19:10:22   
Aja1
u...nekaj čudnega se dogaja user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
30.10.2006 19:20:01   
Anonimen
So prišle kakšne čarovnice pa so nam forum zacomprale? user posted image  user posted image  user posted image  Jutri je halloween.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3914
30.10.2006 19:22:20   
Aja1
sej to je že ok, da se vidijo tudi trakci, ampak prostora za besedilo bi moglo bit več...sej je še pol strani prazne (iz vsake strani nekaj).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
30.10.2006 19:23:51   
Anonimen
user posted image  res je,.... nekdo nekaj preizkuša user posted image ,.... po moje ne bo tako ostalo,... ampak čisto zgornje poste prekrivajo tiste reklame na levi strani user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3916
30.10.2006 19:26:50   
Nogavica
Čestitke, seenamojca in TinyP user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image !!!

Ema79, tebi pa tudi - zdaj je verjetno že za tabo.

Nova oblika foruma mi ni prav nič všeč. Upam, da je začasna...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
30.10.2006 19:27:04   
Aja1
Ja upam, da ne ostane tako, ker ni nič pregledno....zdej najbrž nekaj štimajo, pa probavajo če jim je ratalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
30.10.2006 20:30:48   
Anonimen
Še kar je tako user posted image  sumim, da bo tako ostalo,.... haloooo? user posted image  sploh mi ni všeč,....

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
30.10.2006 20:33:09   
urška76
Čer!
user posted image TinyP čestitke za korenjaka.  user posted image  
Ema79 upam, da je ta hudo že za tabo. Viv ti se pa drži, pa sporoči ko bo kaj.
Noč čarovnic je pa tokrat hitro prišla. Dopoldne so bankomati in kartice crknile, zdele pa še RR šteka.
Bom kar nehala pa se raj kaj jutri javim, dan moram it še moje noge odpočit.
Moj dragi pravi, da vas moram še v njegovem imenu pozdravit.user posted image  Očitno preveč tu gor visim (no on pa vsake toliko prečekira,kake neumnosti pišem).user posted image
Mirno noč, pa počakajte še kak dan, da nas bo vsaj kaj med novemberkami ostalo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
30.10.2006 20:45:14   
Aja1
Punce, a imate ve zmenjeno kdo bo poročal na RR o vašem odhodu v porodnišnico in o rojstvu user posted image ?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
30.10.2006 20:50:23   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Punce, a imate ve zmenjeno kdo bo poročal na RR o vašem odhodu v porodnišnico in o rojstvu user posted image ?

Jaz sem že zmenjena. je moj dragi zadolžen, tako da ko se javi Žiga vedeite da smo mi že v 4.user posted image  Pa z Viv sva zmenjeni, da mi javi, ko bo cartala svojo Zarjo, da vam sporočim, ravnokar sem pa tud Luni pisala na ZS, da lahko sporoči tud men, kdaj bo njihov čas za crkljanje, in vam potem sporočimo da carta. tako da punce mal si je treba GSM-je zamenjat, pa si bomo lahko o vsem poročale.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
30.10.2006 20:50:44   
Anonimen
Aja jaz imam,... če želiš mi piši na ZS tvojo št, pa ti jaz dam še mojo, samo se mi zdi, da bova me2 kar blizu skupaj rodili user posted image .

Sem pa pravi psiho, spet sem si bušija slikala user posted image  je že v albumu user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3923
30.10.2006 21:18:25   
Aja1
Matejka, ti kar slikaj, dokler še imaš trebuščka...potem boš pa itak Zaliko. Jaz sem tudi dodala nove slikice trebuščka v album. Recimo, da jih ne bo več veliko user posted image

Se pa tudi meni zdi, da bova midve rojevali na približno isti datum....jaz imam občutek, da bo to 5.11., ko je polna luna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
30.10.2006 21:56:22   
MALINČICA
Jaz bi tudi že šla 5.11. po našega malega ligenjčka, bi ga/jo že tako rada crkljala.
Tudi nekako upam na polno luno.
Sicer pa bomo potem pogrešale take brcike v trebuščku op moje.

Tako, danes sem tako lepo spala, zbujala sem se samo, ko je blo treba lulat in nato sem prespala/preležala še cel dan, tako da je bilo prav fino.
Nič nisem pospravljala, samo posodo od kosila in kosilo sem skuhala, pa še to filano papriko iz zmrzovalnika, zraven pa pire krompir.
Čak pa me še en stroj perila za obesit, pa nekako odlašam.
Bom že še! 

Zdaj pa se bašem z Milko in brkljam malo po forumu, ma mi gre na živce taka oblika, čist je mimo!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?