Monika79
|
ojla punce Oh da ne govorimo o odtekanju nog, takih še pri meni tudi jaz nisem videla, tako, da je spodaj vse ravno, pa kaki gležnji, jih enostavno ni, tako, da me kar panika pograbi in grem takoj ležat, to se ponavdi zgodi vsak dan ko pridem iz službe in se preoblačim, tako, da bo treba res malo več počivat in manj okrog letat, če pa mi je tako težko biti pri miru Krfjolca - dobrodošla nazaj k nam, v čvekalni klub sem velikokrat mislila nate, kako je kaj z tabo, hvala bogu, da si sedaj doma in da še bo tvoj fante malo počakal nekaj me vseeno zanima, kot si napisala, da so ti ustavili popadke, si imel močne popadke? in na koliko minut so bili? - malo me radovednost daje No tudi midva z mojim mava v načrtu, da bi bil zraven, samo lahko se tisoč stvari zgodi, pa ne bo moral biti če pa bo slučajno delal, pa me bo en od naših peljal noter, pa bo potem prišel v porodnišnico, saj ima od službe do tja dobrih 20 minut, tako, da upam, da mu bo uspelo jaz še tudi nimam tega vrtljaka za nad posteljico, koliko to približno stane, ker bi tudi rada kupila. lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|