krfjolca
|
EVO MENE!!! Živa in zdrava, malce neprespana, ampak v ENEM kosu. Očitno je imel moj zdravnik že poln kufer jokanja in spraševanja, kdaj grem domov, da me je res izpustil. Danes sem doživela skoraj živčni zlom, ker ni nič kazalo, da bi šla ven pred vikendom, pa so malo pohiteli, hehe. Hotel se je prepričati, če je res vse v redu. Na kratko - krvavitev se mi je takoj ustavila, popadki že naslednji dan, potem pa so me zadrževali, da so pač naredili vse možne teste, zakaj naj bi do težav prišlo. Verjetno sem pretiravala z aktivnostjo - res sem prejšnji četrtek preveč letala naokoli, nosila težke vrečke, obešala goro perila in podobno. Ostalo je bila preventiva. Sem se pa ustrašila, ker so dajali občutek, da je nekaj narobe z otročkom - vsak dan na CTG, ful podroben UZ 2x itd. Naj bi jaz vplivala nanj s svojo živčnostjo - bila sem namreč popolnoma neprespana (ker je zraven cesta in avtobusna postaja, nisem spala niti po eno uro skupaj, pa še cimre sta smrčale ) in na koncu z živci. Sem pa zdaj dobila zdravila in bi moralo biti OK. Ne morem povedat, kako sem srečna, ker sem doma! To je bilo prvič, da sem bila v bolnišnici in mi je bilo res grozno. En teden se je vlekel celo večnost! Moram pa pohvaliti kranjsko porodnišnico, popolnoma vse osebje brez izjeme je krasno, sestre in strežnice na oddelku so nenormalno prijazne, ustrežljive, skratka super. Zdravniki pa ena A. Zdaj grem pa spat, da pridem k sebi Ah - še to - hrana je odlična, porcije pa ogromne, za fizikalce . Pojedla sem ogromno sladkarij, ker so mi vsi nekaj nosili, non stop sem nekaj žvečila. Ampak, a si morete mislit?! Shujšala sem za 2 kili!!! Samo od stresa! Ne morem verjet.