|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
28.9.2006 17:53:53   
Aja1
Nogavica, ta o blazini je pa dobra user posted image user posted image user posted image

Tetra majica je tista iz plenice (isto kapica)
Tetra plenica je tista navadna plenica (70x70 ali 80x80), povijalna je pa tista s trakci...oblika peščene ure.
Mako majčka pa mislim da je tista rebrasta. Za benkice imaš pa prav.
Upam, da nisem zdaj mimo ustrelila user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
28.9.2006 18:11:55   
**Petra**
Nekam smo le prišle s temi plenicami in majčkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim, da bo držalo, kar sta napisale matejka in aja1. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Med so bodyji bolj všek kot benkice.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
28.9.2006 18:15:42   
Anonimen
user posted image  no super, vsaj nekaj vem o malih user posted image ,...me kar skrbi malo, kako jo bom motala pa mučila s temi plenicami user posted image .

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
28.9.2006 18:26:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Po celodnevnem športaju sem končno doma. Zjutraj sem bila najprej pri G na pregledu. Ker imam baje majhno razdaljo S/F (30 cm) mi je še enkrat naredila UZ, da je videla, če mala normalno raste....ja, raste, raste. Zdaj ima že 2,5 kg user posted image user posted image user posted image Se je pa v tem času obrnila tudi na glavico, tako da CR odpade (bomo morali kar normalno roditi).

Čestitam Aja1 user posted image  user posted image , super, da se je obrnila,....moja je včeraj tako vzganjala, da ne vem, če se ni nazaj obrnila na rito user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2904
28.9.2006 19:18:22   
alja01
Čer punce!
Prvo moram povedat, da je moja mamca OKuser posted image user posted image user posted image  in, da sm bla že danes (tud včeraj) pri njej na obisku in počas bo okrevala, mi ji bomo pa mal pomagal.
Moj user posted image pa danes tko brca in se kobaca, da še na stolu težko sedim. Le kaj počne v mojem trebuščku???????????
No zdej pa moram hiter it, ker je moj zopet sestvil eno omaro, pa rabi mojo pomoč.
Lahko noč user posted image  in vašim user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
28.9.2006 19:25:30   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: alja01
Prvo moram povedat, da je moja mamca OKuser posted image user posted image user posted image  in, da sm bla že danes (tud včeraj) pri njej na obisku in počas bo okrevala, mi ji bomo pa mal pomagal.

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mami.

Pa dobr sestavta omaro.

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
28.9.2006 19:46:45   
viv_
O bravo alja01 za super novičke...

Jaz sem pa tako vesela, jutri bo spalnica pobeljena, potem pa za vikend položiva tapison in sestaviva omaro. Jupi... V BC sem danes kupila poletno prevleko za lupinico, bel frutir, se lepo opere, ker sem lupinico vmes že dvojim posodila, pa da bo mela naša muca čisto...

Tko, grem ta veliko spat spokat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2907
28.9.2006 19:55:02   
Monika79
ojla čvekice user posted image

Malo se vam moram še javit user posted image user posted image  sem tanes takooooooooooooo vesela in ganjena, moram vam enostavno povedati user posted image user posted image  danes je moja sestrična povila punčko z imenom Alina, težko 3.600 g in veliko 51 cm - prava pupa je user posted image user posted image user posted image  komaj čakam, da jo grem pogledat, pa da vidim user posted image  in vem da bom ziher jokala, ker sem itak na vrhuncu z hormoni in ko bom gledalo to majhno nebogljeno user posted image user posted image  oh ............... kako to mora biti lepo, ko lahko k sebi stisneš svojega škratka user posted image user posted image  ki ga nosiš 9 mesecev.

Vidim, da imate na veliko debato o izrazih o pleničkah in majčkah, meni glih ni vse jasno user posted image  user posted image user posted image user posted image  pa tudi zato naše dete ne bo nago user posted image user posted image user posted image

Tudi midva z dragim greva jutri gledat našo user posted image  da vidimo kako se kaj v trebuščku počuti user posted image user posted image  

No sedaj pa me še nekaj zanima, kaj ste ve tudi tako blede v obrazu? ker jaz sem včasih kot stena bleda user posted image  grozno, pa sem bila malo slabokrvna, pa sem že 3 flaše spila sirupa, pa se mi zdi da ni ne vem kaj pomagalo, ker sem še vedno ista v obraz user posted image  no saj bomo videli kaki bodo rezultati krvi.

tako punce uživajte in pišite kaj user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

Neposredna povezava do sporočila: 2908
28.9.2006 20:12:22   
Anonimen
Pa pejmo se enkrat po vrsti.

tetra plenice
http://www.novorojencek.com/images/tetraplen14.jpg

povijalne plenice
http://www.novorojencek.com/images/povijalke11.jpg

plenice za enkratno uporabo:
http://www.kaleidoshop.de/produktkatalog/produktgrafiken/annabell-windeln.jpg
Pampers in podobno. Kupis, porabis, vrzes proc.

bombazne (ali pralne) plenice:
npr. http://www.storklja.si/t3/typo3temp/pics/ba6007c586.jpg
Izgledajo kot recimo Pampers, ampak so iz blaga in se jih po uporabi opere.

Toliko o tem. Ostala oblacila pa kdaj drugic user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
28.9.2006 22:32:31   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: seenamojca

Pa pejmo se enkrat po vrsti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si se pa potrudila, da si nam še slikce dala zraven. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, čveke, zdej si pa za vse večne čase zapomnte, kaj kaj pomen!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
28.9.2006 22:38:35   
**Petra**
Večina vas verjetno že sladko spančka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jst pa ne morem in ne morem zaspat. Ob devetih sem šla v posteljo in sem že skoraj zaspala, potem pa se je na lepem spanec končal. Mičkeno sem bar pogledala, zdaj pa spet gledam v luft.
Moja dva sončka že oba lepo spita ko user posted image , jst pa ne, pa ne. Ne bi rekla, da sem čez dan kaj spala, čisto nič, še počivat nisem nič šla.

Slabost je sicer minila in tudi ugotovila sem, zakaj mi je blo tok mučno. Od samga žretja, dobesedno.user posted image user posted image user posted image Zadnja dva, tri dni sem žrla ko nora. Vse kar je pršlo pod roke, je šlo v moja usta. Danes pa je bilo vse bolj v zmernih, ampak res zmernih količinah in rezultat je tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hvala bogu, mi je blo danes za umret. Pa še tamala je bla danes ko živc, sam norela bi, jst pa čist skrokana. Sem komi čakala, da je zaspala.

Upam, da bom kaj kmalu lahko šla spančkat. Mal bom še rr prečekirala, potem pa počasi ajčkat.

Neposredna povezava do sporočila: 2911
28.9.2006 23:18:35   
majas
Čer, evo tudi jaz še ne spančkam...preden sem pa prebarala kaj so te čveke napisale pa je spet trajalo user posted image
Aja1 danes sem tudi jaz kupila tetra plenice v Dm tiste 70X70 po 1400 in sem konjčno našla nekaj poceni, pa še super so ne? Sem bila prav vesela ker so po babccentrih in tako dalje tako drage da mi je bilo že groza...
sem pa bila tudi v lekarni in nabvila vse kar potrebujemo za začetek...pa čaj za dojenje sem poskusila ta iz lekarne-je prav dober user posted image
pa kremico za prsa sem tudi vzela od v DM ker je podobna od tiste v lekarni le dosti dosti cenejša, upam da bo tudi pomagala...ker deluje res vredu...pa saj imajo ti svoje znamke res kvalitetne ne...

Sem pa gledala za plenice pamperske-kaj res obstajajo za začetek take da je popek zunaj da se lepše suši? To mi je ena rekla pa jih še nisem zasledila...

sem vesela da imam rač. za sebe ker moj gleda film prek rač.na TV pa je konjčno prišel gor kako narediti da lahko jaz vseeno po netu skačem on pa film gleda user posted image sem prav vesela, ker mi grozljivk ni za gledat...

sem vesela da ste vprašale glede teh razlik ker tudi meni niso bile jasne, in user posted image seenmojca si se res potrudila!

petra upam da je počutje boljše...
Glede bledega obraza pa tudi jaz vedno znova poslušam.. zdaj jem neke vitamine abc pa je malo boljše...pa še apetit se mi je vsaj malo povečal...

Bravo alja01 samo da bo mami čimprej boljša...

sladko spite...zdaj ste sigurno že vse pobegnile...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 2912
29.9.2006 0:19:41   
Anonimen
Malenkost, punce!
Se mi zdi, da slika pove vec kot 100 besed.

majas Nisem prepricana, ampak mislim, da firma Pampers nima takih, ki bi imeli izrez za popek. Vsaj jaz jih se nisem nasla... Nam so v soli rekli, da sploh ni panike, saj lahko navadne plenice zavihas nazaj/navzdol.

Sedaj grem pa tudi jaz spat. Skrajni cas, ker moram zgodaj vstati in v sluzbo. Se dva tedna, potem pa konecuser posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2913
29.9.2006 9:03:27   
Nogavica
seenamojca, hvala za pojasnitev user posted image user posted image user posted image !
Dobro, da sem vprašala - meni je ena znanka razložila, da vse, kar ima trakce je tetra, brez pa mako (torej so po njenem povijalne plenice tetra plenice, kapica s trakci tetra, brez pa mako, benkice so tetra majčke, vse ostale majčke pa mako...). No, zdaj razumete, zakaj mi ni bilo jasno user posted image .

majas, mislim, da ima pleničke za novorojenčke z izrezom pri popku DM (svojo znamko), upam, da si nisem zdaj tega izmislila, ampak mislim, da sem nedolgo nazaj nekje to brala.

Punce, kdaj vem, da sem otečena v mejah normale, kdaj pa preveč? Se mi zdi, da sem že cela zalita (predvsem v stopala, gležnje, dlani in obraz) user posted image . Pri ginekologu sem omenila, pa ni noben nič kaj komentiral.

Hormoni pa tudi divjajo - včeraj nisem mogla obut enih čevljev, ki sem jih do zdaj nosila in sem jokala kot mali otrok. Dragi ni vedel, kako naj reagira, pa se je obrnil stran, jaz pa sem videla, da mu gre na smeh, potem pa sem se še jaz smejala. No, zdaj premorem samo ene čevlje, ki jih še lahko nosim - se dajo toliko razvezat, da me ne tišči v stopalu. Ne vem, ali naj še ta dva meseca potrpim in nosim samo te, ali naj kake kupim. Se mi zdi skoraj škoda samo za dva meseca, čeprav me je malo strah, da bo stopalo ostalo "razširjeno" - nekje sem namreč brala, da določeni deli telesa lahko obdržijo obliko iz nosečnosti, oz. se ne vrnejo čisto v tako, kot je bila prej user posted image .

Pa še 1x vas vprašam - so vaši PDP izračunani iz datuma zadnje menstruacije ali tisti, kot so vam povedali na UZ?

Lepo se imejte!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
29.9.2006 9:35:36   
Aja1
Alja, fino, da je z mami vse ok user posted image

majas, ja v DM so res poceni in dobre plenice....meni še vedno ne gre v glavo to, da so prav vse (imam troje različne) prišle takoooo zmečkane iz stroja, da sem jih full dolgo likala.

Nogavica. Če ti rok po zadnji M ne odstopa za več kot en teden po UZ, potem pustijo veljavnega tistega po M. Ampak rok se spreminja samo do morfologie (tam okrog 20 tedna), ker da takrat otročki rastejo enako, kasneje pa pri vsaki drugače. Pri meni je bil enkrat rok 30.10. (na NS), enkrat pa 3.11. (na morfologiji) pa mi ga je pustila na 2.11. Zdaj (včeraj) pa mi je delala UZ in je bil natančno 2.11. user posted image  Tudi, če bi bilo odstopanje za npr. 10 dni, bi mi pustila rok 2.11., ker bi pač bil večji/manjši otrok. Upam, da sem razložila razumljivo.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
29.9.2006 9:36:09   
andrejka
Hej!!

Me malo dalj časa ni pa sem že čisto izgubljena. Ste zelo pridne, vas je kar veselje brat...
Nogavica meni so datum izračunali pa zadnji menstruaciji.
Monika79 vem, kaj misliš.Sem jest tud pred dvema mesecema enga novorojenčka vidla-od kolegice- pa me je kr zadel...Sm kr mal zajokala od ganjenosti.Sploh si nism mogla predstavlat, da bom jest tud tako štručko mela....
Kok mate vse že lepe kompletke.

A bote svojga user posted image  iz bolnice do avta nesle v roki al nej novopečeni očka v sobo z lupinico pride?? Res ne vem, še nikol nism tega počelauser posted image .Upam, da se ne sliši preveč neumno...user posted image

Bodite še naprej tako pridne.

Aja a se še keri zdi, da ji pa zdej trebuh res ne more več zrast, pa se še kr nekam razteguje?Jest sm že zdej kr ogromna, kaj bo šele novembra.Sej bom takoj slikco gor dala...

Andrejka user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
29.9.2006 9:37:28   
kaja11
Nogavica... pri meni se še vedno kregajo okoli PDP. Dokumentacijo imam urejeno na 8.11. - po NS, zadnjič sem v porodnišnici naletela na dr. Blejčevo, ki je čist znorela in rekla, da vedno velja datum PDP po ZM. Pred dvemi dnevi sem bila pa spet na UZ in  je  ena tretja G študirala vse moje dosedanje UZ in ugotovila, da velja PDP 8.11.  Men bi blo zelo fino, če bi se dohtarji zmenili kaj pa kako. Saj načeloma mi je čisto vseeno... ko bo hotel ven, bo že prišel, ne glede na to kakšen datum imam v materinski. Fora je samo v tem, če mali ne bo hotel ven... oni se pa ne bodo mogli zment kdaj bodo sprožili porod.user posted image  V tem primeru si bom pač malo pomagala z dimnimi signali (bomo kakšen cigaret prižgaliuser posted image ) in kakšno pivo spili.... mogoče mu potem ne bo več tok fino in bo ven prilezel.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
29.9.2006 9:37:30   
Aja1
Še glede plenčk...jaz sem kupila od DM Babylove (od 2-5 kg) in nimajo izreza za popek. So pa tako nizke, da mislim, da sploh ne bodo prišle čez popek...no, ne vem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
29.9.2006 9:37:46   
blecky
dobro jutro,

kaj je zdej čvekice user posted image , ste se zvečer razpisale, zdej pa pančate? user posted image user posted image
No, sej imate prav! Spočijte se. Tudi jaz se bom, čez 3 tedne, če bom še tolk zdržala v službiuser posted image

nogavica: tudi jaz sem že močno otečena.. roke (prste komaj stisnem v pest), noge, obraz... čeprav sem imela pregled v sredo , mi tudi ni nič rekla glede tegauser posted image . Punce, a mislite, da je to fejst narobe??user posted image

moj PDP je tisti, ki je preračunan od zadnje menstruacije, saj je ta tudi povsod naveden: materinska k., potrdilo o nosečnosti,...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
29.9.2006 9:39:40   
krfjolca
Nogavica, jaz imam doma že en paket pleničk za novorojenčke od Babylove iz DMa. Sem gledala na zavitku - res izgleda, kot bi bil izrez, vendar pa sem paket odprla in preverila, pa na plenički ni izreza, tako da ne vem ... user posted image

Glede čevljev, pogledat pojdi v kak Yello ali Turbo shuh, saj ni treba, da kupuješ najdražje čevlje. Kake športne vzami, mehke, da jih ne bo škoda, tudi če jih ne bi več nosila po porodu.

PDP imam pa jaz izračunan na podlagi M, vendar se od UZ razlikuje le za en dan.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
29.9.2006 9:54:41   
blecky
ja andrejka... glede na velikost in napetost mojega trebuščka mislim, da bom že vsak čas rodila user posted image user posted image , ne vem kako bo, če mi še zraste - saj se bo še raztrgaluser posted image

A potem so planice od DM dobre? Men je ena kolegica rekla, da je slišala pediatra govorit, da se po kvaliteti razlikujejo celo npr. pamperske, ki jih kupiš v merkatorju ali kje drugje od tistih v milerju. Baje so te iz milerja bolj "prijazne" user posted image  kar se tiče alergij...  A ste  tud ve že kej tazga  slišale? 

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
29.9.2006 10:13:45   
Aja1
Pamperske v Millerju so po kvaliteti full boljše od vseh ostalih, ki jih kupiš po drugih trgovinah, ker so baje delane prav v Nemčiji (mislim, da sem to nekje prebrala).
Jaz sem za začetek vzela kar od DM Babylove, ker sem nekaj časa delala v vrtcu in so se mi te zdele najboljše (ritke so imeli otroci brez pikic). Če jih bo dobro prenašala tudi moja user posted image , bomo ostali pri teh, sicer pa poskusili kakšne druge.

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
29.9.2006 10:35:54   
majas
Jutro!
kako je zunaj spet lepo lepo... sem danes spet pridno spala 10ur... je mala res ponoči pridna niti enkrat ne grem na WC...
Ja jaz tudi nevem kako je z plenicami, sem jih že gledala pa primerjala cene...Mullerje zelo zelo hvalijo pa še poceni so pa tudi od dm niso slabe tako da... ker te pampers, pa saj bankrotiraš...user posted image ampak kaj hočemo še prehitro bo to vse šlo mimi pa bodo že na kahlici naši user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
29.9.2006 10:49:49   
Anonimen
Jutro,
no končno sem se malo boljše naspala, razen zbujanja za WC user posted image . Zdaj pijem kavico, tamala pa že lepo živahno brcka. No zdaj jo tudi že SPET kolca, revico user posted image .

Sem vidla, da se pogovarjate o pleničkah, jaz sem kupila pleničke Rossmann, to je ta firma od Watsonsa za 2-4kg,...sicer tudi nimajo tistega izreza za popek, ampak je zgornji rob tak mehek, da ga bom verjetno kar zavila navzven pa bo.

IZVIRNO SPOROČILO: andrejka
Hej!!
A bote svojga user posted image  iz bolnice do avta nesle v roki al nej novopečeni očka v sobo z lupinico pride?? Res ne vem, še nikol nism tega počelauser posted image .Upam, da se ne sliši preveč neumno...user posted image

V sobo z nečim že, jaz kolebam med lupinico in zimsko vrečo user posted image . Pa se ne moram odločit. Za vsak primer, da nam user posted image  ne pade iz rok user posted image .

blecky jaz na srečo (še) ne zatekam, noge sem imela zatečene enkrat samkrat, ko je bilo zunaj ful vročina jaz pa sem dolgo hodila, zdaj pa trkam, ker so čist ok.
Čudno, da ti gin, ni nič rekel, pa si omenila to na pregledu?

nogavica, jaz sem si PDP izračunala sama doma in je potem ostal isti tudi pri gin. tako, da sem si ga prav zračunala user posted image , je pa po prvem dnevu zadnje M, računala pa sem na 28dni, ker sem pred prenehanjem jemanja KT imela kar redno,...potem pa sem že 2. mesec po prenehanju KT zanosila, tako, da ne vem, če se je M že sploh dobro uredila user posted image  user posted image .

Danes se bom spravila k dipsoziciji, da jo moja mentorica pregleda čez vikend in srčno upam, da jo bom lahko poslala na komisijo, pa upam, da bom imela potrjeno, ko pridem domov z user posted image  in potem začnem čisto zares pisati diplomo.

Povejte, tiste, ki ste diplomirale, se lahko v diplomi zahvalim mojemu dragemu, čeprav ga ni več? user posted image  user posted image . On je največ pripomoral k temu, da sem sploh prišla do kod sem, saj me je zelo spodbujal, mi stal ob strani in bil res ful ponosen name user posted image  user posted image ??

(odgovor članu andrejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
29.9.2006 10:55:35   
Aja1
Seveda Matejka, da se lahko zahvališ tudi tvojemu dragemu. Jaz sem v zahvalo napisala tudi zahvalo mojemu prvemu mentorju, ki mi je temo in dispozicijo odobril, nato pa je umrl in dobila sem eno drugo mentorico, ki je bila pravi user posted image . Ona si je takrat zamislila pa čisto drugače mojo diplomsko kot pokojni mentor.

Midva bova pa user posted image  odnesla iz porodnišice v lupinici, ker baje ne moreš otroka kar v rokah odest. Nam je rekla v MŠ, da naj tisti, ki nas bo prišel iskat prinese s sabo lupinico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?