Anonimen
|
Jutro, no končno sem se malo boljše naspala, razen zbujanja za WC . Zdaj pijem kavico, tamala pa že lepo živahno brcka. No zdaj jo tudi že SPET kolca, revico . Sem vidla, da se pogovarjate o pleničkah, jaz sem kupila pleničke Rossmann, to je ta firma od Watsonsa za 2-4kg,...sicer tudi nimajo tistega izreza za popek, ampak je zgornji rob tak mehek, da ga bom verjetno kar zavila navzven pa bo. IZVIRNO SPOROČILO: andrejka Hej!! A bote svojga iz bolnice do avta nesle v roki al nej novopečeni očka v sobo z lupinico pride?? Res ne vem, še nikol nism tega počela .Upam, da se ne sliši preveč neumno... V sobo z nečim že, jaz kolebam med lupinico in zimsko vrečo . Pa se ne moram odločit. Za vsak primer, da nam ne pade iz rok . blecky jaz na srečo (še) ne zatekam, noge sem imela zatečene enkrat samkrat, ko je bilo zunaj ful vročina jaz pa sem dolgo hodila, zdaj pa trkam, ker so čist ok. Čudno, da ti gin, ni nič rekel, pa si omenila to na pregledu? nogavica, jaz sem si PDP izračunala sama doma in je potem ostal isti tudi pri gin. tako, da sem si ga prav zračunala , je pa po prvem dnevu zadnje M, računala pa sem na 28dni, ker sem pred prenehanjem jemanja KT imela kar redno,...potem pa sem že 2. mesec po prenehanju KT zanosila, tako, da ne vem, če se je M že sploh dobro uredila . Danes se bom spravila k dipsoziciji, da jo moja mentorica pregleda čez vikend in srčno upam, da jo bom lahko poslala na komisijo, pa upam, da bom imela potrjeno, ko pridem domov z in potem začnem čisto zares pisati diplomo. Povejte, tiste, ki ste diplomirale, se lahko v diplomi zahvalim mojemu dragemu, čeprav ga ni več? . On je največ pripomoral k temu, da sem sploh prišla do kod sem, saj me je zelo spodbujal, mi stal ob strani in bil res ful ponosen name ??
|