zlatolasska -> RE: Solitarke (17.3.2006 16:20:14)
|
Helou bejbe! Xana, ja SEM obupala nad 90-dnevno... Sem pa zdaj na branju Montignaca in mi je kar vsec... Bom pocas zacela.. Sicer moram zgubit velik kil in naj bi se zato ful strogo drzala te zdrave prehrane, sam ne vem ce bo to slo... [sm=zmeden.gif] bomo videli.. Pocasi... Drgac pa po Montignacu pac pise to, da ce hujsas, potem nekako probavas zmanjsevat vnose hrane, se pravi zmanjsujes kalorije... In scasoma se telo navadi na ta zmanjsan vnos kalorij in zato nehas hujsat in se lahko z enakim hujsanjem naprej celo zredis... Pa se tist me je prestrasilo, ko sem prebrala, da se zenskam, ko se zredijo ustvarijo nove mascobne celice, ki NIKDAR vec ne izginejo.. Lahko se le manjsajo ali vecajo, ostanejo pa za vedno... Pa sem ze mal padla not v ta inzulin in to... Ker, ko sem danes kaj, karkoli pojedla, sem premisljevala, uf bad, zdele mi pa slinovka ful deluje... Al pa k sm pila samo nesladkan caj.. 'wow, zdaj pa celo ne gresim'... itd.. [sm=smiley36.gif] Tk, da pocas bom ze presla na tole prehranjevanje.. Sam se sladkim recem se moram odpovedat, kar pa je kar mission impossible [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|