April -> RE: Solitarke (13.3.2006 8:23:45)
|
jutro, ninocka upam, da bosta čimprej doma. XANA jaz sem cel teden zabluzila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], sam en dan sem se držala, tehtnica pa kaže skoraj pol kile več od prejšnega ponedeljka. So me rojstni dnevi zafrknli. Joj pa še nekaj se jih bo nabralo do konca marca. Danes tudi jaz bolj strogo začnem. Na vrsti je oh dan. Za kosilo bo kuskus in zelenjava, za večerjo bom pa še vidla, najbrž kaj lahkega. Sladko za kazen odpade. CUKRČEK, pri men ne gre prvi teden nč več dol kot kakšen drugi teden. Ok, mal že, ampak to je zarad večje motivacije na začetku in kot posledično večje pazljivosti pri hrani. Pa po eni strani je to šok za organizem, ko začneš dieto. Ker v nedogled ne moreš hujšat, se pač čez čas, ko si nekje blizu idealne teže, telo navadi na manjši vnos kalorij. Zato gre potem vedno težje dol. Kar se pa vode tiče mi pa ni čist jasno. Mogoče, če se nažiramo, vmes je tud slana, težka hrana, telo zadržuje več vode. Ko pa začnemo dieto se telo čisti, tudi vseh strupov, dietna hrana in veliko tekočine po en strani delujeta kot diuretik. Od vode se pa itak ne moremo redit. Torej več je spijemo, manj jo telo zadržuje, kar se pona tud na vagi. A sem dobr zakomplicirala?
|
|
|
|