ija
|
Čau, punce, se mal javljam. Občutki ...vse ok, zelo v redu se počutim, zelo sem dobre volje in ker sem se odločila, da ne bom na bolniški, hodim veselo v službo sej vem, kaj boste rekle, da sem nora, ampak vem, da, če bi bila doma, bi skoz razmišljala, al sem al nisem to bi me pa ubil, tako da sem se odločla (pa prej sem Reša vprašala, če je to OK, ker bolniške ne bi bilo noben problem dobit), da bom kar v službi, pa se bom pač malo manj kot sicer naprezala. Tako da v bistvu zadeve jamljem "na izi", itak uživam v svojem delu in pač čakam, da bo že minilo teh 14 (zdaj samo še 12 ) dni. Vidim, punce, da se vse odvija po načrtu, Mojca, Elysabeth, držim pesti za skorajšnjo punkcijo, Mišaa, uspešen prvi UZ, Sisy, tebe čaka pa super dogodek v petek! Teja, ti pa točno veš, da ne smeš tako razmišljat! Meni je moj osebni dr včeraj ful dobr rekel, ko sem nekaj govorila o majhni verjetnosti za zanositev:"Verjemite, da bo uspelo, in uspelo bo!!!" Tako da se bom jaz tega kar držala in tebi svetujem enako. Saj nekje zadaj v možganih imaš itak zavedanje, da je možnost, da ne rata, kar precejšnja in zato ne boš tako zelo razočarana ... Punce, se še tipkamo, držim za vse vas LP, Ija
|