Azzurra
|
Poročilo glede včerajšnjega ultrazvoka v Postojni. Cesta ok, ponekod ledene ploskve, valda mi je zmanjkalo tekočine za šipe in tik pred postonjo sem pokasirala eno špricado iz enega kamjona in konec...nisem več vidla nič. Noro. Ne vem kako sem s tako umazano šipo, s soncem, ki mi je direkt svetilo vanjo, prišla do bencinske in kupila novo tekočino, nalila in si oddahnila. Katastrofa. Pa vedno rečem, da moram preverit predno grem na pot... No, prišla, našla, naročena bila ob 15. pa me je sprejel takoj, mislim, da je bilo ene 14.35, kar dolgo se je ukvarjal z mano (preslišala priimek) in mi pokazal Je podobno meni Ful lepo je bilo, res, vse mi je pokazal, vse sem videla, kako si sesa prstek, si popraska nos, si podloži rokico pod glavico, da je bolj udobno za spat (to ima po tatiju)... Skratka, meni je bilo všeč. Imam kar nekaj slikic in dva videa. Meni ni žal, da sem se odločila za 3D UZ. Druge ste že kdaj bile?
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|