Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: odločne_50.dan(B+tehtanje) 21.2.2006 18:35:29
|
|
|
|
lelaval
|
Tejčica, mislim, da se puterci pravilno reče majniška solata . Mi ji tako rečemo, ker je mehka ko puter. Tista najbolj mehka solata.
|
|
RE: odločne_50.dan(B+tehtanje) 21.2.2006 18:57:32
|
|
|
|
Lejči
|
bravo Suzi . iskrene čestitke!!! pa jasno tudi vsem ostalim, ki se tako uspešno bližate svojim ciljem. Lelaval, tudi pri nas majniški solati rečemo puterca hja, kar pa se kilc tiče, se ne morem ravno hvalit, ker mi kar skoz niha 2 kg gor in dol , pa nič kaj ne grešim, edino kavo pa res pijem z mlekom , ne morem brez. mogoče so moje porcije prevelike, ali je to še kaj povezano z dojenjem, ne vem, res mi ni več jasno. menda se bo pa ja spet kaj premaknilo, me tole že kar najeda . pridno hujšajte še naprej. lp
|
|
|
|
RE: odločne_50.dan(B+tehtanje) 21.2.2006 20:53:39
|
|
|
|
Pia67
|
Živjo! Suzi, čestitke Brez komentarja, bom preverila kak zrak dihaš na oni strani Krke Si mi pa res za vzpodbudo. Pri meni -0,8 kg (od petka, ko sem nabavila novo vago). Ker pa vaga kaže 2 kg več, sem še vedno dolžna sebi, da oklestim 9 kg do BMI 21. Žal. Skupaj torej 2,8 kg minusa od 1.2. Se je mal za zamislit. V vzpodbudo so mi hlače, ki mi lezejo dol in to, da lahko 3/4 ure laufam ne da bi imela kakršnokoli krizo (na začetku so me močno bolela stopala in kolena). Naslednji vikend grem v hribe in so mi že omenjene hribovske hlačiče prav (bolj za silo ampak bo šlo). Se beremo, Damjana
|
|
|
|
RE: odločne_50.dan(B+tehtanje) 21.2.2006 21:21:59
|
|
|
|
t_t_y
|
Pozdravljene odločne, po grešnem vikendu sem bila danes pridna: K:jogurt V:kos sira TAbelce vam pa še nisem poslala, ker bom počakala, da se še akkšna javi. Pri meni pa kilaža stoji. lp
|
|
|
|
RE: odločne_50.dan(B+tehtanje) 21.2.2006 21:32:56
|
|
|
|
Maja0505
|
Živjo punce. Jaz sem očitno ostala sama pri tutkah . Pa mi ni do tega, da se sama sebi hvalim in sama sebe vzpodbijam, razen nekaterih izjem, ki prijadrajo na tutkine strani. No včeraj sem uspešno prestala prvi vodni dan in izgubila do zdaj -4,5 kg. Sem vesela, čeprav me skrbi, kaj bo naprej. Ko sem prvič hujšala po tej dieti, sem se po enem mesecu naveličala. Upam, da se zdaj ne bom. Sem skoraj že na polovici. Rada bi namreč izgubila še 5,5kg. Kaj pravite mi bo ratalo? Ej pridne ste, ko ste nekatere uspele shujšat 10, 12 kilogramov.
|
|
|
|
RE: odločne_50.dan(B+tehtanje) 21.2.2006 21:52:48
|
|
|
|
paris
|
Maja, ti se nam kar pridruži, več nas je bolj je luštno! Bianka, lej, kaj te čem kregat, sej maš že sama dost slabo vest, aja, pa še to ti lohk na uho pršepnem, če boš grešila po moje ne boš vesela, ko bo treba na vago stopit!
|
|
RE: odločne_50.dan(B+tehtanje) 21.2.2006 22:21:05
|
|
|
|
rikica
|
Oj!Jaz pa spet nisem nič vesela.NIti en gram ni šel dol Pa mi res ni jasno zakaj?Ok,saj mogoče se enkrat v tednu kaj pregrešim in še to kakšno malo malenkost in pridno telovadim.Ne vem no,kaj je zdaj to!!!Samo grem do konca in sem prepričana,da še BO šla kaka kila dol.Fajn bi bilo še 5. Torej t_t_y v tabelo lahko napišeš isto kot prejšnji tedn. Ostalim pa čestitam,ker vam tako lepo kile grejo dol
|
|
|
|
RE: odločne_50.dan(B+tehtanje) 21.2.2006 22:26:52
|
|
|
|
Suzi*
|
Ej, punce, hvala za čestitke!! Ful ste fajn! Brez vsakodnevnega branja vaših vrstic, vprašanje če bi pregurala do 50. dne in do teh kilc. Kapo dol! Pia, ti kar večkrat preveri, kakšen zrak dihamo na našem bregu reke Krke. Lahko kdaj mimo pritečeš pa se kaj oglasiš! Imam pa prav slabo vest, ko se ti tako lepo rekreiraš in hodiš drsat in v hribe.....jaz pa edino kar naredim je sprehod in kakšen trebušnjak. Se bo treba kam zbrcat! Komaj čakam toplejše dni in da gremo vsi 3je kam v hribe. Sem pa danes kljub načrtom, da bom grešila, bila pridna. Matr sem čudna, kaj? Za K je bila zelena solata (putrca ) in notri narezan sir+kos kruha, za V pa samo jogurt, ker enostavno nimam apetita. Maja 0505, ti se nam kar pridruži! Jaz verjamem, da ti bo šlo še teh 5,5 kg dol. Tut ti boš uspešno prilezla do cilja!
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 21.2.2006 22:29:53 >
|
|
RE: odločne_50.dan(B+tehtanje) 22.2.2006 0:38:43
|
|
|
|
drus013
|
Na hitro, da se še jaz javim, meni vaga kr stoji, torej še zmeraj -6kg, pa kaj je zdaj to, kaj gre meni res najbolj počasi dol. Nekatere, ko imaste za zgubit toliko kot jaz imate že nekatere -10kg, zdaj pa kr štrik pa na korenje. Pa saj nemore biti res. No bomo vidli saj smo šele na polovički, no malo čez bom vstrajala, kr sem odločna, pa bom na koncu vidla če se je splaaačalooo.
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?