t_t_y
|
Pozdravljene punce, upam, da mi ne zamerite, ker kar odpiram novo temo, ampak sej veste - od petka se nisem nič javila. Skratka nisem bila pridna, nisem se držala diete, ampak to čist namenoma (je bil dopust predrago plačan, da bi jim še pri hrani kaj pustila), z jutrišnjim dnem pa veselo naprej. Sem se ravno tehtala, pa mi kaže mal več kot prejšnji torek, ampak se ponavadi tehtam zjutraj, danes sem sam iz firbca preverila, se pa bojim, da si jutri sploh ne bom upala povedat kilaže - no ja, tabelco bom vsekakor pripravila. Sicer pa je pri meni jutri na jedilniku jogurt z 1,3%mm. Aja, pa še tole - DEBELUŠKA30, da ne bo kakih obupavanj (in izgovorov), jaz sem imela pred leti na 164cm čez 95kg (ko jih je blo tolk sem se nazadnje tehtala, si potem nisem več upala), pa sem shujšala in pršla na 59, pol pa mi je tko "mal "nihalo (vsaj zame je blo to mal)in sem mela pred nosečnostjo 67, zdej preden sem začela z 90D dieto sem jih mela 79,1, prejšnji torek ko sem se zadnjič uradno tehtala pa 69,1 - kaj ti hočem povedat:SE DA ČE SE HOČE. No jaz upam, da jih zgubim še ene 5 - sej vem, za nekatere mora bit cm-110, zame je pa dost -100, in bom če to dosežem čist zadovoljna. Torej DOBRODOŠLA med nami ODLOČNIMI - tudi sama menim, da smo to ena boljših shujševalnih skupin (btw, tiste ki pridemo do konca 90 d, bi se lahk dobile vsaj na ). Pozdravček in odločno naprej.......
|