Pikabu
|
Ojla. Ravno sem zlikala vse cunjice za našega . , možek pa kuha kosilo, tako da si lahko privoščim še nekaj minut tukaj. Sem res vesela, da imam to urejeno, me je kar malo že križ matral. Zdaj pa počivam tu pred računalnikom, čeprav ne bom dolgo, mi tole sedenje prav nič ne paše, našemu pa tudi ne. Jaz imam za seboj dve krasno prespani noči. Mislim, da sem šla le dvakrat na WC. Verjetno se malo pozna, ker sem bila oba dneva zelo aktivna, pa sem bila toliko bolj utrujena in sem tudi ponoči zelo dobro spala. Na srečo pa nimam nobenih težav s krči ali zatekanjem. Edino tisto špikanje. kar je že mtina spraševala. Meni je rekla G, da je to normalno. Zdaj sem se že čisto navadila na to. Maxica, danes ponoči si me pa ti preganjala v sanjah. Včeraj smo bili na eni poroki in sta naša Ema in še ena punčka padli po tleh. Ne vemo, kaj točno je bilo, midva z možem sva sicer stala v bližini, ampak nisva videla, kaj točno se je zgodilo. Kar naenkrat sta bili obe na tleh in jokali, da ju je bilo groza poslušat. Čez čas se je tisti drugi punčki še kri iz nosa ulila. Res pojma nimam, kaj bi bilo. No in potem se meni ponoči sanja, da si ti mamica te punčke, pa da si tukaj na RR-ju napisala, kako si razočarana, da se ti druga mamica ni opravičila (jaz), ker sumiš, da je naša Ema tvojo punčko ugriznila. Potem sem jaz nekaj pisala nazaj o odgovornosti, ker staršev tiste druge punčke ni bilo v bližini, pa se je vmešal še en novinar z radia in so po radiu brali to, kar sva midve pisali na RR-ju in presojali, katera ima prav. Na RR-ju sva pa prej ko v eni uri imeli za seboj 30 stani mnenj. Potem sem se pa zbudila in me še vedno kar mori, kaj sta imeli. Pa naša ne zna nič pametnega povedat. Je pa takoj rekla, da je nič ne boli, jokala je pa tako, da se ji je hotelo kar dvigovati. Sem že mislila, da bo kar bruhala. Je pa naša zelo občutljiva, če je s kom drugim kaj narobe, tako da je možno, da ji je bilo tako hudo za tisto drugo punčko, čeprav imam jaz v spominu, da je naša prva začela jokat. Ma, ena zmeda je bila. Upam, da je tudi z drugo punčko vse v redu, vsaj videti je bilo, da je, ker je potem tudi veselo letala naokoli. Drugače me je pa tale včerjašnja poroka čisto vrgla s tira. Srečala sem eno prijateljico, s katero sva se nekaj let zelo veliko družili, potem so prišli vmes razni kratki stiki in sva se nazadnje videli na moji poroki (pred 3 leti). Včeraj je bila pa tudi na tej poroki. Sem je bila tako vesela, ko sem jo zalgedala, kar jokati sem začela. Sva si imeli ogormno za povedat. Potem sem pa za vsako malenkost jokala Tako je bila lepa nevesta, pa res lepa in doživeta poroka, pa so spomini bežli k nanjini, pa možek je bil tudi ves raznežen zraven, potem pa Ema, ki je s svojo navihanostjo popestrila dogajanje, pa še malo dete je preko celega obreda tako brcalo, kot da bi čutilo, da se dogaja nekaj posebnega. Skratka, hormoni so delali 100 na uro. Zdaj grem pa počasi dol, da še možeku kaj pomagam pri kosilu. Popoldne pa upam, da gremo vsaj malo ven. Moje sodelavke jutri spet začnejo s službo, jaz bom pa ostala kar doma. Malo me mika, da bi še kar šla delat, pa mislim, da bo doma še dovolj dela. Uživajte v tej nedelji. Lp
|