|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
27.8.2006 12:39:06   
Pikabu
Ojla.

Ravno sem zlikala vse cunjice za našega user posted image . user posted image user posted image user posted image , možek pa kuha kosilo, tako da si lahko privoščim še nekaj minut tukaj. Sem res vesela, da imam to urejeno, me je kar malo že križ matral. Zdaj pa počivam tu pred računalnikom, čeprav ne bom dolgo, mi tole sedenje prav nič ne paše, našemu user posted image pa tudi ne.

Jaz imam za seboj dve krasno prespani noči. Mislim, da sem šla le dvakrat na WC. Verjetno se malo pozna, ker sem bila oba dneva zelo aktivna, pa sem bila toliko bolj utrujena in sem tudi ponoči zelo dobro spala. Na srečo pa nimam nobenih težav s krči ali zatekanjem. Edino tisto špikanje. kar je že mtina spraševala. Meni je rekla G, da je to normalno. Zdaj sem se že čisto navadila na to.

Maxica, danes ponoči si me pa ti preganjala v sanjah. Včeraj smo bili na eni poroki in sta naša Ema in še ena punčka padli po tleh. Ne vemo, kaj točno je bilo, midva z možem sva sicer stala v bližini, ampak nisva videla, kaj točno se je zgodilo. Kar naenkrat sta bili obe na tleh in jokali, da ju je bilo groza poslušat. Čez čas se je tisti drugi punčki še kri iz nosa ulila. Res pojma nimam, kaj bi bilo. No in potem se meni ponoči sanja, da si ti mamica te punčke, pa da si tukaj na RR-ju napisala, kako si razočarana, da se ti druga mamica ni opravičila (jaz), ker sumiš, da je naša Ema tvojo punčko ugriznila. Potem sem jaz nekaj pisala nazaj o odgovornosti, ker staršev tiste druge punčke ni bilo v bližini, pa se je vmešal še en novinar z radia in so po radiu brali to, kar sva midve pisali na RR-ju in presojali, katera ima prav. Na RR-ju sva pa prej ko v eni uri imeli za seboj 30 stani mnenj. Potem sem se pa zbudila in me še vedno kar mori, kaj sta imeli. Pa naša ne zna nič pametnega povedat. Je pa takoj rekla, da je nič ne boli, jokala je pa tako, da se ji je hotelo kar dvigovati. Sem že mislila, da bo kar bruhala. Je pa naša zelo občutljiva, če je s kom drugim kaj narobe, tako da je možno, da ji je bilo tako hudo za tisto drugo punčko, čeprav imam jaz v spominu, da je naša prva začela jokat. Ma, ena zmeda je bila. Upam, da je tudi z drugo punčko vse v redu, vsaj videti je bilo, da je, ker je potem tudi veselo letala naokoli.

Drugače me je pa tale včerjašnja poroka čisto vrgla s tira. Srečala sem eno prijateljico, s katero sva se nekaj let zelo veliko družili, potem so prišli vmes razni kratki stiki in sva se nazadnje videli na moji poroki (pred 3 leti). Včeraj je bila pa tudi na tej poroki. Sem je bila tako vesela, ko sem jo zalgedala, kar jokati sem začela. Sva si imeli ogormno za povedat. Potem sem pa za vsako malenkost jokala user posted image user posted image user posted image user posted image Tako je bila lepa nevesta, pa res lepa in doživeta poroka, pa so spomini bežli k nanjini, pa možek je bil tudi ves raznežen zraven, potem pa Ema, ki je s svojo navihanostjo popestrila dogajanje, pa še malo dete je preko celega obreda tako brcalo, kot da bi čutilo, da se dogaja nekaj posebnega. Skratka, hormoni so delali 100 na uro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa počasi dol, da še možeku kaj pomagam pri kosilu. Popoldne pa upam, da gremo vsaj malo ven. Moje sodelavke jutri spet začnejo s službo, jaz bom pa ostala kar doma. Malo me mika, da bi še kar šla delat, pa mislim, da bo doma še dovolj dela.

Uživajte v tej nedelji.

Lp

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
27.8.2006 19:42:10   
mis
Uf, vceraj in danes sem si vzela cas samo za branje, danes, ko sem se dotolkla do konca pa tudi pisemuser posted image .
Bila sem na morju od ponedeljka do petka. V petek sem prisla domov precej nenacrtovano, saj je vmes umrla mozeva stara mama in smo imeli vceraj pogreb. Uspesno sem se med nosecnostjo izognila dvem pogrebom, tale je bil pa res tak, da se ne mores. Pa niti ni bilo tako hudo. Sem prisla eno uro prej in nic vec.

Na morju sem se soncila, plavala, skratka spocila sem si...

Ta teden sem tudi dokoncno razresila moj problem s sluzbo. No ni problem, ampak. Jutri grem delat, mamo sestanek, pol pa zacnem v petek s podaljsanim bivanjem. Delam do 19. septembra. Potem pa sem ugotovila naslednje. V soli naj ne bi imeli dopusta drugace kot med pocitnicami in sem prisla do tega, da jaz lahko v zacetku julija prekinem porodnisko, potem izrabim dopust med poletnimi pocitnicami in nato nadaljujem porodnisko (cas imas do 3. leta starosti otroka). To bi se verjetno izteklo ravno tako, da bi se vrnila v solo po novemberskih pocitnicah. Se mi zdi kar finouser posted image . Jutri se moram se z ravnateljico zmenit...

Ta teden pa zacneva z mozem nakupovat za naso bebico. Plenicke in posteljnino sem ze oprala, caka na likanje. Vse ostalo se sledi.

Meni pa ful trebuh otrdeva. Mislim da je to to. Cisto trd rata spodaj, pa mal boli... Tudi 10x na dan. Ne vem, al je to normalno...

Jutri imam pregled. Se ze veselim, ker bo UZ.

Pridne bodite, se pisemo...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
28.8.2006 8:20:38   
tasha23
JOJ koliko ste se razpisale, pa samo za vikend me ni bilo na RR-ju user posted image
Ta vikend je bilo precej živahno: sonce - nevihte - toča... OBUP!!! Edina pozitivna stran pa je , da sem se vsaj malo naspala, čeprav je danes ponoči naš mali user posted image  začel že okli 4-ih zjutraj nekaj mešat po trebuhu in ima samo nekaj minutne pavze... občasno mi otrdi trebuh ampak samo za kratek čas - je pa precej bolečeuser posted image .
košara za user posted image  je skoraj končana in je res čudovita, komaj čakam, da naš junak pride na svet, da bo lahko užival v tej čudoviti košariciuser posted image
Danes naj bi prišel še voziček, tako, da v bistvu je bo vse pripravljeno, ... samo še zadnjo generalko, pa čakamo na naš mali zakladekuser posted image .
Kot nekatere od vas sem tudi jaz ta vikend bila zeloooo razdražljiva in nekam'sitno' žalostna - pa ne vem zakaj!!! Še dobro, da je moj user posted image  bil zelo zaposlen pri sestavljanju pohištva in ni imel veliko časa, da bi me poslušal, ker v nasprotnem primeru bi se verjetno malo sprla...

Ah, samo še malo, zdaj se v glavnem ubadam s štetjem otrokovih gibov in izpolnjevanjem papirjev za CSD.

Kaj ste opazile, da je dokaj ohladilo? Če gre tako naprej in se ne bo spet malo ogrelo bo Oktober dokaj hladen, ne?!?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
28.8.2006 8:35:43   
psaša
Jutro punce,
samo, da se malo javim. Spet ste bile full pridne s pisanjem. A veste, da so septemberke že začele?
Kakor se jaz veselim mojega user posted image , toliko se mi bolj dogajajo slabe stvari. Jing Jang.

Spim zaenkrat še OK, user posted image  miga, hormoni me dajejo 100 na uro.  Pripravljeno nimam še nič, še s pranjem nisem začela. Trebuh mi zaenkrat še ne otrdeva. Od kar ne jem več slano hrano, se full boljše počutim. Danes še zadnjič MŠ. Potem pa moram začeti s pripravami za našega user posted image .

Imejte se in se beremo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
28.8.2006 9:02:31   
beki24
Jutro!

Vidim, da je bilo ta vikend nekaj v zraku! Tudi jaz sem ga komaj preživela.
V soboto je mel oči roj. dan, pa smo bili tam na kosilu, potem pop. pa sva šla še do kolegice. Mislim, da po 8 urah sedenja sem imela pa že vsega dovolj, moj bi pa še kar čvekal in tarok igral. Mene pa že vse bolel, pa šrikal, pa kr neki mi je trebuh otrdeval- mislim, zadnje opozorilo, da moram v ležeči položajuser posted image ! In v nedeljo je bilo podobno: najprej se na obvoznici skor zaletiva, ker se je mojmu ne vem kam mudil in sem se že vidla raztreščeno na cestiuser posted image , pol mi pa prav da ni nič in kaj paničarim- mislim avto je bil pa mm stran!!!- in jst valda v jokuser posted image  in potem sva celo LJ obvozila in se skregala....
No sva potem pršla na cilj, do njegovih na kosilo- in jst vsa objokana....
Pol sva mogla tm še F1 gledat-in jst sem že komaj sedela po 4 urah..pol mi pa reče če greva še do njegovga kolega na obisk- sm mu pa rekla, da če bi F1 spustil bi šla zdej grem pa samo še domov ležat!!!!!!!!!!!!! IN POTEM JE KONČNO DOJEL, DA JST NE MOREM SEDET PR MIRU VEČ KOT 2 URI!!!!
NO TOLK O TEM KOLK NAS RAZUMEJO!!!!!!!!IN O NAŠIH HORMONČKIHuser posted image

Maxica- jst bi tud mojo ginekologinjo poslala v tri krasne- sej veš najprej mi reče da so mere user posted image za 1 teden premajhne in da je presuha, pa da naj na L boku ležim in potem da sejuser posted image  so pa čist v redu če so mal bl suhe!!!!!! NO HVALA, jst se že cel teden sekiram, kaj je narobe, kaj bo narobe.........pa omenila je da mam nizko posteljico- še zdej točno ne vem kaj to pomen, v glavnem ona pa ni komentirala in kar je najhujš, na pregled me je naročila čez 5 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image - tko da imam občutek, da bom šla vmes še na en samoplačniški UZ!!!!!!!! Mislim kako pričakujejo, da se ne boš sekiraluser posted image

Pol sm še cel Pušenjakov forum na to temo prebrala- sm pa še v večjo depresijo padla- on zna pa zelo zakomplicirat in pol k ma vseh poln K.... nekje napiše, da on ve da je z user posted image vse ok če brca skozi cel dan in če je maternica primerno velika, ko ti jo z šiviljskim metrom izmeri, ter da smo vse preveč panične!!!!!!!!!!!

Aja, pa že cel teden slabo spim, se ponoči zbujam, ker sem z D boka prešla nujno na L bok in zdaj me vse boli, krči me grabijo, vsakič ko se slučajno obrnem drugam se zbudim, da se nazaj na L obrnem...imam občutek, da bom po rojstvuuser posted image  skor boljš in več spalauser posted image !

lp

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
28.8.2006 10:15:17   
altati
hm, očitno je ta vikend res bilo nekaj v zraku....
jaz sem padla v totalno depresijo, sem user posted image  cel vikend....danes počasi prihajam k sebi...sploh ne vem kaj mi je bilo...vse sem videla črno...pa sem po naravi fulll velik optimist in jok ni moja navada....ah, bo že bolje...mojuser posted image  je bil že totalno iz sebe, mislim da je preučil vse knjige o nosečnosti kar jih je našel, da bi ugotovil, kaj mi je....
danes pa sije sonček, zdajle grem v mesto, potem pa še štiri nočke in na morje!!!! v petek, gremo na morje!!!!!
če mi bo moj ginekolog v četrtek prižgal zeleno luč, seveda! ampak v to niti ne dvomim!
v petek sva tudi sestavila previjalno komodo, našla sem postor zanjo, enkrat ta teden še stopim v lekarno po kremce, in to je to.....imamo vse!
a je katera že pripravila torbo za porodnišnico? meni se zdi še čisto prekmalu....kaj boste sploh pripravile?
no, to je to za danes, saj bi lahko še in še pisala, pa moram na banko...
aja, papirje za CSD sem že oddala, denar namesto paketa dobim 15.9....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
28.8.2006 10:16:35   
altati
pa še to, moj user posted image  ima po mojem laičnem znanju še vedno prečno lego....me je že prav strah, me prav zanima kaj bo moj ginekolog povedal v četrtek....
nočem CR in nočem obrata!!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
28.8.2006 10:47:54   
tasha23
evo mene s sprehoda...
danes je končno lep dan, čeprav so popoldne ponovno napovedane nevihte user posted image  
Z mojo malo user posted image  sva se malo sprehodile po mestu in kupile še 2 jogi rjuhici, sem se pa zagledala v čudovit kompletek svetlo modre barve - je pa prevelik za našega še nerojenega user posted image , tako, da bomo malo počakali in kasneje si dali duška z nakupi user posted image . Počasi postajam neučakana in bi na trenutke želela, da je že vse mimo in da naš user posted image  je že tu...

Uff, sama sebi sem odveč in prav tečno se počutim - ne vem kaj naj. Poskusila bom še kaj ustvarjat ... dokler naš mali junak ne pride na svet lahko še kaj rišem, potem, pa bom morala si vzeti malo pavze.

Lepo se imejte in upam, da bomo čimmanj tečne in čimlažje preživele še te zadnje tedne.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
28.8.2006 12:30:33   
lucika
jaz sem pa danes zjutraj po dolgem casu spet videla svoje gleznje! nisem mogla verjet. ampak so se kar hitro spet napolnili, tak da ostajam na edinih natikacih, ki jih premorem:)

moj vikend je bil pa super. me je dragi presenetil in peljal na stavrosa. na vecerov piknik v mb. mi je blo ful fino, sem dobla sladkorno peno, pa se gospod stavros so zapeli meni eno najboljsih pesmi s 100 kratno ponovitvijo refrena. dao bi sto amerika....jaz si zelim samo ono njegovo verando, iz te pesmi, pa ne rabim brojit valove, sam da si enkrat pridem do svoje verande:)

drugace vse po starem. trebuh mi otrdi veckrat na dan; pa vcasih me zacne sraufat cisto spodaj nekje...ampak to verjetno niso lazni popadki, ker ne mine kar tako, ampak drzi nekaj casa, kakih 15 minut sigurno... se ne bom obremenjevala s tem, verjetno mora tako bit.

zdaj bom cel teden sama doma, in imam ze cel seznam, kaj vse mi bo uspelo v tem tednu uredit po stanovanju. v planu imam celotno temeljito ciscenje kuhinje, oprat gugalnik in jajcko, pospravit omare, naredit seznam, kaj se vse rabim za jenceka, naredit seznam imen, verjetno celo preverit dolge rokave, ce se imamo kaj za oblect, in pospravit v omaro...pa se kaj, kar sem zdaj pozabla. po drugi strani pa se vidim, da bom cele dneve na racunalniku. pa ce bom vsaj kuhinjske ladlce pospravla, bom vesela:)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
28.8.2006 17:26:04   
naja78
hojla.
vidim da ste  tud kdaj slabe volje in depresivne.punce to je menda normalno.user posted image user posted image

pr nam je bila zelo dolga noč,ob 4 zjutri smo šele zaspal.....moj user posted image  je hrkal ,smrčal,kihal,kašlal,....skratka obup.pa sem šla jest iz spalnice,....zadnjič.!!!!!!no potem smo me s user posted image in z user posted image  spali do 8h.dans sem bila malo po nakupih in sem kupila MULTI MAM KOMPRESE Z LANOLINOM,za bradavičke,bepanten,hladilno vrečko(rabim še olivno olje oz.mandljevo,za vse recepte nažicam G,hladilno,...ah malenkosti.

torbo za v porodnišnico bom jaz pripravila zdaj po plači 10.9.,da bo mir.torej dober mesec pred rokom,tako tudi svetujejo.bom šla v BC pogledat če majo lušne,pa ne drage.user posted image
kupit si morm tudi kake jesenske čevle za nataknt.ker v natikačih ne morem letat še do roka.user posted image user posted image
prštimala bom tud kaj bo moj dragi vzel za user posted image lko ga bomo šle iskatin bo lepo počakalo v omari na kupčku.prav tako tudi zame.

se beremo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
28.8.2006 18:40:55   
frrrr
ojla,

vikend bil res nekam depresiven... sva bila od petka do danes na morju - v nudističnem kampu, kjer je veliko več "drugačnih" otrok kot v ostalih kampih... in me je kr stisnilo, ko sm jih gledala... kaj če naša beba ne bo zdrava user posted image briga me za spol, briga me lepota, kaj če ne bo vse o.k.? sm kr sred zabave za zaključek sezone dobila solzne učke in me taluštni in živahni otroci niso mogli v dobro voljo spravit...

drugače pa krči v mečih in otrdevanje trebuščka - se je spet začelo, ker že 14 dni nism Magnesola pila... sem začela Donat MG pit in je prec bolje.

Maxica, mene tut mau skrbi lega otročka, ker me na trenutke razteguje in desno in levo... dvomim, da je dete v rokah tolk močno user posted image bomo mogli do 8.9. počakat

gaya, kar se ljubljenčkov tiče... vsak svojega najbolje pozna in ve kaj je prav... mene glede dlake ne skrbi, ker se more otroček enkrat tudi na slednjo navadit... je pa najin muc mešanček med poštarjem in siamcem zaradi česar nima dolge dlake, je pa zaradi tega velik lovec in prenapadalen za življenje z malo bebo...
psi so drugačni in na otročke ne gledajo kot na tekmece... prav tako so vse živali, ki si prostor delijo še s kakšno drugo živaljo, drugačne... vsak po svoje... si želim, da bi ga lahko kr obdržala, ampak se ob vsakem ugrizu streznim, da to ni mogoče

še to... je katera kdaj doživela med umivanjem spolovila ali zasledila na spodnjicah večjo količino prozornega izcedka podobnega silikonu? mene je v soboto kr mau stisnilo, ko mi je med umivanjem spolovila na roki ostala dobrih 10 cm in za mezinec debela zadevca prozorne barve. pls, nasveti!

lep dan!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
29.8.2006 7:43:52   
tasha23
Jutro lepotičke,
končno sem se malo naspala, je pa naš mali bil tudi to noč kar aktiven - še najbolj ob 1 in ob 5.30 zjutraj. Ubogi zbudil me je s kolcanjem in premetavanjem, ker mu moja lega ni pasalauser posted image .
Tukaj je ponovno oblačno in ne kaže prav nič na lepo vreme - upam samo, da ne bo spet kakšna nevihtauser posted image .
So me pa ponovno začeli grabit krči v meča zato me danes ponovno čaka pitje magnesola, kar pa mi glih ne diši - zelo težko pijem gazirano in pijačo kot sta Donat Mg, radenska... Telo mi samo zavrača tako vrsto pijače - zaradi ledvic...
Drugače pa se dokaj dobro počutim in komaj čakam na naš dan D.user posted image
Voziček ni prišel včeraj, bo pa  - baje- prišel v sredouser posted image
Tako, da nam res ostaja samo še likanje in 'čistilna akcija' user posted image .

Kaj se tudi vam dogaja, da ko gledate kakšno stvar za vašega user posted image , se le ta oglasi, kot da bi rad povedal, da je tudi njemu/njej ta stvar všeč?user posted image
Naš je prav simpatičen, ko se kaj takega zgodi se prav energično oglasi, da me kar zvijeuser posted image .

Frr, žal ne vem kaj bi lahko bil ta tvoj izcedek, jaz imam namreč precej belega toka in zadnje dni - ko ta mali brcne v ta pravo točko se včasi skoraj polulam, tako da res ti žal ne bi vedla pomagat...
Naja78, kako ste preživeli noč? Upam, da je tvoj user posted image  boljši in sta lahko spala brez zbujanja.

Nič, lepo se imejte in se beremo user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
29.8.2006 9:24:43   
naja78
hoj tasha! in ostale......

noč porazna,nič spali sem pa mojga lubita nafilala z zdravili,da je blo mer(pa ne pomirjevala,da ne bo pomoteuser posted image user posted image ....kapljice za v nos,coldrexs,fino spalnico prezračla,no pa je spal kot bubica,.......midva z  user posted image pa od 12 zvečer do kakih 4 zjutri nisva.user posted image no to tako je,....matr se je bliskalo in grmelo,user posted image sta se ful bali,jaz hodila ves čas lulat,pol pa me je zmanjak okol 4 pa do 8 zjutri.ej,pa nisem nič zmatrana.drugič bom šla likat....user posted image

frrr: to ni nič hudga,vse več sluzi bo.če si panična da je čep,......kar mislim da ni,se pojdi pokazat,.......mislim pa da res ni,če je dete aktivno in se ti nič druzga ne kaže..............pa ne razmišljaj o kakih bolezni,še prehitro lohk pridejo...........

baje bo spet vroče konc tedna.....user posted image user posted image no naj malo bo,samo da ne bo sparineuser posted image
punce se beremo,ker mi tuki na podstrešju roke zatekajo

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
29.8.2006 10:31:28   
@lina
Prav smilite se mi, ko vas takole berem, da ne morete spati, da otekate... Jaz spim ko ubita. Včasih grem na WC, mogoče 1x na noč, običajno okrog 5h, ko me tamal zbudi, ko prileze k nama na posteljo. Če se to ne zgodi ali pa če zvečer nisem popila večjih količin vode, ne grem na WC vse do 6.30, ko sicer vstanem. Mogoče zato, ker vem, kaj me čaka oktobra in nabiram spanec za naprej? user posted image  Kaj naj vam rečem? Poskusite si čim bolj poštimati, da bi vsaj približno lahko zdravo spale in se spočile, še prehitro bo tu oktober, ko boste šele videle, kaj pomeni vstajanje ponoči na dve uri, lovljenje tistih polurnih dremežev čez dan, ko bomo hodile po stanovanju kot zombiji zaradi neprespanih noči... Škoda prikrivat in se pretvarjat, vsaj nekaj tednov bo tako, če bomo imele srečo(!), potem se bomo pa že itak navadile na pomanjkanje spanca! user posted image

Sicer sem imela včeraj pregled, vendar bolj takega quicky, saj je imel doktor ful gužvo (pa še 1,5 h sem čakala, da sem prišla na vrsto), zato me je raje naročil posebej na UZ v četrtek, si bova vzela čas in našega user posted image  premerila od glave do pete. Mis, si ti imela včeraj UZ ali te je tudi naročil za četrtek? Sva pa poslušala srčka, bije kot urca. Potem imam pa naslednji pregled 11.9., polnih 35. tednov in me bo dal že na CTG!
Kot mi je omenil, se mi po vsej verjetnosti obeta tudi v drugo CR zato je velika verjetnost, da bom šla rodit tako kot da bi bila naročena pri zobarju za izpulit zob - jutri pa pridite, pa bomo rodili! Ne vem ali naj se veselim tega ali ne. Saj je luštno, ko te uspavajo in ko te zbudijo, imaš dojenčka že zunaj, samo okrevanje po CR ni pa nič kaj fajn... Če bom sama vztrajala pri naravni poti, me bodo verjetno pustili in ker nimam popolne izkušnje kako to zgleda (vem samo, kako zgleda 7 ur popadkov, svojih in umetnih, v porodni sobi brez uspešnega napredovanja poroda), ne vem ali naj si to želim ali ne?!

Sicer pa pri nas lepo sije sonček, v službi pospravljam malo po predalih in dokončujem zadeve, ki so mi še ostale za ta dva tedna... Nič pretresljivega. Napišite kaj gor, da mi ne bo preveč dolgčas...

Lep dan vsem!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
29.8.2006 10:41:23   
@lina
Ej, frrrr, še tebi sem hotela odgovoriti. Sicer ne vem točno, kaj bi to lahko bilo, gotovo ni čep, če ni bilo vmes vsaj malo krvavkastih vlaken in gotovo ni plodovnica, ker je le-ta popolnoma tekoča in bistra. Ne vem, kdaj imaš naslednji pregled, če se ti ni ponavljalo, bi jaz na tvojem mestu počakala do pregleda in potem omenila G. Če bi se pa ponavljalo, bi se pa verjetno šla prej pokazat.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
29.8.2006 14:52:37   
tiisa
Lep pozdrav!
Tukaj sem nova.Rok imam oktobra pa me zanima če ima katera kaj izkušen z kupovanjem vozička prek e-Baya.Grozi mi prezgodnji porod zato sem že celo nosečnost doma,moram priznati da je kar dolgčas biti doma toliko časa user posted image .Javljala se bom zelo malo ker doma nimamo računalnika(pišem pri sestri).Vam sporočim če bo kaj novega.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
29.8.2006 16:19:34   
mtina
Hej punce! user posted image

Tiisa jaz nimam izkušenj s kupovanjem vozička preko tega.

Frrr, žal tudi tebi ne znam povedat kaj je to.

Tudi meni se smilite, ko pravite, da ne spite dobro. Jaz sicer ne spim kot ubita, ampak vsaj mali me ne brca ponoči. Je kar kavalir.

Glede tistega pritiska, ko sem zadnjič pisala: očitno sem res pretiravala s sprehodi in hojo, ker se od takrat (ko sem skrajšala pohajkovanja) ni pojavilo. Hvala vam za rešitev. user posted image

Lep dan imejte!

Tina

Sonce!!!

(odgovor članu tiisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
29.8.2006 16:27:02   
lucika
jaz sem pa do petka sama doma:( ze ful pogresam user posted image , ceprav je glih ena ura vec, kot navadno pride iz sluzbe... si pa ravno zdaj grejem lazanjo; sam mal zalostno mi je sami jest.
zadnjic sva se na pregled peljala, pa so ob cesti kosili, in nama je kamen v sipo prletel. so bile samo dve crtice, zdajle se pa peljem v trgovino, pa so se ene tri velike zraven. saj imava namen zamenjat sipo v najkrajsem moznem casu..sem pa vseeno mislila, da bom zdaj, ko sem sama, mobilna. pa zgleda da se ne bom upala s takim avtom nikamor, kaj ce se mi po poti sipa razleti... tole poletje je noro, samo v minus greva, nic pozitivnega se se ni naredlo. so mi dohodnino zajebali -150; pa tale sipa -50, pa pomivalc crknil -50, pa stara mam umrla, pa ono nagledano hiso so prodali, pa...nic pozitivnega, samo nabira se. ok, vam neham jamrat, ampak tole letos je res noro, ne vem kdaj, niti kako bova sploh zacela dihat po vsem tem:( groooza, res.

vceraj mi je trdel trebuh, ma, na pol ure, cel bozji dan. pa sraufalo me je... bom zdaJ ko sem sama, kar prat in peglat zacela, pa pucat, pa sezname delat in to vse... me res skrbi, da me kaj ne prehiti. je pa verjetno tole vse od zivcev, ker sem vedla da bom sama, in to...danes je boljse. sem vzela magnezij, mogoce od tega. ker malo bi se bilo pa fajn pocakat, ne?

upam, da ste ostale boljse...gtrem zdaj na svojo osamljeno kosilouser posted image .

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
29.8.2006 16:33:52   
mtina
Hej Lucika, kaj pa je zdaj to?
Nič ne gresta samo v minus: poglej kakšen plus se kaže v tvojem trebuščku, kakšen korenjak je že noter, kakšen seštevek nastaja ob pogledu na tehnico; vse to kaže na zelooo vesel dogodek, ki prihaja. Pa zelo kmalu bo že tukaj!!!
Da se nabira pa je že res. In veš kaj se nabira? Veselje, ki ga boš okusila.
Ma punce denar ni vse. Sicer je res sredstvo za preživetje, a mislim, da so druge vrednote zelo kakovostne, ki so pred njim. Boš videla: Ali ni čudovito, ko te mala bebica brcne tja v rebra, pa se nasmejiš in rečeš: kaj pa delaš ti tu notri, se pobožaš po trebuščku in se nasmehneš. user posted image

Smejte se, da se bodo smejali potem tudi naši otročički!

LP

Sonce!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
29.8.2006 16:41:14   
lucika
hvala mtina, saj vem, saj se veselim nase bibe!
sam vseeno, glih zdaj ko je cas izkljucno za uzivanje, se nabirajo takele bedarije. pa saj nisem edina; ko brerem ostale, se vsem nekaj nabira...kar sploh ne bi bilo treba. kaj cemo, to je ocitno zivljenje. poskrbi, da ni vse sam lepo. ker bi verjetno bolelo, od same cist lepote in srece... pa poskrbi za ravnotezje.
btw. lasanja je bla dobra. ce bi se lupceka prej dobla, bi blo tolk boljs, samo sita sem vseeno, to je glavno, ne?

mejte se...

aja, pa piiiisiiiiiite, ker men je dolgcas:)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
29.8.2006 16:45:33   
mtina

CMOK, CMOK .... user posted image  

Sonce!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
29.8.2006 18:31:54   
mis
ucika, mislim da res ni vse tako hudo. Mtina je odlicno napisala. res je lepo to, da imamo mozicke ali fante, pa naso bebo, ki nas ves cas opozarja da je z nami. Res se je lepo nasmehnit ko brcne.

Jaz sem kar OK. vceraj sem spet zacela delat. Pa vceraj nisem bila zmatrana. Danes sem prisla domov ob enih, ob pol treh me je dragi po kosilu kar v postlo dal, ker sem bla tako zmatrana in sem do sestih spala. Lusnouser posted image .
Vceraj sem imela pregled. Sem prisla sele ob enih in sem bila na vrsti okoli pol treh in sem bila med zadnjimi. Je zmeril glavico, ki do dneva natancno ustreza PDP in trebuscek, ki je en teden mlajsi.user posted image  Suhec... Zdej definitivno spola ne bomo vedli, ker ni nobenga UZ vec do poroda. Je pa G kar zadovoljen z menoj, ker je vse v redu in se super pocutim. Naslednji pregled mam 18.9., cez tri tedne.

Vceraj me je dragi ob pol sedmih poklical ce sem za. user posted image  Ja za shoping, ne! In sva lčetela sopingirat. Tako je blo lusno. V Pikapolonico, kjer sva pol zvedla, da jutri pride posteljica, ki je narocena, pa potem v Ariel po plenicne predloge, pa v Baby center po previjalno in celo vreco drobnarij (vlozki, zlozenci, fizioloska, tetra plenice, vata, duda, milo, blazinice za prsi, in cunjice 56 za iz porodnisnice domov-bodi, majcka, zabice, pajacek, nogavicke, copatki, kapica, pa se pizamica). Tako je blo lusno. Pol sem pa se stojalo za banjico dobila od kolegice, pa moram se tako banjo, jutri posteljica...user posted image user posted image . Res fino.

Se beremo!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
29.8.2006 19:19:49   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

btw. lasanja je bla dobra. ce bi se lupceka prej dobla, bi blo tolk boljs, samo sita sem vseeno, to je glavno, ne?

A ti dobiš vedno lubčka pred kosilom user posted image  Jaz namreč nikoli user posted image .

Danes sem imela aktiven dan in moram povedati, da sem prav prijetno utrujena, ampak se vseeno dobro počutim. Če sem aktivna in ne poležujem, sem res bolj pri sebi. Ležanje me samo še bolj utruja. Sem poleg Neže imela še v varstvu dva navihanca 5 in 7 letna, pa smo se prav lušno imeli. Barvali smo, pa šli v gozd, pa po koruzo, pa k sosedu krave gledat user posted image .

Punce, jutri imam pregled in že komaj čakam, čeprav vem, da bom spet v petih minutah gotova. Zadnji ultrazvok pa šele 18. septembra. Potem pa samo še čakamo user posted image .

Jutri se javim, ko bom s pregleda.

Frrr, sem istega mnenja glede izcedka, kot @lina. Če bi bil čep, bi verjetno bil vsaj malo krvavkast. Vsaj pri meni je bil, pa luščil se mi je tri dni.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
29.8.2006 19:56:16   
lucika
dobim lupcka, ja:) a je to privilegij?user posted image

jutri nastopim 33 teden. malo me je zacela grabit panika, da bo hitro vsega konec.. pa sem ravnokar nabasala v pralni stroj postelnjino in kojtercek...a mislite, da je se prehitro?
koliko prej nameravate ve prat te zadeve? a pri posteljnini tudi ne boste dajale mehcalca? seveda sem morala nujno po ariel kids, pa silan sensitive. ker navadna ava, ki jo imam drugace zdaj res res ne pride v upostev:)
sem prehitra?
no, to je tudi vse, kar sem danes naredla doma. sem bila pa pri nasih doma pridna, sem zrezala en velik skaf paprike... doma pa plani cakajo...sam kaj ko tak ful ni fino bit sam doma. sicer nisem sama, mam bibo skoz z sabo, pa se kuziko naso. ki taaaak pogresa mojga, da se mi srce para, ko hodi k vratom gledat in cakat, kdaj se vrne. pa ko se lift zazene, je spet tam...se bolj boga je od mene. se pa ne pusti. z njegovo majco bo ona spala in ne jaz. sma mele borbe po pojstli:) ne mors verjet, da so lahk pesi tak pametni...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
29.8.2006 20:19:02   
Arabela
Dober večer user posted image !

Ne biti žalostne in slabe volje... vsakič ko ponoči ne morem spat in sem tečna in ko mi drevenijo roke se spomnim na malo bebo v meni in sem takoj boljše volje.... moram potrpeti te zadnje teden, saj vem da se vsem že vleče...
Tudi jaz sem bila danes v shoppingu z mojo mamico... sva kupili posteljnino v Odeji.... imeli so takšno izbiro da sploh nisva vedeli kaj vzeti.... potem pa še malce po otroških trgovinah zapravljat za oblačilca... zdaj moram pa res samo še v Ikeo po posteljico, jogi pa bom naročila kar preko sončka... Kakšne imate ve kaj jogije za bebice? Jaz sem se odločila za polnjenega s kokosom... upam da bo ok...

Zdaj grem papcat... kako sem zadovoljna, ker bomo pa zdaj res kmalu čisto vse nabavili in samo čakali našo bebico....

LAhko noč vam želim...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

koliko otrok imate?
maca83 RR

koliko otrok že imate?

še delamo na prvem (14%)

enega (34%)

dva (37%)

tri (11%)

štiri (2%)

več kot štiri (2%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!