|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
19.6.2006 10:06:30   
naja78
ojla.še nekaj.tako bi se šla rada kopat v bazen(aqualuna,......)pa cvikam.komaj sem si vnetje pozdravla,pa še zarad drugih infekcij cvikam.nevem...pač slišim vse več mnenj o bazenih...kaj pravte.......user posted image
ampak če mi G priporoča morje,...dobro čez 1 mesec gremo...ne vem zakaj cvikam za bazene.......v topli vodi se itak ni dobro namakat...samo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
19.6.2006 11:30:53   
Maxica
Ojla, vam je kaj vročeuser posted image ?
Jaz uživam. user posted image  smo postavili bazenček pred hišo in uživamo sto na uro. Sicer sem zaenkrat le noge namakala notri, ampak gotovo se mu pridružim v kratkem. Sicer tuhtamo, da bi en dan ta teden, ko imam dopust, šli na morje, upam, da nam uspe.
Danes imam ob 14h 3D UZ v Postojni, držite pesti, da tudi ta pokaže, da je naš korenjakec popolnoma zdrav.
Jaz tudi še vedno spim na trebuhu oziroma vsaj zaspim najlažje tako, čeprav ni več najbolj udobno. Ampak je za izkoristiti to lego, če paše, ker tudi po porodu bo vsaj en čas to zelo težko prakticirati zaradi ogromnih dojk, polnih mleka.user posted image
V soboto sem šla v shoping. Sicer sem si nabavila srajčko in hlače v Kepici, za poroko, in dala 24000 sit.user posted image  Kar precej, glede na to, da so to nosečniška oblačila. Presneti trgovci, kva služijo na naš račun.user posted image

Lepo se imejte, držite se v senci, pa še kaj pišite. Lepo vas je brati.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
19.6.2006 11:41:19   
psaša
Dober dan user posted image .

Kakšna vročina. Meni je skoz tko vroče, da je za znoret. Še dobro, da imam en štuk nižje od mene klimo, ker drugače bi znorela. Pa kar nič se mi ne da.
Komaj čakam četrtek, ko imam morfologijo, potem pa veselo v šhoping. Bom počasi začela kupovati stvari, ker bi rada imela vse pripravljeno do 7. meseca, ker se lahko že zgodi, da bomo zibali - je v družini. Tako, da potem stroški ne bodo kar naenkrat previsoki. Groza, ko pomislim, da moram čisto vse nakupiti, pa vse je tako drago.

Punce in user posted image  uživajte in naj vam ne bo prevroče, tiste, ki se pa namakete v vodi pa - blagor.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
19.6.2006 14:25:49   
Arabela
Holja user posted image !

to sonce pa nas je res polenilo.... Nič se ne oglašate... A ste že vse na morju?... Jaz se poskušam učiti za izpit, vmes pa se sončim na balkonu in tuširam... Prav paše....

Drugače imam tudi jaz probleme s spanjem, ker sem prej vedno spala na trebuhu, sedaj pa se vležem na levi bok, pod trebuh pa si dam vzglavnik in mi kar uspeva...  Vendar sem zaradi lulanja ponoči več zbujena kot pa spim...

Tudi mene mika kopališče, pa bom rajši počakala na pregled ki ga imam v petek in se bom tam pozanimala pri g.... Neka noseča kolegica se je poleti kopala vedno v kopališču pa je fasala neko bakterijo, da je mala nehala rasti in je imela prezgodnji porod...  Ko slišiš takšne stvari se rajši namakaš doma v bazenčku... Na morje pa bom morala počakati še kakšen mesec...

Pridne bodite in pijte dosti vode....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
19.6.2006 14:52:27   
frrrr
čez vikend sem bila na morju, vendar se nisem namakala dlje kot do kolen... ponavadi sem bolj ekstremistka in se že sred maja kopam, zdej se mi je pa k zdelo, da bo dete doživelo infarkt, če se vržem v tako mrzlo vodo.... sem kr pod tuš skočila za ohladitev user posted image
Naja78, glede bazenov... js sm se kopala v začetku nosečnosti 1x in se zaščitila s tamponi za uporabo infekciji (imajo jih v Sanolaborju, vendar so dokaj dragi in 4je stanejo okrog 800 sit)

Maxica in psaša, držim pesti, da bosta imele čimlepše rezultate na UZ.

Arabela, kako ti ratuje učit se... men se ne da... en izpit sem že prestavila na september... bi blo pa dobro, da bi preostala 2 naredila sedaj user posted image bomo videli... v sredo se poročim, potem pa v četrtek še izpit... mislim, da bo tut ta ostal za september... nimam glih volje do učenja, še posebej v tej vročini.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
19.6.2006 15:23:19   
beki24
Živjo!

Naja 78- kar se tiče bazenov imam tudi jaz tako smolo, da si lahko samo predstavljam kako bi bilo če bi bilo... Mi je g. že na prvem pregledu ( 2 tedna prej sem bila v toplicah in sem uporabljala tampone za vodo) povedala, da naj se za letos kar poslovim od bazenov in toplic, če nočem imeti non-stop vnetij. Ene smo pač za te stvari bolj dojemljiveuser posted image !

Tudi jaz imam še ene par izpitov za narest- hvalabogu sem ta težje že pospravla, ampak učit se mi pa ne da in vsak izpit prestavim, čeprav tega prej nikoli nisem delala.
Po drugi strani pa vem, da bi bilo dobro, če čimveč naredim zdaj, ker pol bo katastrofa, no čeprav gre enim pol še boljšuser posted image !
Zdaj sem v obdobju, ko bi samo po trgovinah hodila in nakupovala zauser posted image ,no ja zdej je pa še za to prevroče!

Kar se pa kil tiče- jst sem se glih pred zanositvijo za ene 3 zredila, tko da sm mela še tist bonus, drugač sm se pa do zdej zredila za malo manj kot 2 kg. Ampak se ful merkam, čimmanj sladkarij, ki so bile vzrok za tiste prejšnje 3 kile, pa čimveč sadja.., ampak je zmeri težje ker sem dobila ful apetit in bi vsake 2 uri nekaj jedlauser posted image  Bo že, jaz pravim tako, vsaj zdej mamo lahko trebuhe in se nam ni treba sekiratuser posted image  zaradi njih!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
19.6.2006 16:33:52   
Maxica
Evo meneuser posted image ! Smo ravnokar prišli iz 3D UZ, vam povem punce, da se splača. Sicer je najbolje okrog 25.tedna, vendar mi smo prav fino videli našega user posted image . V obraz bi lahko rekla, da je podoben našemu prvemu korenjaku, za spol pa nismo vprašali. Se nam je pa dr.Likar v Postojni prav dodobra posvetil, smo bili več kot pol ure na pregledu. Vse je pregledal, od A do Ž, bom probala dati kakšno slikico v album. Sicer pa je datum PDPja po velikosti sodeč 18.10.(sorry Muki, te očitno res zasledujemuser posted image ).
Me je pa spet prestrašil s to mojo nizko ležečo posteljico, mi še vedno zakriva maternični vrat in se moram kar fajn paziti pri dvigovanju težkih stvari in za v bodoče nič več spolnih odnosovuser posted image . Ker je vsaka krvavitev za v porodnišnico. Morda pa se bo dvignila in bo vse ok. Držite pesti.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
19.6.2006 20:13:54   
Maxica
Če katero zanima, sedaj sem dala slikice iz 3D v album. Za geslo se obrnite privat.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
19.6.2006 21:33:51   
mis
No, se nekaj mojih podatkov: spim na boku, na trebuhu ze ene dva meseca ne morem. Me boli. Pa blazino dam pod trebuh, pol pa se nogo cez blazino in tako super spim.
Do sedaj sem od zacetka nosecnosti pridobila 5 kg. Mislim, da je to kar OK.user posted image

Tudi jaz sem ta vikend polezavala na morju. Voda je res se precej mrzla, vendar mi je tako pasalo, da sem sla notr. Pocasi...user posted image

Danes smo imeli v soli zakljucno prireditev za starse. Res se bliza konec pouka. Se 4x!

Uzivajte!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
20.6.2006 7:43:54   
tasha23
Dobro jutro souser posted image ,
jaz sem tako upala, da bom šla na plažo danes pa je soseda (ki naj bi šla z mano) očitno zaspala user posted image
Drugače pa tudi jaz pogrešam spanje na trebuhu, saj sem se samo tako najbolje odpočilauser posted image , zdaj pa se prekladam z levega na desni bok in sem kot 'želvica' user posted image
Počasi sem začela tudi jaz pripravljati stvari za user posted image  - zelo rada vezem križce - mami bo šivala rjuhice in posteljnino, jaz pa bom pripraljala okraske. Samo, da nekaj delam, ker zaradi vročine mi ne paše biti zunaj, tako, da se 'lovim' po hiši na hladu.

lepo se imejte in uživajte

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
20.6.2006 7:49:42   
psaša
Dobro jutro.
Meni je pa že tako vroče. Včeraj sem si v sobi prižgala ventilator in danes imam oči čisto vnete. Full zoprn občutek.

Pa še nekaj, zvečer, ko sem šla pod tuš sem začutila prve prave brcike. Najprej nisem vedela, potem me je pa še ene parkrat brcnil in sem vedela, da je to to, ker drugega ni moglo biti. user posted image user posted image user posted image  Full dobr občutek.

Punce imejte se,  meni se ne da več pisat, je prevroče. Kaj še bo user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
20.6.2006 8:18:59   
Arabela
Hojla user posted image !

V Mb vročina že pošteno nabija... Hiše sploh nisem uspela prezračiti, ker je noter takoj udarila vročina.... Moja user posted image  je že zdaj čisto hin, uboga reva...
Včeraj sem se ves dan premetavala po kavču in seveda ponoči komaj zaspala... Moram biti danes malce bolj aktivna, vročina gor al dol...

Bi pa pasal en sprehod ob morju....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
20.6.2006 8:23:09   
altati
ojla punce....
mi gremo pa jutri na morje, jaz pa sem staknila virozo ali prehlad, ali ne vem kaj....
celo noč me je bolelo grlo, kiham, kašljam, iz nosa mi lije...za ****!
le kako mi je to uspelo!
ima katera nasvet za čudežno ozdravitev?
pa boli me prav vse-roke, noge, celo telo.....še dobro da sem doma, ker v službo se ne bi mogla zvleči.....

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
20.6.2006 9:20:20   
naja78
ojla pupe!
tudi mene ta vročina kar ubija,tja do 11 sem še lahko uzuni,potem pa not na raztegnjen kavč v dnevni.
gremo pa že ob 7-8 zjutraj suser posted image na sprehod,tako da kar migam in zvečer tudi.
sem pa učeri bila pri kolegici in mi je dala  cujnice za user posted image .
pa preko kikiwelta sem naročila stolček za hranjenje ,ki je v bistvu tudi ležalnik.stane samo 38 eur in moram neki probat,če hočem pol naročit še voziček.upam da mi bo uspelo.sedaj čakam ,da mi pošlejo podatke,da grem na banko pačat.evo,a vam je ušeč?????

:

in uporabljaš ga lahko tudi od novorojenčka dalje.......naslon se pljubno nastavi in ima varnostni pas.

aja joj punce a še keri mlekec curi iz joškic????user posted image vem da sem to že napisala,ampak vsako jutro najdem flekce mleka na majčki in sedaj že na rjuhi.user posted image

se še beremo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
20.6.2006 9:21:40   
naja78
aja:

altati:lekadol je zelo dobrodošel,lahko jih večkrat na dan ješ,in vitaminske tabletke,magnesol,veliko pi9j in če le nimaš vročine skušakj vse to ignorirat.najbolj pomaga.preizkušeno!!!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
20.6.2006 9:22:25   
naja78
nevem zakaj ni slike:še 1x:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
20.6.2006 9:22:55   
naja78
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
20.6.2006 9:38:05   
muki1
Dobro jutro.
Joj, altati, ko boš dvakrat vdihnila morski zrak, bo viroza izpuhtela, boš videla user posted image .
Jaz se nisem imela časa oglasiti, ker smo SPET BOLANI. Punce, dajte me malo potolažiti, jaz res več ne morem. Moja punca je ta mesec že drugič bolana user posted image , pa tak je uboga vedno. Celi vikend je bila tak boga in posledica tega je silna tečnoba. Samo za mano je hodila, pa cel dan sem jo morala samo crkljati in dvigovati. Mož je kar obupan, sploh ga ne upošteva, ko sem jaz zraven, pa naj se še tako trudi. Pa še kakšno olajšanje bi bilo, če bi me lahko malo razbremenil user posted image . Sva spet bili pri zdravniku, ker jo je pekla lulika. Danes dobim izvide, upam, da ni kakšnega vnetja fasala user posted image .
Toliko od mene. user posted image  brca kot pravi mali fuzbalerček, ravno zdaj ko to pišem, me tak prijetno žgečka user posted image .

No, včeraj sem vseeno skočila zvečer k teti na obisk, ker je praznovala 50 let. Sem možeka in malo pustila doma ( ko ni bilo zraven mamice, je seveda ata bil čisto dovolj dober user posted image , sta se baje ves čas crkljala, je bil možek ves blažen, ko sem prišla domov. ) No, se je zbrala vsa žlahta in smo malo kramljali o vsem. Moja botra je med. sestra na gin. oddelku, pa me je pri prvem porodu in ves čas, ko sem bila v bolnici razvajala in skrbela zame. Pa sem izvedela, da gre letos v penzijo. In uganite kdaj !!!!???????? 18. OKTOBRA, NA DAN MOJEGA PDP user posted image  user posted image  user posted image .
Saj ji privoščim, ampak da ne more iti nekje novembra, no...... user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
20.6.2006 11:15:38   
vava

zdravo punce!
Blagor tistim, ki lahko še lahko na trebuhu spite. Jaz že ca 2 meseca samo na boku ali hrbtu. Sem v nedeljo na pikniku vprašala, če bi mi kdo luknjo v tla skopal, da bi lahko na trebuhu ležala v travi in brala knjigo - prej sem to ful rada počela in tako bi pasalo... user posted image . Jaz sem (mogoče še kateri v tolažbo) pridelala že 10 kg user posted image , uf. Prosim naj se javi še katera s toliko tonaže....user posted image  
Naja78 - če ne gre slikca, mogoče poizkusi link pripet, da si lahko pogledamo ta stolček, pa prosim poročaj kako gre tole s kikiweltom
Altati - morski zrak in voda delata čudeže, boš videla
Muki - sem brez nasveta, ampak držim pesti za tvojo malo. Pa botri naroči naj kakšen dan prostovoljno podaljša, pa bo! user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
20.6.2006 11:57:08   
frrrr
ojč,

pr nas tut že na polno nabija beba user posted image trebušček kr poskakuje sem ter tja user posted image

Altati, Lekadol in urco, dve počitka, pa boš kot prerojena... morje pa itaq vse pozdravi  user posted image

Muki, mogoče je kakšno vnetje mehurja ali kaj podobnega... tut sama sm bla taka bogica, ko sm bla majhna... ampak so vse poštimali... so me enkrat v bolnici zadržali in naredili orng preiskave in se kasneje ni kaj preveč ponavljalo...

vava, js bom hitr pr teb po kilaži... drugače ti bo pa mogoče pomagalo tole - zanosila sem na dobrih 10 kil preveč (vsaj v mojih načrtih je blo, da štartam s 50, pa je blo že v začetku 62kg user posted image )... ampak sedaj ni čas za sekiranje... bomo potem poskrbeli za kilažo, ko bo dete nehalo zizati user posted image zdej se moramo samo dobro počutit in poskrbet za zdravo dete.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
20.6.2006 12:02:59   
Arabela
Evo še ene s točno +10kg.... ma se nič ne sekiram... jem normalno, sladkarije mi ne pašejo, pijem ogromno vode, le gibam se manj kot pred nosečnostjo, ker me boli križ.... Saj tu pa tam pojamram zaradi kil, vendar je moj dragi pravi, da sem zdaj najlepša, hahhaha... je prav ponosen da se mi buši tako vidi...

Brez panike, bomo že po porodu skupaj pridno dol spravile....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
20.6.2006 12:37:25   
vava
hvala za "tolažbo", sicer se pa tudi jaz ne sekiram na veliko
bomo že ....

tudi jaz ne jem veliko več kot prej, sladkarije mi tako ne pašejo, se pa precej manj gibam. V januarju sem bila 3 - 4x na teden na spinningu user posted image   pa kdaj na pilatesu user posted image in 1x na teden sem se prešvicala na badmintonu user posted image ... Sem pa tudi jaz imela že prej ca 5kg preveč....
Pravijo, da gre z dojenjem itak ogromno dol, kar bo ostalo bomo pa kasneje odšportali in če bo treba, tudi malce "odstradali".

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
20.6.2006 12:57:18   
tasha23
Evo še ena z +10 kg, ker sem štartala tudi jaz z odvečno težo - malo preden sem zanosila sem uspela shujšati 5kg, ki pa sem jih nadoknadla v prvih 3 mesecih zaradi ležanja...
Tudi jaz jem zmerno in mi sladko ne diši, raje več vode spijem in veliko zelenjave pojem, pa vseeno sem kar lepo okrogla... ah saj bouser posted image

Maxica res lepo deteuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte in pišite še kaj

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
20.6.2006 13:09:48   
altati
Punce, hvala za podporo.
Muki1, a je tvoja mala v vrtcu? Koliko je pa stara? Upam, da se hitro pozdravite.
Maxica, detece je luštkano....
Upam,da bo morje res pomagalo, ker sem res nikakva. Grlo imam popolnoma razbolelo, pa iz nosu mi lije kot iz škafa, pa vročeee mi je.....
Ah bo že!
V glavnem, punce, se javim prihodnji konec tedna.....upam, da nam bo vreme naklonjeno...Mejte se!!!
Ja, ko pa pridem, se pa enkrat dobimo v city park-u na kavici, ali pa kar v H&M pri cunjicah za dojenčke, a ne????
čao,čao vsem!

< Sporočilo je popravil altati -- 20.6.2006 13:11:01 >

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
20.6.2006 13:25:26   
gaya
elowww user posted image

jst tukaj v pisarni že od 11 na škrge diham user posted image , to je noro, pa nobene klime user posted image , ampak se tolažim da mam sam še 1,5 urce. Jutri pa začnem ob 6 delah, da bom ob 2 že zviznila user posted image ...
user posted image  miga na ful od danes spet, bil pa je zdaj ene 3-4 dni zatišje in je bla že cela panika, me je kar malo skrbelo, včeraj pa sem bla na kopališču in sem se naplavala, pa se mi zdi, da sem ga mal premaknila in zdaj ga/jo spet lepo čutim user posted image ....

Počutje je stabilno, razen vročine user posted image , ja in še ena taka k ma +10 kg, sam baje sem pa štartala s premalo kilami user posted image , v glavnem jem pa res vse po spisku user posted image , včasih mi noro paše sladko, včasih potem sploh nič, sadja in zelenjave na tone, pa odkar je tako vroče sem itak samo na solatkah, pa me zanima kolk bom prdelala do naslednjega pregleda....

Aja pa tašča nama je že voziček kupila user posted image , sem bla ful vesela, mava pa Jane slalom pro - oranžne barve, zimsko košaro mi je prijateljica posodila, lupinico tud, tko da morva samo še previjalno skupaj spravit, pol pa samo še čakava najinega škratka,....

Aja pa novo idejo za ime sem dobila, tko da user posted image  še vedno ostaja samo Gaja, user posted image  pa mamo zdaj izbiro Gal, Patrick....
Uh, komaj čakam avgust, da neham delat user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?