naja78
|
ojla babike. jest sem bila pa pridna in vas prišla malo pokukat in kaj vidim....tema,nikjer nobene. ti ti ti mule... pa da vam povem mojo zgodbico,ki sem jo vidla: no jaz sem bila doma,čez vikend,ustavila sva se le pri kolegici,ki ima dva pobalina(4 in 2 leti). sem bila zelo vesela in presenečena kako ima ona to poštimano z otroci. ura je bila 7 zvečer,ko je dala spat malega,oblekla v pižamo dala lupčka,pokrila rekla lahko noč in odšla iz sobe.in mali spi od 7 zvečer pa do 10 zjutri.matr vola..... pa je bila Ura 8 zvečer,ko reče starejšemu.ALA NIK -GREVA.MALO se je obotavljal,prištela do 10(malo v smehu in fori) in že je šel v sobo ga je oblekla v pižamo in dala lupčka ter lahko noč in ....oba spita. definitivno sem se odločila,ko sem jo malo spraševala kako ji je to uspelo,da otroček ni za v pojstlo staršev in da ga moraš kot malega naučiti spanja v svoji posteljici in da se nauči sam zaspat,brez ujčkanja.no dobro vse do meje. pa nima stroge vzgoje,ker je mehkega srca,je srednja med.sestra in ve kako z ljudmi,da ne bo pomote. pa pravvi: če hočeš imeti kokr tolk pospravljeno,da opereš 2-3 žehte na dan,zlikaš ,skuhaš kosilo,greš delat(turnus tudi ponoči),poštimaš otroke se z njimi igraš.,..in sploh če maš 2 ,moraš to počet. matr je bla dobra. medtem ko je moja druga zgodba druge prijateljice,čisto kontra. prav boga je!!mali jo nič ne uboga,spi nič,spi pri njej,godrna celo noč,ko ga uspava za to porabi vsakič 1 uro ali več......skratka čist je izžeta. res pa je da je ona popolnoma druga oseba.vse ji nardi mami,skuha,opere,zlika,...itd....ona hodi le v službo in domov. res da so si otroci različni,ampak moja ugotovitev je da so starši tisti,katere otrok uboga in ne obratno.vse do meje. kaj pravte pupe.mene kr skrbi kako bom to peljala,bom pa se nagibala prvi moji zgodbici, . sicer pa le da so zdravi. čez mesec dni šibam v avstrijo kupit ene kaplijice za krče,ki so naravne ...in zdržijo z uporabo 2 leti.baje grozno dobre. drugače pa ...čez 3 dni bom na NS vidla ,vprašala za spol,če se bo vidu zdaj pa šibam pospravljat.se pa res zadnje čase počutim dobrpo in skor ne nosečo.
|