|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
7.4.2006 12:16:56   
tasha23
Pupe en lep SONČEN DAN! user posted image (KONČNO)
Razen utrujenosti sploh se ne počutim noseča danes. Sem pa imela zelo čudne sanje danes: sanjala sem, da so mi na zavodu za zaposlovanje delali UZ in da niso našli ničesar, nato pa je ženska, ki mi je delala UZ rekla: 'Očitno imamo slab UZ ali pa niste noseči!)user posted image user posted image user posted image user posted image
Uh, sploh ne vem zakaj teke neumnosti sanjam. Drugače pa kar se spomnem se v sanjah vedno šetam z veeelikimmm trebuhomuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi meni je čudno, ker kar naenkrat nimam več pasa - preden sem zanosila sem imela obseg pasa 65 cm - zdaj pa je že 92 cmuser posted image - porkiš, si nisem mislila, da se že toliko poznauser posted image . Drgaš pa sem se zredila za 3 kguser posted image - kaj šele bo potem.
Nič uživajte v tem lepem dnevu in božajte trebuščke.
Pa dobrodošle nove - prej anonimke.user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 901
7.4.2006 12:28:29   
muki1
altati, jaz imam NS v Murski. No v bistvu v Rakičanu.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 902
7.4.2006 12:37:31   
Aja1
Tasha23....že taka je razlika v cm?! Danes bom tudi jaz izmerila pas. Prej sem tudi imela 65 cm....zdaj pa pojma nimam koliko....me prav zanima.user posted image  Bom poročala.

Pridne bodite, pazite nase in na svoje user posted image  ter uživajte v lepem vremenu, ki se obeta ta vikend! user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 903
7.4.2006 12:47:04   
lucika
fizolcek, hvala, res lepa novica. grem k rosicu na nuhalno, potem se bova pa za naprej zmenla. pravi sestra, da naj ne bi bilo problema.
saj zdaj ko sem se ohladila, me ne jezijo ti uz in pregledi... jezi me to, da mu ne morem zaupat vec. halo, povej mi, da sem negativna natoxo, kaj to pomeni in kaj naj pazim; povej mi zakaj je dabroston in zakaj se ga je, povej mi vse, kar se me tice, ker nisem stara pet let, da ne bi razumela. tako pa brez neta ne bi vedela nic. hvala bogu, ce bi bil za vsako uz, a tud ce ne bo, ni panike...ce bom le zvedela vse iz njegovih ust, kar rabim vedet; in ne iz interneta!!!

hm, 63 obseg trebuha...jaz sem startala z ...rajs ne povem, ampak s takim, ko ene jamrajo, jao sem v 8 mesecu in imam tttttooooolk velik trebuh. mi je kar sape zmanjkalo z metrom v roki:)

drugace vse ok. razen lubija ze pogresam, ker je pet minut nazaj sel...pa pride v nedeljo popoldan. sem rahlo solzna...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 904
7.4.2006 13:28:24   
*AnaL*
Oj!
Po dooolgem času se spet malce oglašam. Vas vedno prebiram, da bi kej napisala, pa že kar nimam volje. Naj povem, da imam  PDP 12.10 oz na NS je rekla, da glede na velikost ploda bi lahko bil datum poroda tudi 8. 10, ampak da ga ne bomo spreminjali, ker gre le za 4 dni. Drugače je pa z mojim dojenčkom vse O.K. Z mano je bil tudi možek, ki se kar ni mogel nagledati najinega user posted image . Pa še potem ko sva bila že na poti domov je izjavil, da ga je kar nekej matrala, da se je prav videlo, kako ga jezi, ker je precej krilil z rokami, pa še obrnil se je med pregledom.user posted image . Domišlija pa taka. Ampak gavno, da je vse O.K., tud če mu ni bilo čisto všeč.
Toliko za danes.
Lep sončen dan vsem!
L.P Ana

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 905
7.4.2006 13:54:36   
mtina
Hej Tasha!

Stvar je taka, da očitno službe še nekaj časa ne boš dobila, ker je tvoje področje prazno. Glede na UZ pa je pikica (zdaj že pika) zelo velika. user posted image

Hihi - malce za hec.

LP

(odgovor članu *AnaL*)
Neposredna povezava do sporočila: 906
7.4.2006 14:26:47   
altati
Punce, lep sončen vikend vam želim.....

Uživajte na sončku!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 907
7.4.2006 20:34:30   
vava
muki sem se tako smejala ob tvoji pesmici o štrukljih, midva pa jih ravno kuhava in razmišljava ali bova lahko vse snedla - zraven pa polno skledo (dobro opranega) regrata.
Dobrodošle razkrite in pridružene.
Ste me tako firbčno naredile s temi cm okoli pasu, da sem zdaj takoj poiskala meter (sicer tistega za stene mert) in namerila ...... 84 cm (po moje je to ene dobrih 15 plusa).
Sicer pa sem ok. Danes zjutraj mi je bilo tako slabo zjutraj, kot mislim da še nikoli do zdaj. Pa je minilo. 10 minut sem prečepela ob in na školjki in potem je bilo spet vse v redu.
Naj bo tako tudi z vami. Pa izkoristite sončen vikend.
pa pa
v

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 908
8.4.2006 13:02:19   
naja78
ej punce moje,lep vikend želim.in božajte svojeuser posted image .

se beremo.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 909
10.4.2006 10:14:39   
@lina
Oktobrke spimo še zimsko spanje ali kaj? Vikend nas čisto ugasne user posted image  Moram nas malo dvignt, sicer bomo ušle na drugo stran.

Prišel je teden, ko nas ima kar nekaj NS. Komaj čakam četrtekuser posted image  da bom spet videla mojo piko. In v petek bom pa povedala še ostalim sodelavkam - zaenkrat ve samo šefica. Za veliko noč pa še nekaterim od žlahte in bom opravila to dolžnost. Ostali bodo zvedeli pa preko "vaškega telefona".user posted image

Ste prijetno preživele vikend? Zame je bil kar naporen, ker sva bila s smrkolinom več ali manj sama, saj je bil oči deloven na naši hiški v gradnji. Kolikor ga pogrešam, sedaj ko so lepi dnevi, si pa tudi želim, da bi bila hiška čimprej končana.

Tako drage moje, dejmo malo več življenja! Čeprav sem opazila, da smo zelo čvekaste - imamo 37 strani odgovorov, če primerjam z aprilkami, ki se bodo ta mesec poslovile od tega foruma, pa imajo "samo" 47 strani. Me imamo pa pred sabo še pol leta čvekanja user posted image user posted image

Uživajte!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 910
10.4.2006 10:20:01   
altati
tudi jaz sem že ugotavljala, kaj je danes z nami....
Za vikend kar izginemo.
Jaz imam NS jutri, komaj čakam, da vidim če je vse ok.
Slabosti so še vedno, utrujenost še vedno, na stranišče hodim 5x na noč...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 911
10.4.2006 10:30:21   
muki1
Zdravo.
Jaz sem že razpizdnjena kot en user posted image . Najprej se zmenimo, da bom imela dopust, ker imamo doma neke zidarje, pa jih peljem na malico in če bo treba kaj pomagat ( pa ne zidat, če bodo rabili kakšne kable, pa žeblje, pa kaj vem kaj še..). No, pa se lepo zmenim z direktorjem, ni problema, pridem domov, foter glumi tam nekaj z zidarji, pa me še total razpizdi z izjavo, da bo on šel z njimi na malico, pa bla bla bla. Pa če smo se tak fajn včeraj zmenili, mislim, res znajo narediti pravo štalo. Zdaj je izpadlo, ot da imam brezvze dopust. HALO. Rajši bi ga porabila, da bi bila s svojo družino, zdaj pa mi spet gre en dan v tri krasne. Pa sem že 4 dni letošnjega porabila. Za vsak pregled skoraj moram vzeti dopust, ker pri nas čakaš par ur vsega skupaj...... grrrrrrrrrr, res sem jezna.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 912
10.4.2006 10:35:59   
psaša
Lep dan, kako ste kaj user posted image ? Tudi jaz imam kar nekaj cm več v pasu, kar narazen lezem. Kaj še bo!! Včeraj sem celo avto počistila po zelo dolgem času, kako se sveti.
Jaz sem še zmeraj tolk napihnjena, kdaj bo kaj bolje, če bo sploh.
Jaz imam pa šele drug teden pregled in pa NS, komaj čakam. Res se vlečejo dnevi do teh pregledov.

Uživajte in božajte svoje trebuščke.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 913
10.4.2006 10:40:14   
naja78
user posted image ojla babike.user posted image
jest sem bila pa pridna in vas prišla malo pokukat in kaj vidim....tema,nikjer nobene.
ti ti ti mule...user posted image user posted image

pa da vam povem mojo zgodbico,ki sem jo vidla:

no jaz sem bila doma,čez vikend,ustavila sva se le pri kolegici,ki ima dva pobalina(4 in 2 leti).
sem bila zelo vesela in presenečena kako ima ona to poštimano z otroci.
ura je bila 7 zvečer,ko je dala spat malega,oblekla v pižamo dala lupčka,pokrila rekla lahko noč in odšla iz sobe.in mali spi od 7 zvečer pa do 10 zjutri.matr vola.....

pa je bila Ura 8 zvečer,ko reče starejšemu.ALA NIK -GREVA.MALO se je obotavljal,prištela do 10(malo v smehu in fori) in že je šel v sobo ga je oblekla v pižamo in dala lupčka ter lahko noč in ....oba spita.

definitivno sem se odločila,ko sem jo malo spraševala kako ji je to uspelo,da otroček ni za v pojstlo staršev in da ga moraš kot malega naučiti spanja v svoji posteljici in da se nauči sam zaspat,brez ujčkanja.no dobro vse do meje.

pa nima stroge vzgoje,ker je mehkega srca,je srednja med.sestra in ve kako z ljudmi,da ne bo pomote.user posted image user posted image

pa pravvi:

če hočeš imeti kokr tolk pospravljeno,da opereš 2-3 žehte na dan,zlikaš ,skuhaš kosilo,greš delat(turnus tudi ponoči),poštimaš otroke se z njimi igraš.,..in sploh če maš 2 ,moraš to počet.
matr je bla dobra.

medtem ko je moja druga zgodba druge prijateljice,čisto kontra.
prav boga je!!mali jo nič ne uboga,spi nič,spi pri njej,godrna celo noč,ko ga uspava za to porabi vsakič 1 uro ali več......skratka čist je izžeta.
res pa je da je ona popolnoma druga oseba.vse ji nardi mami,skuha,opere,zlika,...itd....ona hodi le v službo in domov.

res da so si otroci različni,ampak moja ugotovitev je da so starši tisti,katere otrok uboga in ne obratno.vse do meje.

kaj pravte pupe.mene kr skrbi kako bom to peljala,bom pa se nagibala prvi moji zgodbici,user posted image user posted image .

sicer pa le da so user posted image zdravi.

čez mesec dni šibam v avstrijo kupit ene kaplijice za krče,ki so naravne ...in zdržijo  z uporabo 2 leti.baje grozno dobre.

drugače pa ...čez 3 dni bom na NS vidla user posted image ,vprašala za spol,če se bo vidu zdaj pa šibam pospravljat.se pa res zadnje čase počutim dobrpo in skor ne nosečo.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 914
10.4.2006 11:17:19   
@lina
Naja, ob tvoji zgodbici sem se nasmehnila. Zakaj? Točno tako sem sama razmišljala pred prvim otrokom - moj otrok bo spal celo noč v svoji postelji, ne bo razvajen, ne bo se mi metal v trgovini po tleh... Danes se temu res lahko samo nasmehnem. Najin sonček se je do 9. meseca zbujal še 2x na noč, od 9. do 13. meseca starosti spal pri nama, ker se je še vedno zbudil ponoči 1x, in če smo hoteli biti kolikor toliko naspani, sploh potem, ko sem šla nazaj delat, sva z možem popustila. Do takrat smo se tudi uspavali na veliki postelji, sploh ker sva se pred spanjem še dojila in je tako tudi zaspal. Potem smo zamenjali režim: zamenjala sva posteljico v posteljo, zvečer dobi še požirek čaja, reče pa-pa nodiju in gospodu pisku ter medvedku puju, ki jih ima na steni  nad posteljo in sam zaspi v postelji, v 10-15 min. Brez kolobocij, nategovanja in kaj vem kaj še. Ampak pazi - gre za dvoletnika. Štiriletniku se da še bolj določene stvari dopovedati. Kot je primer v tvoji prvi zgodbici.
Sem pa vseskozi zagovornik reda in ustaljenega ritma. Če gre otrok spat ob osmih je to ob osmih in ne enkrat ob 7.30 drugič pa ob 20.45, ker smo se zadržali na obisku. In pri nas imamo enake ure vstajanja med delovniki in vikendi, ravno zaradi ustaljenega ritma.

kaj sem hotela povedati - nima smisla vnaprej opredeljevati kako se bo tvoj otrok obnašal. Lepo je, da zavzameš določene pozitivne smernice ki so ti všeč in jih zagovarjaš. Ampak vsak otrok je poseben in lahko se zgodi, da bo tvoj otrok spal celo noč od tretjega tedna  naprej, lahko pa še leto in pol ne bo dal miru ponoči.
Še manj ima smisel da te že sedaj skrbi, kako bo. Verjemi, svojemu otroku boš najboljša mama! Tudi če mu boš kdaj pa kdaj na blagajni v trgovini popustila in kupila kinder jajčka (trgovci že vejo, kam jih morajo nastavit!) in tudi če ga boš udarila kdaj po rokici, ker jo je že petkrat stegnil proti loncu vrele vode na štedilniku. Kljub vsemu te bo imel najraje na svetu.

In verjemi - ni lepšega, ko pride sam od sebe k tebi, se stisne in reče moj-moj. Ali pa ko zjutraj ob vikendih pricaplja v najino posteljo se stisne na sredino in vrže rokico meni ali možu okoli vratu in zaspi naprej.

Pa brez zamere, nisem želela kritizirati, samo podala sem svoje izkušnje.
Draga naja, res se ne sekiraj vnaprej! Raje svoji piki v trebuhu zapoj eno pesmico in ji povej da jo imaš rada, pa pobožaj jo!

Kako sem se razpisala... Zdaj moram pa res še kaj narediti... Čau!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 915
10.4.2006 12:03:53   
pilotgirl
Ojla punce.Sem vidla kako ste se pridno razpisale,vidim da ste tudi zelo vse zdrave,pa bebice so tud vredu,tko da le naprej tko.Kako ste pa drgač kaj?Maja

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 916
10.4.2006 12:30:21   
gaya
Elowww,

zdaj pa je že čas, da se še jst mal javim user posted image , vikend sem preživela too much delovno. Ker sta starša pospravljala podstreho doma mi je mami privlekla polno škatlo cunj za user posted image  in kaj mi je preostalo drugega, kot da sem vse oprala, saj tak pa tud nisem mogla pospravit v omaro user posted image  in tko da sem prav uživala in sem se spraševala kaj bom počela zadnji mesec pred PDP user posted image ,....

Počutje je super. No razen vsake kvatre se zgodi da zjutraj še bruham, pa sline mem za izvoz, to je pa tko grozn filing da se ti odtrga, res,...

V petek imam ponovni pregled in komaj že čakam da vidim kako naš user posted image  napreduje,....

Oj pilotgirl, kako si pa ti? Lepo da nas nisi pozabila in pokukaš še k nam..... Jst držim pestke za vse ki ste nas žal zapustile user posted image , ampak verjemem, da vas kmalu vse čaka sreča user posted image .....

Tko grem še mal delat, da ne bodo hudi na mene user posted image

Pa lep dan kljub malo kislemu vremenu....

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 917
10.4.2006 12:57:27   
altati
Punce, mene pa zanima, koliko vas je na bolniški, koliko vas dela itd....
Mene moj osebni zdravnik in tudi ginekolog spravljata v bolniško- zaradi zdravstvenih težav - slaba kri, asmatik, prejšnjič prezgodnji porod....pa se jima ne dam...še vztrajam v službi, kljub res slabemu počutjuuser posted image

Kaj pa ve mislite o tem?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 918
10.4.2006 13:02:42   
viv_
Dan,

jaz sem vas prišla samo malo pozdravit, ker se ka lahko zgodi, da bom pristala med vami. PDP imam sicer 2.11., ampak glede na mojo "zgodovino", ko sem imela PDP 6.1., rodila pa 19.12. imam vse možnosti user posted image

Fajn bodte!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 919
10.4.2006 13:52:54   
tasha23
Weilla,
danes ste se res razpisale. Z mano je je vse ok, v soboto sem se tako dobro počutila, da če ne bilo že malo trebuščka, sploh ne bi vedla, da sem noseča, je pa še vedno ta smotani visoki pritisk, ki mi nagaja user posted image - še sreča, da sem doma na zavodu in po vsej verjtnosti bom dobila bolniško zaradi ledvicuser posted image . Ah, saj vem da je zoprno bit doma, vendar če bo potrebno bom tudi preležala vse mesece samo, da bo vse v redu.user posted image
Drugače pa se ''pikica''user posted image oglasi skoraj vsako večer okoli osmih - saj jo ne čutim še, le špikanje maternice je točno kot urca user posted image - komi čakam brcikeuser posted image .
Moj se mi tako smeji, ker pravi, daimam prav lep bušček user posted image .
Naslednji teden imam tudi jaz drugi pregled in NS, ki komaj čakam. Še prej pa je velika noč in jo bomo letos praznovali pri mojih user posted image .
Kako pa kaj ostale? A ima katera NS v Postojni?

Božajte svoje bušije in uživajte v user posted image

tasha user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 920
10.4.2006 14:07:08   
muki1
O Viv, dobrodošla med oktoberkami user posted image . Ti se nas kar drži, po tvoji statistiki sodeč.

Altati, kar se tiče bolniških, so prejšnji teden potekale tak vroče debate, da je RR kar gorela, par se jih je celo poslovilo, ker so jim nekaj tem zbrisali.
Jaz mislim, da če te ginekolog in osebni zdravnik silita v bolniško, velja premislit o tem. Deteca ne ogrožaj. Seveda pa je hudo biti na bolniškem, če se ti dobro počutiš. Ampak zdravje otroka in mamice je najpomembnejše, tak da tudi če boš na bolniškem, boš preživela.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 921
10.4.2006 14:09:15   
muki1
Ah, zdaj vidim, da se sploh ne počutiš dobro.
Potem pa jaz ne bi razmišljala.
Jaz sem danes na dopustu in mi res paše malo odklopa, sem bila hiperaktivna že po trgovinah z gradbenim materialom, pa se mi kar pozna na denarnici user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 922
10.4.2006 14:12:21   
Aja1
Muki1, full imaš dobro pesmico....sem se prav nasmejala user posted image ....ampak zdaj se mi pa luštajo skutini štruklji! Takoj po službi letim v trgovino in jih nabavim....njami.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 923
10.4.2006 15:15:19   
naja78
o dobrodošle med živimi.

user posted image user posted image user posted image

@lina: kolk si lepo to opisala.saj me ni strah.ampak tako med seboj punce -moje prijateljice ,govorijo zgodbice kako to gre.....in res vsaka po svojem tiru,zato se samo malo zamislim.user posted image
mislim da bom zelo dobra mamica moj lubi pa dober očka.user posted image

le da bo vse ok.

zdaj pa pridne bodite in se pišemo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 924
10.4.2006 15:22:24   
naja78
aja.mimo grede.

altati:jaz sem nazadnje delala 22.2.
od takrat sem doma in sem bolniški,ki jo kombiniram z dopustom,hvala bogu da ga imam 48 dni.
mi je sam G priporočal,tako da ti predlagam da ostaneš doma,sploh če on tako meni.jaz ne bi 2x premišljevala.saj zaradi tega nisi nič manj vreden.pri nas v službi mi je še predstojnik našega rtg oddelka reku: kar doma ostat.user posted image
tako da premisli,da ne bo kaj narobe.nikoli ne veš.vsaj zmatrana ne bi bila,bolj bi si spočila.
jaz,ki sem doma,ne pomeni to da nikamor ne grem.tudi na morje bom šla za par dni.bolniška gor-dol.in po nakupih in itd...

svetujem da premisliš v tvoje dobro. to je moje mnjenje.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......