|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
6.4.2006 11:05:20   
lucika
ne bom vec jamrala...samo to mi se povejte, a vam pogledajo srcek, al pa naredijo uz na pregledu, al nic od tega? mam ze par stevilk, in preden zacnem klicarit da se prestavim, me res zanima, da ne kompliciram prevec...

drugace sem ok. pravkar iz vc-ja po dooolgem casu. :) paaaaseeee. hehehe

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 876
6.4.2006 12:37:00   
altati
Ja, meni je obakrat naredil ultrazvok.
in kot poznam mojega ginekologa, mi ga bo vedno....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 877
6.4.2006 12:37:53   
muki1
Meni so v prvi nosečnosti VEDNO,VEDNO poslušali srček.
UZ ni pri vsakem pregledu. Srček pa mi je vedno pslušala.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 878
6.4.2006 12:38:57   
nanica
Zdaj se pa tudi jaz razkrivam. Danes sem bila na 2. UZ oz. na NS, vse je v redu, user posted image   raste. Zelo je bilo živahno, z rokicami je nonstop mahal in sedel po turško. Noseča sem 12t/5d.
Danes bova povedala veselo novico doma. To bo veselja!
Sicer pa se počutim super, bruhala sem samo enkrat, slabo mi je le včasih. Vesela sem, da se nisem še nič zredila, saj imam že od prej nekaj zalogeuser posted image .
Pobožajte trebuščke, vsem želim izboljšanje počutja in čimprej spet pomlad.

nanica
PDP 15.10.2006

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 879
6.4.2006 12:39:25   
lucika
a hodi katera k rosiču na ptuj? tega imam zdaj v ozjem izboru; pravijo, da je ok...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 880
6.4.2006 13:28:50   
lucika
tako, korak naprej sem naredila. naročena na nuhalno 14.4; za naprej se bomo pa takrat dogovorili; za aprila imajo ze vse polno, tako da nove paciente sprejema sele maja, to pa je v bistvu itak dva tedna po nuhalni.
uf, se mi je kar malo odleglo:)

drugace pa sem danes ko rozica. dva dni skupaj mi je bilo slabo, zdaj pa je kar boljse...

lep dan vsem!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 881
6.4.2006 13:41:27   
naja78
hay.
jaz sem podolgem času lepo mirno spala in sanjala o user posted image .
lubi pravi da zakaj še nisem slikco sprintala,......ja kako če pa ne znam.to delajo dr-radiologi.user posted image user posted image

lucika:vedno pri nas nardijo UZ,pri vsakem pregledu.izberi dobrega G,to ni nič prst not in fertik.

nanica:

porka duš,tebe se tud spomnem še od stare RR.kje se skrivaš.
se me spomniš???dobrodošla.

držim pesti za tebe.

danes je klinčevo vreme.bol doma visim in še s user posted image ne morem na sprehod.boge kdaj bojo pa kakale.user posted image user posted image
me pa malo križ boli ampak sem vesela,vesela.učeri me je kolegica tako lepo potolažla,tako pomirjajoče in ne vse kaj se lahko zgodi ker to se itak lahko,še prehitro.
misli črne na stran in pogumno naprej.

pa pa

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 882
6.4.2006 13:43:51   
mis
No nosecke, pa sem ravno s pregleda. Ful sem navdusena. Ene 20 minut sem lahko opazovala svojo pikico. Velika je 6,1cm, pridno maha in srcek lepo bije. steli smo prstke, vidli vse, poslusali srcek (163/min), in se vse mi je posnel na videokaseto. Jupi!!!! Pa mozek je bil zraven in kar ni mogel verjet.

Za nuhalno pa ni bil najbolje obrnjen, ampak je G po velikosti tistega prostorcka na vratu rekel, da je OK (pokazal je koliko je 3mm in je res vec ko se enkrat manjsi), pa tudi nosna kost je OK. Je rekel ce zelim naj grem se v ZD da mi nardijo nuhalno, pa sem rekla da ni treba, za ce on misli da je OK, ni treba. mu ful zaupam. Pa vidi se zelodcek, ledvicka, trebusna votlina, celjusti... Skratka vse!user posted image
Uzivajte in lep dan. Naj vas slabo vreme ne potre!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 883
6.4.2006 14:51:53   
@lina
bravo user posted image user posted image user posted image  za vse pozitivne misli in vrstice danes... pomirjeno najo78 in luciko, nanico in mis z uspešnimi NS... Punce, kolk sem vam fouš, jaz grem na NS naslednji četrtek... kako bi rada obrnila ta teden, da bi šla spat in ko bi se zbudila bi bil že četrtek... Ah, saj bom preživela... A ni to čudno, če tako pomislim kako se mi dozdeva, da grejo tedni počasi, hkrati je pa minilo že 6 tednov, kar sta bili dve user posted image . A sem vam že zaupala, da sem imela dve črtici prav na valentinovo? Nisem rabila drugega user posted image  za mojega moža... user posted image

Bodite fajn kljub temu zoprnemu vremenu. Moj smrkolin je tako tečkast doma, če se ne more igrati zunaj, pol sem pa še jaz tečna in utrujena zvečer ko si moram pa ves čas zmišljevati, kako se bova igrala, pa risala, pa lovila... Mi je pa tolk fajn, ko ga dam zvečer spat, pa se stisne k meni z rokico okoli mojega vratu... Mejte se!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 884
6.4.2006 15:00:49   
altati
a veš @lina, da sem tudi jaz imela user posted image  za Valentinovo?
Očitno imava midve zelo skupaj rok.....
in NS imam v torek....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 885
6.4.2006 16:35:29   
nanica
Ne boste verjele, tudi jaz sem imela user posted image  za Valentinovo. In tudi za naju je bilo to največje darilo.

nanica

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 886
6.4.2006 17:03:41   
tasha23
Midva z user posted image pa sva user posted image imela na najino obletnico user posted image .
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 887
6.4.2006 21:50:27   
_katka_
Naja, medve sva po mojem sestrični, ker je tvoja mami izgubljena dvojčica moje mami. user posted image
Lahko rečem samo to, da imam srečo, ker se mora moja usesti v avto, da pride k meni. Tašča je pa zgodba zase. Se ne vtakne NIKOLI v NIČ, čeprav živi v isti hiši (no v copatih vseeno ne more k nama).
Sem pa vesela zate, da si se pomirila glede malega.

Sicer pa .... Punce, meni je spet slabo, pa sem že v 14. tednu. Ne morem verjet, ampak je res. Sicer ni hudo (tudi prej ni bilo), me pa vsak dan zvije.
Ma, do oktobra bo že minilo.

V torek sem bila v službi prvič v nosečniških hlačah in so toooook udobne, da mi ni niti malo žal, da sem jih kupila. Na mojih prejšnjih zmanjka 10 cm blaga. Modrček bom pa morala kmalu spet zamenjati. Zredila sem se 3,5 kg in vse je šlo v prsi in trebuh. Popolnima imam spremenjeno postavo. Prej sem bila full ozka v pasu, sedaj me je pa čisto zravnalo. Pa trebuh sem imela tak "športen". Sama sebi sem smešna, ko se v vsaki šipi ogledujem, ampak se ne morem privadit na nov izgled.

LP,
Katarina

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 888
7.4.2006 7:20:58   
Maxica
No, sedaj se pa vam končno lahko pridružim ne več anonimno. Včeraj smo bili namreč na NS in je vse v redu, tveganje je 1:3300, NS 1,7, tako da sedaj veselo oznanjamo našo novičko.
PDP 12.10.06

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu _katka_)
Neposredna povezava do sporočila: 889
7.4.2006 8:13:57   
nanica
Maxica, si jih pa dala vetrauser posted image . Nekaj časa so mislile, da sem jaz razkrita nosečka ker sem se tudi razkrila včeraj po NS. Dobrodošla!

nanica

PDP 15.10.2006

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 890
7.4.2006 8:20:34   
muki1
Dobro jutro.
Dobrodošli Maxica in Nanica.
Jaz imam naslednji četrtek nuhalno, komaj že čakam.
Spet se nam obeta sončni vikend user posted image , komaj že čakam. Zdaj imam že kar nekaj sotrpink, ki so že drugič noseče in imajo doma že enaga hudička, ki ne razume, da je mamica utrujena. Kakor se veselim vsakega petka, ker vem, da je red nami skupni vikend, tako se v nedeljo zvečer veselim ponedeljka, ko bom lahko v službi počivala user posted image . No, saj ne ležim, ampak ni mi treba nonstop tekat za malo navihanko.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 891
7.4.2006 8:31:44   
muki1
Katka, vidim, da imaš podobne probleme kot jaz, s trebuhom mislim.
Sicer jaz nisem med suhimi, debela pa tudi nisem bila, par kil preveč je zvesto naloženih na mojem telesu že nekaj let user posted image . Ampak, kak sem jaz že noseča,pravi pravcati nosečniški trebuh imam. Tudi sem se zredila za tri kile in apetit je gromozanski. V prvi nosečnosti sem bila zelo pridna, se nisem veliko zredila, nekje 11 kil mislim, s tem da sem težo začela beležiti pri tretjem mesecu nosečnosti.
Zdaj pa bi samo jedla, pa ne karkoli, ampak SENDVIČE. Se ponavadi v službi tak nabašem, da popoldne sploh več nič ne jem, tako da količinsko je nekje v mejah normale, kar pa se kalorične vrednosti mojih požrtij tiče, pa ne upam sploh razmišljati. Pa veliko sadja in zelenjave tudi pojem, tak da sem vsaj malo skrbna mamica svojemu korenjačku, ampak že zdaj, ko pišem ta post o sendvičih imam polna usta sline. Včeraj sem kupila v Šparu tak kompletek, ko so notri 4 mali različni sendviči. Mljask, mljask.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 892
7.4.2006 10:16:18   
fižolček
Pozdravljene!

Tudi jaz se vam pridružujem. Oktobra pričakujem svojega drugega otroka. Noseča user posted image sem 12 tednov. NS imam 14.4. in komaj čakam, da vidim, kako bo.
Sem videla, da ste se pogovarjale o ultrazvoku. Meni moj doktor pri vsakem pregledu naredi ultrazvok, tako je bilo tudi pri prvi nosečnosti. Ne znam si predstavljati, kako bi preživela nosečnost, če bi pikico videla samo dvakrat ali trikrat v nosečnosti. Tako pa vsak mesec vidim, kako raste in da je vse v redu.

LUCIKA: Jaz obiskujem dr. Rosića na Ptuju in je zelo dober zdravnik (vsaj meni). Z njim se lahko vse pogovoriš, vse vprašaš. Ultrazvok mu nikoli ni težko narediti, tudi partnerja z veseljem sprejme v ordinacijo. Pa še NS dela sam, tako da ne rabiš hodit drugam. Meni je prvo nosečnost zelo dobro spravil do konca in nisem imela nobenih problemov. Tudi zdaj v drugo upam, da bo tako, čeprav se je začelo z manjšimi krvavitvami (saj je bilo tudi prvič tako, pa se je vse srečno končalo in sem 31.10.2004 rodila hčerkico).

Lepo se cartajte, pustite se razvajati in čim manj slabosti. Jaz se trenutno odlično počutim.

fižolček
PDP 16.10.2006

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 893
7.4.2006 10:35:40   
naja78
dobr dan ob prijetnem klepetu.

dobrodošla:fižolček in Maxica.user posted image

matr bom mogla spet pregledat seznam koliko nas je.user posted image

no jaz namreč še zmeri ne vem kaj naj kuham.mam že polno p. te kuharije.sem brez idej.
me pa spravlja v dobro voljo lep wikend.user posted image

muki1 a bo pupa???pravjo da če ti slano ful paše in sendviči nasploh bo pupa(jaz čist ne verjamem)user posted image user posted image
katka a niso dobre te naše matere(ji oproščam,ker jo daje menauser posted image user posted image )pr men je tud tašča ful pametna,....no pa sem ji že dala vedet....user posted image

midva sva pa user posted image zagledala na moj ROJ.DAN.user posted image user posted image

altati dobr da si začela z DHT,jaz grem tudi,kar na polikliniko,saj si verjetno mislila to v LJ??

PRIDNE BODITE

(odgovor članu fižolček)
Neposredna povezava do sporočila: 894
7.4.2006 10:46:51   
muki1
Naja 78, saj je čisto vseeno kaj bo, samo naj je punca zdrava user posted image .

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 895
7.4.2006 10:53:53   
naja78
meni je tudi vseeno,le da bo zdravo in živo.user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 896
7.4.2006 11:32:18   
mtina
Hojla!

Najprej kar se tiče obletnic. Midva sva izvedela user posted image  na najino obletnico in en dan pred Valentinovim.

Ma koliko nas pa je, ki imamo NS v četrtek, 13. 4. ? To bomo pisale o izkušnjah.

Danes je sonček. Lepo se imejte.

Tina

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 897
7.4.2006 11:56:07   
A_A
Jaz imam NS tud v četrtek, 13.4.

Komaj čakam user posted image  user posted image  user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 898
7.4.2006 12:02:48   
muki1
Joj, jaz nimam 13. sem se malo biksnila, jaz imam 11.04. user posted image . Še boljše, je dva dni prej.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 899
7.4.2006 12:12:58   
altati
Muki, tudi  imam NS 11.04.
Kje pa jo imaš?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......