|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
3.3.2006 12:00:01   
adeja
Pilotgirl tudi jaz držim pesti zate in za tvojo majhno pikico. Sem pogledala slike, a kaj ko se ne razumem v te stvari. Pojdi se po eno stokovno mnenje. Zelim ti, da bi bilo vse v redu, ce pa ne bo, pa ne obupaj. Cim prej se postavi na noge in začni znova! Ne pozabi, da nisi sama in da ti vse stojimo ob strani!
Upanje ostane!!!!! Enauser posted image zate in za majhno pikico!

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 326
3.3.2006 12:10:14   
Špela100
Ja kolikor jaz vidim, pa nisem strokovnjak na prvi slikici ni bele pikice, zdaj na drugi pa je zgoraj v kotu, sam koliko bi pa to moralo zrasti oz. ali je videti srček pa ne vem. Joj tako bi ti rada pomagala pa ne vem kako.
Pojdi še k enemu g. Koliko pa si sploh noseča danes???

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 327
3.3.2006 12:12:45   
katy.25
Tudi jaz sem si ogledala slikci pa tudi nimam izkušenj da bi lahko kaj rekla.
Samo pesti držim in prosim naravo naj tebi pilotgirl in mali pikici da možnost...user posted image user posted image user posted image  za srečo!

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 328
3.3.2006 12:14:53   
pilotgirl
ja sej to je problem,niti mi ni vzela krvi niti vode nič.Pa je rekla kao da se je že prvič plod vidu,in je rekla da ga je zmerla,se pravi da bi mi lahko po tistem zračunala.pa ni. zadnjo menstruacijo sem mela 28.12.06 sam mam neredne menstrucije tko da ne vem kdaj sem zanosila.ona mi pa tud ni nič povedala.user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 329
3.3.2006 12:22:27   
muki1
Pilotgirl
Sem izbirala in prebirala besede,kaj naj ti sploh napišem in enostavno ne najdem nobene besede, ki bi te lahko potolažila. Iskrica upanja zate in tvojo pikico še tli, če bo tudi ta ugasnila, pa vedi, da smo tukaj. Pridi se nam zjokat in skupaj bomo žalostne. Vedi, da te čaka sreča, morda je že za prvim vogalom, morda je še malo bolj oddaljena, ampak prišel bo dan, ko ti bodo v naročje položili zdravega, najlepšega dojenčka na svetu...in takrat, če ne prej, bo bolečina poplačana. Če je morala biti usoda kruta, naj je rajši sedaj, ko človeček še ni zaživel, kot pa da bi se nekaj zalomilo, ko bi že veselo brcal in se prekupiceval v tvojem trebuhu.
Res se verjetno sliši kruto, ampak če se mora, naj se - kot je že ena napisala, ta agonija čimprej konča, da lahko greš v nove boje.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 330
3.3.2006 13:06:04   
pilotgirl
sej vem muki 1 sam kaj čem ko pa je bolečina tako huda da se ne da opisat.Ko sem šla s pregleda sem si zaželela da bi me avto ppovozu res.Tko mi ni do ničesar,razen do vaše tolažbe ,sam to še pomaga drugo nič.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 331
3.3.2006 13:20:36   
muki1
Oh, saj vem, da te boli. Če nam je pa vsem hudo, kako tebi nebi bilo, ko se vendar gre za tvoje detece. Take misli, da bi te avto podvozil, pa kar proč odženi. Kar nas ne ubije, nas okrepi. Zanosila si že, torej ni ovir, da nebi še drugič in tretjič.... Povila boš svojega otročička, morda mesec ali dva pozneje, kot je bilo v prvotnem načrtu. Nikar se ne predaj. Bodi pogumna, in z dvignjeno glavo pojdi skozi to trnovo pot, ki ti jo je namenila usoda. Dokaži sebi, da si močna, da boš zmogla iti tudi skozi to, če je potrebno, da prideš do svojega otočička. Bodi žalostna. Le jokaj, iztuli svojo žalost, potem si malo oddahni, nato pa novim bojem nasproti.
Le obupat ne.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 332
3.3.2006 14:14:28   
mtina
Hoj!

Joj sem smotana, saj je čisto logično ... Hvala za navodila. Samo žal user posted image user posted image , ti ne morem pomagati, razen, da je očitno pri prvem UV nekaj merila, sedaj pa ni. Mislim pa, da bi bilo dobro it še po eno mnenje.

UPAM, NA NAJBOLJŠE! user posted image

Tasha23, kako kaj tvoje počutje. Ali je kaj bolje?

Lep dan, Tina

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 333
3.3.2006 15:23:51   
naja78
pilotgirluser posted image
ne vrzi puške v koruzo.
jaz bi na tvojem mestu šla do drugega G,naj poda še on mnjenje.potem pa tako kot narekuje narava.
mene je tega najbolj strah,ampak prke tem ne moreš nič.upam,da se ti srečno izide in da vse oktoberke pridemo srečno res do oktobra.
res je šit.ne vem kaj bi rekla.sem kr slabe volje.

čimprej uredi.user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 334
3.3.2006 15:32:52   
naja78
še nekaj.
uporabila sem vso svoje zdravstveno znanje,slikat znam-rtg,na uz,pa bol švoh vidim.

mislim da je na sliki 27.2. označen križec na eni beli pikici.ne glejte črn krog,ampak res se vidi takle +.
in verjetno je ta + naredila na uz,in gledala če bo ta bela pikica na kateri je +,kaj zrastla.

na 3.3. + ni videt,ali pa ga ne vidim.

kaj več pa res ne vem.hitro do G.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 335
3.3.2006 21:38:51   
gaya

Čer user posted image

najprej se bom posvetila tebi pilotgirl, sem podrobno preučila tvoje ultrazvoke in povedala ti bom svoje mnjenje. Lansko poletje sem dobila enkai sliki Uz, s temi križci označijo plod, vsaj meni so ga na zdajšnjem pregledu, od kam do kam sega..... In v prvi nosečnosti sem imela 2 user posted image  s tem, da je prva posteljica ležala čez drugo in se drugega sploh videlo ni user posted image  (govorim ti kar je meni govorila moja G) in tko sva spremljale dogajanje od 6-10 tedna, agonia da ni večje in nikomur ne želim kaj takega,.... v 8 tednu sem začela krvavet in še vedno nisem vedela do nosim 2user posted image ,... moja velepametna G mi je rekla, da sem imela SS, mi naredila UZ in strokovno ugotovila, da sem se kao ščistila ter mi dala kapljice za krčenje maternice,... Kar je sledilo potem se ne da opisati, krvavela sem na ful, krče sem imela take da sem mislila da bom rodila user posted image  in sem šla k svoji osebni zdravnici ter ji povedala vso zgodbo,... sem takoj dobila napotnico za bolnico in čiščenje.... Po čiščenju mi je G ki me je čistil povedal, da je bil v meni še en cel plod, ki je ustrezal tednom nosečnosti glede na mojo zadnjo M, kar pomeni, da ga je moja vrla G dobesedno umorila, ko mi je dala kapljice za krčenje maternice,..... tko da danes sem, pri drugem G, tebi pa svetujem, poišči drugo mnenje in ne obupaj, jst nisem do zadnjega,...
Vem pa da je hudo, samo pobereš se tako, da si rečeš, da je bolje tako in mati narava že ve, kdaj mora narediti svojo selekcijo in ja zdaj tudi veš, da lahko zanosiš,......
Če hočeš še kakšen nasvet me lahko kontaktiraš na privat, zate in tvojo pikico pa moje dva user posted image  in en velik user posted image ,.... veš da se na nas vedno lahko obrneš, jst sem s svojimi januarkami 2006 ostala do konca in vse sem spremljala, ko so dobile svoje user posted image , tako kot bi ga mogla jst,......

Drugače pa sem s slabostmi tko tko, še vedno imam neizmerno rada mojo belo WC školjko,.... joške so tm tm, modrci mi že rahlo pokajo,... Apetit je bolj slab,...
Sedaj pa počutje tudi, ker sem bla cel dan na nogah, k smo meli pogreb(ja sem se odločila da grem) in sva šele sedaj prišla domov,.....

Punce moje, zdaj grem pa v mižule user posted image , jutri pa v nove boje,...

Še mal, pa bomo vn iz najhujšega, upam user posted image

Sladke sanje

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 336
4.3.2006 9:08:13   
Arabela
Hojla user posted image !

Po dolgih dneh spet z vami....

Pilotgirl, držim pesti zate in upam na najboljše.... Vendar nočem biti groba ali nesramna, vendar si po datumu zadnje menstr. noseča že vsaj 9t (tako kot jaz) in meni se je že v 8 tednu slišal srček...
Vendar je vsaka nosečnost drugačna (čeprav tako enaka) in mogoče se pri tebi malček razvija bolj počasi... Kar pojdi k drugi g po mnenje... Čuvaj se...

Drugače pa je slabost v veliki meri pri meni izginila... slabo mi je le če sem lačna (kilice so šle že za 3kg gor).

Kupila sem si tudi posebno izdajo revije Moj malček NOSEČNOST in je notri kar veliko zanimivih stvari, predvsem če si prvič noseča in še nisi z vsem na tekočem... Dragemu pa sem kupila revijo OČKA, da malce ugotovi, kaj se sploh dogaja z nami...

Lep vikend vam želim... Imejte se radi...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 337
4.3.2006 9:58:17   
Anonimen
Pilotgirl, korajžno najprej. Jaz sem imela sicer tudi ZM blizu tvojega datuma in se je srček že videl, glede na to, da si pa napisala, kako neredne M si imela, je čisto možno, da si kasneje zanosila. Kolikor sem brala pri Pušenjaku, med enim in drugim UZ-jem naredijo razlike vsaj 14 dni, pri tebi so pa v istem tednu (če sem pravilno sledila) naredili dva. Mogoče so ti drugi UZ prekmalu delali. Ti si kar vzemi čas, pa pojdi še k enemu G. Dokler ne krvaviš, imaš pomojem še vedno možnosti, da bo z user posted image vse v redu.

Kako ste pa kaj drugače ostale? Pri meni so se slabosti vsaj trenutno in upam za stalno umirile. Se pa res trudim, da jem, oz. opazila sem, da moram pojesti nekaj toplega, pa je v redu. Sicer mi ni za jest, ampak da mi ni slabo, pa vendarle pomaga. Drugače sem pa od dneva, ko je bil pozitiven test pa do sedaj shujšala za 4 kg. Me zanima, kako bo kasneje. V prvi nosečnosti sem dobila le 4 kg gor, upam, da bo sedaj tudi tako, samo je bilo pa po porodu huje, ko sem se redila, namesto, da bi hujšala. Sem pa že na dieti, ker sem imela v prvi nosečnosti sladkorno in je sedaj velika možnost, da jo bom imela spet, tako da so sladkarije že odpadle. Nasledni teden imam že test, pa upam, da bo vse v redu.

Ena je zadnjič spraševala glede kopanja. Mi smo bili tudi na dopustu, ko sem bila noseča enih šest tednov, pa verjetno se bomo kar veliko hodili kopat, ker naš prvi user posted image obožuje vodo. G mi je rekla, da se lahko kopam, le pretiravam naj ne, predvsem ne v prevroči vodi. Sem pa brala pri Pušenjaku, da ni nič narobe, le da si moramo takoj preobleči kopalke, ko pridemo z bazena. Jaz res to počnem, v bazenu sem toliko časa, kot mi paše, ptoem pa ven in preoblečt.

Držte se punce še naprej, pa pazite na svoje bušije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimka tipitapa

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
4.3.2006 13:08:24   
pilotgirl
Punce res ste zlate,tko si želim da bi imele prav in bi se moja pikica vidla že kaj bolj v pondelk.Tko si želim da bi blo vse vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
4.3.2006 19:09:28   
mtina
Seveda bo vse v redu. user posted image

Če ne krvaviš, potem se mi zdi, da pa je le vse ok.
Mogoče si G ni sčistila očal user posted image

Lep večer, Tina

Neposredna povezava do sporočila: 340
4.3.2006 20:10:58   
Anonimen
Pilotgirl, pogledala sem tvojo slikico. Povedat ti moram, da sem bila sama pred dobrim tednom na UZ (7 teden) in se je na UZ res drugače videlo. Videla se je tista vrečkica s hrano, poleg nje pa tudi utripajoči srček. Torej, videli sta se dve "stvari". Pri tebi tega ne vidim. Ni pa to nič rečeno, da je kaj narobe. Tudi moj G je kr en čas iskal srček, ampak potem ga je le našeluser posted image . Morda si še premalo noseča, da bi se videlo, zato nikar ne obupaj. user posted image user posted image user posted image
Drugače sem pa danes bolje. Slabosti so tu pa tam še, a k sreči za razliko od prve nosečnosti, brez bruhanja. Naj tako tudi ostane.user posted image  Trebušček imam bolj napet kot prvič, tudi nekatere hlače me že tiščijo, a zredila se pa nisem nič. Po kosilu enostavno do naslednjega dne ne morem nič več jesti, sicer sem čisto podrta. Imam pa velike težave z zaprtostjo (tudi po 5 dni ne grem na veliko potrebouser posted image ), mučijo pa me tudi vetroviuser posted image . Ubogi moji bližnji.user posted image Ima še katera podobne probleme s prebavo?
Anonimna1 (PDP 12.10.06)

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
4.3.2006 20:23:26   
tasha23
Pozdravljena dekleta, kako ste kaj danes? Pilotgirl, kako kaj?
Jaz sem malenkost boljše, slabosti so sicer še prisotne vendar trajajo manj časa, pa prsa me manj bolijo.user posted image
Utrujena pa sem še vedno, kot da bi non-stop kopala na njiviuser posted image . Že ob 20.00 bi najraje spala, pa moram počakati zaradi zdravilauser posted image .
Kot ostale sem tudi jaz napihnjena in mi je že prav neodnouser posted image , na srečo se to pojavi samov popoldanskem času user posted image . Se pa vsako noč zbujam, ker me tako neznosno tišči na Wc. Na srečo pa nisem zaprta, vsaj 1X na dan le grem (prej sem šla tudi 3-4X na danuser posted image ). Ah saj bo, samo, da bo vse vredu.
Neverjetno pa pogrešam pitje kave, ki sem jo nadomestila s čajem user posted image - ni pa istouser posted image .Kava mi še vedno zelooo smrdiuser posted image .
A je še katera neprestano žejna? Jaz se ne morem odžejat...

Pobožajte trebušček in uživajte v user posted image .

LP 

Tasha user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
5.3.2006 10:12:32   
Bety
Pilotgirl.....hmmmmmmm.....na UZ je res videti, da se nič ne dogaja....samo, mislim, da bi ti tudi Pušenjak rekel, da počakaj kakšen teden, ker nobene škode ne narediš, le prepričaš se, ali je res vse OK....pri tebi je videti samo GV, ki bi mogla tudi rasti vsak dan za 1 mm...pa plod in rumenjakov mehurček je viden že pri 6.tednih nosečnosti....

V vsakem primeru počakaj več kot do ponedeljka...zahtevaj, vsaj še en cel teden...zaradi sebe, predvsem...

Osebno poznam primer mamice, ki je imela isto diagnozo....ni nič krvavela...je dobila napotnico za čiščenje in je pred vrati jokala kot dež....zdravnik jo je pregledal, videl samo vrečko, kot pri tebi in (zaradi njenega joka) rekel dobesedno tako:"Ali kaj krvavite???NE?!Potem tukaj nimate kaj delati in PEJTE DOMOV!" Čez 15 dni je prišla na pregled, kjer se je videlo čisto vse in rodila se je popolnoma zdrava punčka.

Če pa se izkaže, da res ni nič...da si padla v skupino tistih 50%, ki imajo smolo..user posted image user posted image user posted image ..pa ti bo čas čakanja na izvide pomagal premagati žalost in boš sama zahtevala čiščenje, da lahko že drug mesec začneš delati na drugi bebici, za katero je le 1% možnosti, da bo doživela isto usodo....

Torej, pogumno...ni še nič izgubljenega...Ti si pogumna mamica in tebe čaka ena bebica, ki bo samo tvoja....tvoja bebica....

Srečno!!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 343
5.3.2006 10:19:17   
Bety
Zdaj pa nekaj mojega poročilca....

Šla sem v hribe z družbo, ki ne razume nosečnice...kadili so in se veselili....jaz pa trpela, kot da ti me na križ pribili...vsa sreča, je usoda poskrbela, da sva z mojim ljubijem šla že drug dan domov...user posted image ...evo, pa sem danes malo boljša.... vse prenesem, samo kajenja ne....zdaj imam odprta balkonska vrata in diham, diham, diham....

Drugače, sem OK...prehlad se je umiril...uživam v hrani...pa še vedno me vseh krčev rešuje moj prometrij...
Toliko za zdaj...še kaj napišem kasneje...

LP

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 344
5.3.2006 10:43:49   
pilotgirl
Sej vem da še je upanje,me prou zanima kaj mi bo jutri druga rekla. Je pa res da je moja g sam dvakrat pogledala na hitro z uz pa je rekla da ni razlike,in me je tko motilo ker si ni kaj več časa uzela pa me pregledala malo bolj podrobno,kako lahko v dveh minutah vidiš a je isto kot zadnjič al ne? Aj glede unga plusa na slikci,to jekao mojo pikico zmerla,na drugi je pa sploh ni zmerla pa ne vem zakaj.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 345
5.3.2006 14:00:16   
Arabela
Odgovor SanjiS iz oktobrke - trebušček!

SanjaS, jaz sem se zredila že za 3kg, ker pač več jem, ker če sem lačna mi je ful slabo. V 7, 8 tednu pa mi je bilo slabo ves čas, pa je minilo.
Imela sem že dva pregleda, prvega v 6t pa se ni nič veliko videlo, potem pa v 8t, kjer mi je naredila UZ, dala sem kri in urin, naslednji pregled imam 15.3., NS pa 28.3.
Upam da sem ti odgovorila oziroma da si našla odgovor.

Vsem ostalim lep nedeljski pozdrav iz ful zasenženega MB,.. pri nas sneži kot za stavo... Zjutraj sem že navsezgodaj norela po snegu s user posted image , zdaj pa počivam s polnim buščekom.... spet sama ker možek dela user posted image ....
Mejte se lepo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 346
5.3.2006 14:19:25   
naja78
lep snežen pozdravček še od mene.

joj kolk sneži.mi pa popoldne na bowling,...no jaz bom samo gledala,tiste 9 kg težke kugle ne bom metala,sem se kr odločila.

kako ste kaj ve??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem uredu.kr ne morem verjet,da mi ni nič slabo.upam,da bo vse ok.14.3.imam naslednji pregled,takrat bom skor 8t.user posted image user posted image user posted image

pridne bodite.
pilotgirl se spomnim večkrat nate-ne obupaj.mogoče bo vse ok.
sasha23,gaya,muki1,...in ostale upam da vam ni preveč slabo.držte se.

pozdravček.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 347
5.3.2006 15:11:35   
vava
živjo punce!
tudi v lj. sneži kot za stavo. jaz snežni vikend preživljam predvsem v postelji in pred tv, vsake toliko se spravim na računalnik - moram še nekaj za službo skupaj spraviti in s puzzli si krajšam čas.
jutri opoldne imam prvi pregled in upam pilotgirl, da bova obe lahko sporočili vesele novice user posted image .
jem po malem (ampak se mi zdi da skoz).
naja tudi jaz sem bila v sredo na bowlingu in samo gledala - sem pa skoraj zaspala zraven, ker smo bili zvečer do 22:00 in zadnje čase je to moja ura za že druge sanje user posted image
pilotgirl drži se. tukaj sem prebrala že toliko neverjetnih zgodb, da se mi zdi da je možno še prav vse.
vsem user posted image  in vašim pikicam pošiljam user posted image user posted image user posted image  in vas lepo pozdravljam
v.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 348
5.3.2006 16:02:29   
mis
Pozdravcek vsem sreckam user posted image  tudi iz zasnezenega Novega mesta.
Pilotgirl, mislim nate in upam na najboljse. Ostale, ki vam je slabo drzim pesti, da bi slabost cim prej minila.
Jaz jem velikokrat po malo, ker veliko naenkrat ne morem pojest. Sem skoz lacna pa tud skoz sitauser posted image .
Jutri imam prvi pregled. Vava, Pilotgirl, jutri drzim pesti tudi za vaju. Vse tri bomo zmagale, ane?user posted image  Bla sem en teden nazaj na UZ zaradi rjavega izcedka in po ze enem SS sem prvic videla pikico... Sedaj pa upam, da bo rekel da raste, da je srcek OK... Uf, samo da bo jutri mimo.

Bozajte busije...user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 349
6.3.2006 8:04:59   
tasha23
POzdravljene souser posted image ,
tudi na primorskem je zasnežilo in malo pobelilo sosednje hribčke vendar nič hudegauser posted image .
Kako ste kaj? Pilotgirl, vava in mis srečno za danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa javite kako ste rešile. Še posebej ti pilotgirl, kaj ti bo rekla g.

Jaz sem danes spet slaba, že zjutraj sem bila čisto out, najraje bi bruhuh a ne morem. Ponovno sem se ponoči zbujala in se premetavala. Upam, da po prvem pregledu bo bolje. Najbolj smešno je, da sem sanjala, da si kupujem nosečniške hlače in spodnje perilo in nikjer jih nisem dobilauser posted image user posted image user posted image .

Za enkrat vam pošioljam lep snežni pozdrav

pobožajte trebuščke,

LP

Tashauser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......