gaya
|
Čer najprej se bom posvetila tebi pilotgirl, sem podrobno preučila tvoje ultrazvoke in povedala ti bom svoje mnjenje. Lansko poletje sem dobila enkai sliki Uz, s temi križci označijo plod, vsaj meni so ga na zdajšnjem pregledu, od kam do kam sega..... In v prvi nosečnosti sem imela 2 s tem, da je prva posteljica ležala čez drugo in se drugega sploh videlo ni (govorim ti kar je meni govorila moja G) in tko sva spremljale dogajanje od 6-10 tedna, agonia da ni večje in nikomur ne želim kaj takega,.... v 8 tednu sem začela krvavet in še vedno nisem vedela do nosim 2 ,... moja velepametna G mi je rekla, da sem imela SS, mi naredila UZ in strokovno ugotovila, da sem se kao ščistila ter mi dala kapljice za krčenje maternice,... Kar je sledilo potem se ne da opisati, krvavela sem na ful, krče sem imela take da sem mislila da bom rodila in sem šla k svoji osebni zdravnici ter ji povedala vso zgodbo,... sem takoj dobila napotnico za bolnico in čiščenje.... Po čiščenju mi je G ki me je čistil povedal, da je bil v meni še en cel plod, ki je ustrezal tednom nosečnosti glede na mojo zadnjo M, kar pomeni, da ga je moja vrla G dobesedno umorila, ko mi je dala kapljice za krčenje maternice,..... tko da danes sem, pri drugem G, tebi pa svetujem, poišči drugo mnenje in ne obupaj, jst nisem do zadnjega,... Vem pa da je hudo, samo pobereš se tako, da si rečeš, da je bolje tako in mati narava že ve, kdaj mora narediti svojo selekcijo in ja zdaj tudi veš, da lahko zanosiš,...... Če hočeš še kakšen nasvet me lahko kontaktiraš na privat, zate in tvojo pikico pa moje dva in en velik ,.... veš da se na nas vedno lahko obrneš, jst sem s svojimi januarkami 2006 ostala do konca in vse sem spremljala, ko so dobile svoje , tako kot bi ga mogla jst,...... Drugače pa sem s slabostmi tko tko, še vedno imam neizmerno rada mojo belo WC školjko,.... joške so tm tm, modrci mi že rahlo pokajo,... Apetit je bolj slab,... Sedaj pa počutje tudi, ker sem bla cel dan na nogah, k smo meli pogreb(ja sem se odločila da grem) in sva šele sedaj prišla domov,..... Punce moje, zdaj grem pa v mižule , jutri pa v nove boje,... Še mal, pa bomo vn iz najhujšega, upam Sladke sanje